Spyrix Personal Monitor 1.5

Spyrix Personal Monitor

A Spyrix Personal Monitor a futó internetes illetve Windows folyamatok monitorozására és az előzmények teljes körű visszafejtésére használható szoftver.

Ha feltelepítettük az alábbi programot akkor a segítségével teljes mértékben figyelemmel tudjuk kísérni hogy milyen oldalak voltak megnyitva illetve azokról akár pillanatfelvételeket is tudunk készíteni meglétéről csak mi tudunk mivel a szoftver képes rejtett módon futni.

Ha számítógépünket egyszerre többen is használják esetleg gyerekek is hozzáférnek ahhoz akkor hasznosságát nem kell túl részletesen taglalni.

Spyrix Personal Monitor telepítése:

A szoftver installálásához rendszergazdai jogosultság kell, az indító felület értesít minket arról hogy mekkora helyet foglal el a merevlemezen szerencsére néhány MB- ról van csak szó.

Meghatározhatjuk hogy melyik az a mappa amelyikbe szeretnénk a szoftver összetevőit installálni, a szokásos lépések követésével már neki is láthatunk az első beállításának.

Használata:

A program igen széleskörű monitorozási lehetőséget biztosít, többek között figyelemmel tudja követni a leütött billentyűket, képes képlopásokat készíteni a monitoron zajló eseményekről, amely a leginformatívabb tud lenni. Továbbá figyeli a vágólapot, a legnagyobb erősségét a közösségi média területén érezhetjük mivel remekül integrálódik és a kellő pillanatban azonnal menti a lefolytatott beszélgetéseket.

Egyetlen gombnyomással rejtetté tehetjük a folyamatot így senki nem szerez tudomást meglétéről, ezáltal inaktív állapotba sem hozhatják.

Spyrix Personal Monitor

Spyrix Personal Monitor letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Image to PDF Converter 6.0Image to PDF Converter 6.0   Minden nehézség nélkül tudunk az Image to PDF Converter 6.0 segítségével képeinkből PDF állományt létrehozni.       Ha felmerült bennünk annak az igénye, hogy egy adott képet át […]
  • NFL PRO 2012- Android játékNFL PRO 2012- Android játék   Az Amerikai foci világába kaphatunk betekintést az NFL PRO 2012 segítségével. Kifejezetten Android rendszerekre lett kifejlesztve ez a játék amelyben  Amerikai fociban mérhetjük […]
  • FreeFileSync 6.0FreeFileSync 6.0     Mappák összehasonlítása, szinkronizálása a szakterülete a FreeFileSync  jelen kiadásának.     Ha szinkronizálásról van szó akkor számos szoftvert találhatunk amely akár […]
  • Galaxy on Fire 2 THDGalaxy on Fire 2 THD   Látványos, remek grafikával rendelkező Android játék a Galaxy on Fire 2 THD. Légy részese a kalandos történettel rendelkező játéknak, tégy felfedezéseket tudj meg minél többet az […]
  • Hatékonyabb böngésző takarítási lehetőséggel jelentkezik a CCleanerHatékonyabb böngésző takarítási lehetőséggel jelentkezik a CCleaner Frissült a népszerű karbantartó és takarító alkalmazás. Akik eddig is vele optimalizálták a Windowst, itt az ideje, hogy áttérjenek az újabb kiadásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code