ZenKey 2.4.4

ZenKEY

Irányítsd számítógépedet akár billentyűkombinációk segítségével a ZenKEY nevű programmal.

 

Az alábbi segédalkalmazás számos területen teszi egyszerűbbé a számítógépünk használatát.

Többek között billentyűkombinációk segítségével közvetlenül férhetünk hozzá Windows szolgáltatásokhoz. Kinyithatjuk a CD/DVD meghajtót, be is zárhatjuk azt, közvetlen megnyithatjuk a sajátgépet, könyvtárakhoz nyerhetünk közvetlen hozzáférést, Böngészést indíthatunk, töredezettség mentesíthetünk, minden olyan funkciót elérhetünk amit csak a szokványos menünavigációval találtunk meg eddig.

ZenKey telepítés:

A program telepítésének megkezdéséhez indítsuk el a .exe kiterjesztésű fájlt, ahol a felhasználási feltételeket jóváhagyó gomb lenyomásával tudunk továbbjutni.

Az összetevők kiválasztásával végre is hajtottuk a folyamat döntő többségét, ahol információt kapunk arról is hogy mennyi szabad helyet vesz el a további programoktól.

 Lehetőség van arra hogy letiltsuk a számára hogy hozzáadja a start menü elemeihez így nem indul el a Windows operációs rendszerrel.

A ZenKey utolsó telepítési lépésénél azonnal indíthatóvá is válik a szoftver.

 A ZenKEY telepítése után a szoftver a tálcán fut majd amire kattintva, lista szerűen is kiválaszthatjuk majd az opciókat. Testre szabható, így a saját elvárásainknak megfelelően fut majd.

Ingyenes kiadás.

ZenKey

ZenKEY letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • PrivaZer Portable 3.0.39.1PrivaZer Portable 3.0.39.1 A PrivaZer Portable nevű telepítést nem igénylő alkalmazással eltávolíthatod a böngésző előzményeket, illetve a Windows által visszahagyott munkamenet nyomait.
  • Ustream-Android alkalmazásokUstream-Android alkalmazások     Tedd közzé életed legfontosabb legizgalmasabb eseményeit az alábbi Android alkalmazás segítségével. Biztos te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy egy olyan eseménybe csöppentél […]
  • Lövöldözős játék letöltésLövöldözős játék letöltés         Ha lövöldözős játék letöltésen törjük a fejünket, akkor ne érjük be egy egyszerű programmal hanem az egészet fűszerezzük meg egy két elszánt zombival. A Zombilution egy […]
  • UltraVNC 1.0961UltraVNC 1.0961     Számítógépek távoli irányítását teszi lehetővé a számunkra az UltraVNC 1.0961.   Ha mindig is arra vágytunk hogy a számítógépünket távolról is el tudjuk érni, netalán az […]
  • Auto Power-on & Shut-down 2.70Auto Power-on & Shut-down 2.70 Az Auto Power-on & Shut-down nevű alkalmazás segítségével teljes mértékben automatizálható a számítógép leállítása, elindítása. Adott ütemezett feladatok végrehajtása esetén […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code