Windows Movie Maker

Windows Movie Maker

Videók szerkesztésére és akár azok közvetlen megosztására használható ingyenes szoftver a Windows Movie Maker.

Segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk videókat szerkeszteni, kivághatunk vele fölösleges részeket, feldarabolhatjuk, majd számos speciális effektust adhatunk hozzá hogy még egyedibb állomány hozhassunk létre.

A megnyitott állomány tetszőlegesen gyorsítható vagy lassítható. A feldarabolt videók lejátszási sorrendjét meg tudjuk változtatni. Megváltoztathatóak az audió szolgáltatások is.

A szoftver kezelőfelülete egyszerű, átlátható a legfontosabb hogy Magyar nyelven is használható így akár kezdők számára sem okoz problémát futtatása.

A letölthető változat egy letöltés kliens szoftver, amely beszerzi számunkra a teljes változatot. Telepítéséhez csupán el kell indítanunk és ha rendelkezünk internet kapcsolattal, annak sebességének függvényében végez mindennel teljesen automatikus.

Előtte azért érdemes leellenőrizni, hogy nincs e már jelen a számítógépen a Movie Maker, a Windows Essentials keretein belül már beszerezhettük.

A downloader indításakor a szoftver komplett csomagot is be tud szerezni, ami tartalmazza:

Microsoft SkyDrive

Mail

Családbiztonság

Movie Maker

Messenger

Writer

 Ezek opcionálisan is kiválaszthatóak, tehát csak azok lesznek letöltve, amire valóban szükség van.

 Teljesen ingyenes változat.

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • BMW M3 ChallengeBMW M3 Challenge       A legmodernebb BMW autókkal szállhatunk versenyre egy izgalmas játék keretében ami nem más mint a BMW M3 Challenge. Mint a legmodernebb játékokra, erre is jellemző hogy […]
  • VidCoderVidCoder 1.21     DVD/Blu-ray rippelésére tökéletes segédprogram a VidCoder 1.21 kiadása.   Kiválóan konfigurálható, egyénileg testreszabható, előre meghatározhatjuk az állomány méretét, minőségét […]
  • Teljes körű védelem a COMODO Internet Security segítségével…Teljes körű védelem a COMODO Internet Security segítségével… Az alábbi alkalmazás teljes körű védelmet biztosít fájljaid, illetve böngészési folyamataid számára, új kiadás érhető el!
  • Unblock Car- Android játékokUnblock Car- Android játékok       Az Unblock Car nevű Android játékban ki kell szabadítanod az autódat a túlzsúfolt parkolóból. Korán érkezel a parkolóba, még senki sem érkezett előtted, dolgod végeztével […]
  • A FileZilla egy profi FTP kliens szinkronizálási lehetőséggelA FileZilla egy profi FTP kliens szinkronizálási lehetőséggel FTP útvonalon való fájlok mozgatásának nagymestere. A nagy nevekkel ellentétben nem csak hogy ingyenes de még rengeteg feladat végrehajtását is támogatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code