DVD menü készítő free alkalmazás: DVDStyler

DVDStyler

Itt egy remek ingyenesen használható könnyű kezelést biztosító program, amivel egyedi menüket kreálhatsz műsoros DVD lemezeid számára.

Maga az alkalmazás több platformra is elérhető, többek között Linuxra, hagyományos installer formájában, illetve hordozható változatban. A DVDStyler indítása után egy beépített varázslófelületen tudod kiválasztani a projekt típusát, ha egy előzőleg megkezdett munkafolyamatot szeretnél újból megnyitni itt megteheted, mivel arra is képes. Választhatsz saját hátteret, navigációs gombot, amit ott helyezhetsz el ahol csak te szeretnél, ezeket az elemeket fogd és vidd módszerrel rakhatod az adott területre.

Mivel beépített író funkciót is tartalmaz, az összeállítás külső alkalmazás nélkül is elkészíthető, közvetlenül lemezre égethető. Ideális szoftver könnyen navigálható, egyedi műsoros adathordozók gyártásához amit asztali lejátszókon tudsz megtekinteni. Innen letöltheted.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Recuva – Törölt adat visszaállító alkalmazásRecuva – Törölt adat visszaállító alkalmazás Ezzel az alkalmazással vissza tudod állítani azokat a fájlokat amiket véletlenül töröltél, az sem jelent a számára problémát ha már a kukát is kiürítetted.
  • ACDSee Pro 5ACDSee Pro 5     Képnézegető alkalmazás, amely igen széleskörű felhasználhatósági körrel rendelkezik, nem más mint az ACDSee Pro 5.   A nagy múlttal rendelkező szoftver, nem csak hagyományos […]
  • WaveShop 1.0.6WaveShop 1.0.6 A WaveShop egy profin és széleskörűen használható audió szerkesztő alkalmazás ami mindent tud kategóriájának megfelelően.     Audió állományaink szinte korlátozás nélküli szerkesztését […]
  • Devil Hunter – Android játékokDevil Hunter – Android játékok  Remek fizikai szimulációval rendelkező kirakós Android játék a Devil Hunter nevű alkalmazás.       Igazi hősként tehetsz jót egy faluban, mivel magának az ördögnek az uralma alá […]
  • Tölthető a Mozilla Firefox 25.0Tölthető a Mozilla Firefox 25.0 Akik ezt a böngészőt használják alapértelmezetten azok számára eljött a frissítés pillanata, új kiadás érhető el belőle. Néhány újdonságot, illetve hibajavításokat kapott.
Összefoglaló
Cikk neve
DVD menü készítő free alkalmazás: DVDStyler
Leírás
Itt egy remek ingyenesen használható könnyű kezelést biztosító program, amivel egyedi menüket kreálhatsz műsoros DVD lemezeid számára.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code