Glarysoft Quick Search 5.28.1.100

Glarysoft Quick Search

A Glarysoft Quick Search egy ingyenes, Magyar nyelvű speciális fájlasszisztens. A szoftvert fájlkeresője szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén felhasználható, dokumentumok, képek, videók, zenékhez. Nem csak hogy nagyon egyszerű a használata, hanem egyedi beállításokat is támogat.

Az alábbi alkalmazással sokkal egyszerűbben tudsz fájlokat keresni, amiben kiemelkedik a Glarysoft Quick Search megoldása a Windows ezen jellegű beépített szolgáltatásától, hogy sokkal testre szabottabb eredményeket tud biztosítani.

A Glarysoft Quick Search letöltése után a szoftvert csak telepítened kell ezután egy Magyar nyelvű, igen modern kezelőfelületű speciális beállításokat, funkciókat tartalmazó kezelőfelületen kezdeményezheted azokat a lehetőségeket amire eredetileg lett tervezve.

A Glarysoft Quick Search alapvetően a számítógépeden tárolt fájlok egyszerű és gyors elérésére lett létrehozva, de szerencsére funkcionálisan ettől jóval tovább mutat mivel akár Online szolgáltatásokkal is rendelkezik. Fájlok keresésekor akár Online találatokat is biztosít.

A Glarysoft Quick Search használata nagyon egyszerű: Miután elindítottad a szoftvert, a felső eszköztárán található kereső mezőbe vidd be azt a fájl nevet, vagy bármilyen tartalom elnevezést amit fel szeretnél kutatni. Ez szinte bármi lehet. Kép videó, zene, szöveges dokumentum, vagy webes tartalom. Ebből adódóan funkcionálisan sokkal több lehetőséget biztosít mint bármely más hasonló fájlkezelő szoftver.

A kereséséi eredményeket több módszer szerint is tudja rendszerezni, kategorizálhatóak, egy adott fájl kiválasztása után azt vele meg is nyithatod, kép esetén egy előnézeti módot is biztosít. A kizárási lehetőségeken kívül extrának számít a Glarysoft Quick Search esetében, hogy az alkalmazás néhány jellemzőbb funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni.

A Glarysoft Quick Search kategorizálási opciója esetén új rendszerezési lehetőségek is biztosítottak. Amellett hogy kis mérettel rendelkezik, minden funkció felfedezhető benne amire csak szükséged lehet.

Fájlkezelési feladatokra használhatod még az XYplorer, illetve az XYplorer Portable nevű szoftvert, ezek is tartalmaznak fájlkereső funkciót.

A Glarysoft Quick Search egy a kor elvárásainak teljes mértékben illeszkedő modern fájlkezelő szoftver, ami fájlkeresési feladatok esetén használható fel. Ingyenes Magyar nyelvű.

Glarysoft Quick Search

Glarysoft Quick Search összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • Fájlok kereséséhez
 • szinte bármilyen tartalomhoz felhasználható
 • Kategorizálási lehetőségek
 • szűrők támogatása
 • Online elérhető tartalmak kereséséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/quick-search/

Kapcsolódó alkalmazások

 • XYplorer Portable 18.40.0100XYplorer Portable 18.40.0100 Az XYplorer Portable egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amit Windows rendszerre fejlesztetek ki. A szoftver funkcionálisan ugyanazokat a lehetőségeket biztosítja akárcsak a […]
 • XYplorer 18.40.0100XYplorer 18.40.0100  Az XYplorer a számítógépen tárolt adatok áttekintésére és szabad rendezésére használható fájlkezelő szoftver. tartalmaz egy beépített fájlkeresőt, kedvencek támogatással is bír.  Ha […]
 • Wise JetSearch 1.37Wise JetSearch 1.37 A Wise JetSearch a Windows beépített fájlkereső szolgáltatásának alternatív megfelelője, segítségével pillanatok alatt megtalálhatjuk a kérdéses elemet. Akik átláthatóbb, […]
 • PeaZip 7.1.0PeaZip 7.1.0 A PeaZip egy univerzális, Magyar nyelvi támogatással bíró fájlkezelő alkalmazás. A szoftverrel tömörített fájlokat hozhatsz létre, vagy egyszerűen a meglévőket csomagolhatod ki. Több […]
 • Tablacus Explorer 18.5.16Tablacus Explorer 18.5.16 A Tablacus Explorer egy több paneles elrendezést is támogató fájlkezelő alkalmazás amely segítségével a gépünkön található állományokat tudjuk rendezni. Ingyenes, Magyar nyelvű. Ha […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Glarysoft Quick Search
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code