Alkalmazások, amelyek nem hiányozhatnak a számítógépedről

Az alábbi alkalmazásokkal szórakozhatsz, karbantarthatsz és nem utolsósorban telepítés nélkül böngészhetsz.

 

 

A rendszeres munkálatoknak köszönhetően kedvenc szoftvereink ismét frissültek és most még megbízhatóbban, szórakoztatóbban állnak szolgálatainkra.

 

DJ Programok

UltraMixer

 

Ha szórakozásról van szó akkor ma már akár mi is lehetünk az aktuális hangulatfelelősek.

Az alábbi programmal otthonunkban DJ -ként tehetjük magunkat próbára, olyan trükköket is bevethetünk amit eddig csak profik esetében láthattunk. A látványos kezelőfelület bizony komoly tudást rejteget, telepítése és indítása után azonnal felajánlja annak a lehetőégét hogy importálja a felhasználandó zeneszámokat. Akik a maximalizmus jegyében gondolkoznak azok számára örömhír lehet hogy további kiegészítőkkel bővíteni tudjuk.

Az UltraMixer letölthető itt

 

Karbantartók

 

Glary Utilities

 

Bizony néha karbantartani is szükséges a számítógépünket, amelynek több pozitív, akár szemmel látható eredménye is születik.

Egy remek, talán kevésbé ismert karbantartó szoftver a Glary Utilities ami egyetlen felületen teszi kivitelezhetővé a számítógép gyorsítását, kitisztítását a már fölösleges, csak problémákat eredményező összetevőktől.

Tökéletesen használható nagytakarításra, amit a böngészőnk esetén és a merevlemezen visszamaradt nyomoknál is végrehajt.

Két fő kategóriára bontható ami gyorsabb, illetve mélyrehatóbb manuális karbantartást jelent. Hasonlóan alapos mint a CCleaner, talán tőle mélyebb és több lehetőséggel van ellátva ami azoknak kedvez akik mindenről maguk szeretnek dönteni.

A Glary Utilities letölthető itt

 

Portable böngészés:

 

Firefox Portable

 

Ha gyors és biztonságos böngészésről van szó, kétségtelen hogy a Mozilla terméke szóba kerül, a rengeteg kiegészítő és hasznos tulajdonságon felül van még egy nagyon előnyös tulajdonság, mégpedig az hogy letölthető Portable avagy hordozható változatban is, ami több gépen is használható anélkül hogy időt kellene vesztegetni az installálásra.

A rengeteg kiegészítőn felül szinkronizálással biztosítja hogy több PC-n is ugyanúgy böngésszünk ahogy előzőleg azt elgondoltuk.

A Firefox Portable változat itt tölthető le.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code