Aero Enabler 1.0.0.4

Aero Enabler

 

Az Aero Enabler segítségével előcsalogathatjuk a látványos aero felületet olyan számítógépeken is amelyeknél valamilyen oknál fogva ez nem érhető el.

 

 

Az Aero felület a Windows rendszerek egyik legnagyobb, látványos újítása volt, ha megfelelő változatú operációs rendszert vásároltunk, illetve meg volt a hardveres minimális rendszerkövetelmény, ezt alapértelmezetten meg is kaptuk.

Segítségével nem csak hogy látványosabb asztali környezetet tudunk teremteni, de még átláthatóbban is navigálhatunk.

 A Windows önállóan ellenőrzi a hardveres követelményeket és egy adott határ fölött engedélyezi azt. Sokszor igen szigorú döntéseket képes hozni mivel rendszerünknek még bőven marad tartaléka, ezt most könnyen ki tudjuk játszani az Aero Enabler nevű alkalmazással.

 Az alkalmazás futtatásához fel kell hogy legyen telepítve a .NET Framework.

Az installálása során arra kell odafigyeljünk, hogy a szoftver saját külső alkalmazást is megkísérel hozzáadni rendszerünkhöz „Delta eszköztár” formájában az installálás megfelelő pontján ez letiltható.

Aero Enabler

Egy igen egyszerű felületet kapunk, ahol egyetlen gomb megnyomásával képes az Aero Enabler elvégezni a feladatát.

 

A szoftver az Aero felület bekapcsolására és kikapcsolására is használható, az utóbbi esetén bármilyen rendszer esetében használható. Segítségével a hardver ellenőrzés is kikapcsolható. Minimális Követelményként a DirectX 9.0 megléte szükséges.

 

Aero Enabler letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
  • Így készíthet videót a számítógépen zajló folyamatokrólÍgy készíthet videót a számítógépen zajló folyamatokról Videó képlopó szoftver, ami ingyenesen tölthető le és használható, rendkívül hasznos tud lenni a hétköznapokban.
  • Artweaver free 3.0Artweaver free 3.0   Egy könnyen kezelhető képszerkesztő alkalmazás az Artweaver free 3.0.   Ezzel a képszerkesztő alkalmazással képeink restaurálására adódik lehetőség. Számos eszköz segítségével […]
  • MassTube 11.6.1.265MassTube 11.6.1.265 Tölts le videókat a lehető legegyszerűbben, több formátum választási lehetőséggel a MassTube nevű szoftver bevetésével.       Ha nem zavar, hogy egy alkalmazás egyszerű felhasználói […]
  • System Cleaner 7.3.4System Cleaner 7.3.4  Szakértelem nélkül tehetjük gyorsabbá a Windows működését a System Cleaner nevű alkalmazással. Tisztítani, töredezettség mentesíteni is tud.  Egyetlen programon belül megtalálható […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük