Wise Driver Care: Illesztőprogram kereső, frissítő szoftver

A szoftver segítségével minden eddiginél egyszerűbben keresheted meg, illetve frissítheted a számítógépedhez tartozó illesztőprogramokat. A Wise Driver Care nevű alkalmazással ha szükséges biztonsági mentést is készíthetsz azokról, majd vele azok visszaállíthatóak.

A Magyar nyelvű, könnyen kezelhető alkalmazással egy nagy tudású, megbízható Driver keresőt próbálhatsz ki, amivel minden esetben a legújabban kiadott illesztőprogramokat szerezheted be a számítógépedhez.

A Wise Driver Care első futtatásának az alkalmával a szoftver ellenőrzi, majd megkeresi a legújabb illesztőprogramokat, majd ha szükséges, felajánlja azt telepítésre. A program abban is támogat, hogy vele el tudd távolítani a régebbi kiadásokat, majd ebből adódóan zökkenőmentesebben tudj áttérni a legújabb verzióra, kihasználván annak minden előnyét. Ha nem szeretnéd azt azonnal installálni, a program tömörítve is el tudja azt menteni későbbre.

A Wise Driver Care egy jól konfigurálható, szinte semmilyen szakértelmet nem igénylő biztonsági mentés készítő eszközt is kínál, amivel akár azokat az illesztőprogramokat is le tudod menteni, amik egyedi szerepkörrel rendelkeznek, nehezen lehet pótolni.

A program diagnosztikai feladatokat is támogat, néhány nem megfelelő hardveres működésből adódó hibára is megoldást kínál. Hang, illetve hálózati hibák elhárításához.

A Wise Driver Care illesztőprogram keresője itt található.

A program egy hatalmas támogatottsággal rendelkező illesztő kereső, frissítő eszköz, amivel hatékonyan, megbízhatóan tudod azokat adminisztrálni. A Magyar nyelvű alkalmazás használhatóság szempontjából a kezdőket célozza meg.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ashampoo Magical Defrag 3.0.2Ashampoo Magical Defrag 3.0.2   Merevlemezünk hatékony töredezettségmentesítésére használható szoftver az Ashampoo Magical Defrag.     A számítógép merevlemeze a programok telepítése és törlése következtében […]
  • AXN Player- Android alkalmazásokAXN Player- Android alkalmazások   Tekintsd meg újra kedvenc sorozataidat filmjeidet mobilodon is, az AXN Player ingyenesen használható program.   Mostantól nem csak televízión keresztül tudjuk megtekinteni kedvenc […]
  • AnyReader 3.12AnyReader 3.12 Az AnyReader segítségével karcos CD/DVD meghajtókon található tartalmakat és számos külső eszközön elérhetetlenné vált adatokat lehet visszaállítani néhány egyszerű lépésben.     […]
  • Letölthető az UltraMixer 4.0.3Letölthető az UltraMixer 4.0.3 Akár profikat megszégyenítő minőségű zenei állományokat keverhetsz ezzel a remek mixelő alkalmazással, gazdag eszköztárt biztosít. Használd a legújabb változatát.
  • Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása…Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása… Némi várakozási periódus után ismét új kiadás érhető el az egyik legnépszerűbb szoftverből, ami fotók szerkesztését is biztosítja.
Összefoglaló
Cikk neve
Wise Driver Care: Illesztőprogram kereső, frissítő szoftver
Leírás
A szoftver segítségével minden eddiginél egyszerűbben keresheted meg, illetve frissítheted a számítógépedhez tartozó illesztőprogramokat. A Wise Driver Care nevű alkalmazással ha szükséges biztonsági mentést is készíthetsz azokról, majd vele azok visszaállíthatóak.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code