Ashampoo Photo Commander 10.0

Ashampoo Photo Commander screenshot

 

Ashampoo Photo Commander screenshot

 

Számítógépünkön tárolt képek szerkesztésére, vagy akár megosztására használható szoftver az Ashampoo Photo Commander.

 

Számos képszerkesztő szoftver található a piacon, ezek között találunk kezdő és profi felhasználók számára ideális változatot. Az alábbi program segítségével profi módon tudjuk szerkeszteni képeinket.

 

Természetesen az alkalmazás tudása koránt sem merül ki ezen a területen, multimédiás állományainkat is megtekinthetjük segítségével, fölöslegessé téve külső eszközök használatát.

 

Visszatérve a fő funkcionalitásához, lehetőségünk van a képbe objektumokat elhelyezni, ami akár lehet felirat is, természetesen szabad kézzel való szerkesztéseket is végre tudunk rajta hajtani. Kijelölhetünk a képen egy meghatározott területet, amit akár klónozhatunk is. Olyan alapfunkciót mint az átméretezés alap szinten biztosítja.

 

Érdemes megemlíteni, hogy az Ashampoo Photo Commander HTML alapon is támogatja munkánkat, akár webalbumokat is készíthetünk vele amit ha befejeztünk a szoftver teljesen automatikusan generálja le a számunkra a beillesztendő kódot.

 

Bemutatók készítésének is egyik legideálisabb eszköze amivel akár zenés bemutatókat is tudunk készíteni profi minőségben.

 

Az elkészült munkáinkat a lehető legegyszerűbben tudjuk megosztani a Facebookon, YouTube-on vagy akár a Picasán.

 

Az alábbi programot csak olyan felhasználóknak ajánlom akik profi munkát szeretnének végezni, de viszont kellő időt hajlandóak arra szánni, hogy kiismerjék széleskörű felhasználhatóságát.

 

Ashampoo Photo Commander letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Megérkezett a SuperAntiSpyware 5.6.1042 -es kiadásaMegérkezett a SuperAntiSpyware 5.6.1042 -es kiadása Valósidejű védelmet biztosító, magas felismerési aránnyal dolgozó kémprogram eltávolító szoftver. A makacsabb fertőzések sem jelentenek a számára problémát.
  • TrillianTrillian 5.1   Azonnali üzenetküldéssel kecsegteti felhasználóit a legújabb, vagyis a Trillian 5.1 változata. Ez a remek szoftver kiválóan együttműködik a Skype, AIM, ICQ, MSN, szoftvereivel. […]
  • Bus Driver 1.5Bus Driver 1.5     Igazi autóbusz szimulátor ami számos feladattal áll kipróbálói elé, nem más mint a Bus Driver 1.5. Ha egy autóbusz szimulátor játékot keresünk ami kiváló grafikával van ellátva […]
  • YouTube By Click 2.2.79YouTube By Click 2.2.79 A YouTube By Click egy ingyenes videók letöltésre ideális szoftver, ami rengeteg oldalt támogat. A program fontosabb funkcióit tekintve vele összeállíthatsz lejátszólistákat, audió […]
  • AVS Video Editor 6.0.3AVS Video Editor 6.0.3       Kedvenc videóink szabad szerkesztésére használható segédalkalmazás az AVS Video Editor 6.0.3. Elsősorban kezdő felhasználók érezhetik úgy amikor kipróbálják hogy ez a program […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code