Windows karbantartó ingyen szolgáltatásokkal

Windowsunkat különösebb szakértelem nélkül is fel tudjuk gyorsítani az alkalmazással, ingyenes szolgáltatásai bármikor felveszik a versenyt a fizetős alkalmazásokkal.

A rendszeresen használt Windows teljesítménye romolhat ha bizonyos időközönként nem vesszük a fáradtságot hogy nagytakarítást, illetve teljesítmény optimalizálást hajtsunk végre.

Szerencsére ma már ezekkel a dolgokkal nem kell manuálisan foglalatoskodnunk mivel szoftverek segítségével csak pár kattintásra van szükség az ideális állapot eléréséhez.

Ha a karbantartókat tekintjük bizony tekintélyes felhozatallal állunk szemben. Vannak olyan alkalmazások amik úgymond cél szoftverek vagyis egy adott művelet esetén lehet csak őket használni, de viszont azt mindenre kiterjedően.

Ha registry mindenesről beszélünk, akkor kétségtelenül a Wise Registry Cleaner a megfelelő választás, ha töredezettségmentesítést szeretnénk végezni vagy a Windows beépített szolgáltatását vehetjük igénybe, vagy a Defraggler jöhet szóba.

Természetesen ezekből a szoftverekből ha rengeteget futtatunk egy időben akkor több hátrány keletkezik mint előny. A megoldást érdemes egyetlen olyan segédre bízni ami mindent tud amire szükség lehet.

A SlimCleaner egy olyan program amely egyetlen felületen biztosít minden olyan kiegészítőt ami a nagytakarítást és a biztonságosabb számítógép használatot hivatott elősegíteni.

Mivel képes eltávolítani a böngészési előzményeket, sokkal biztonságosabban használhatjuk gépünket, amellett hogy gyorsabban is fut majd a böngésző.

Tudja töredezettség mentesíteni a merevlemezt, ez a funkciója rendkívül gyors munkára képes amellett hogy nem terheli le a rendszert, ezalatt használható marad a rendszer.

Felkutathatjuk és el is távolíthatjuk azokat a fájlokat amelyekből több van, vagy egyszerűen már nincs rájuk szükség.

Ha már a SlimCleaner különlegességeinél tartunk akkor kötelező szóba hozni hogy felületén közvetlenül férhetünk hozzá a Windows beépített fontosabb szolgáltatásaihoz, ami kezdő felhasználók számára problémás is lehet.

Az alkalmazás tájékoztat miket arról hogy a RAM illetve a processzor milyen mértékben van igénybe véve, megtekinthetjük a telepített szoftvereket, és az automatikusan betöltődő elemeket. Mivel ezeknek jelentős szerepe van a Boot-idő alakításában ezért itt letilthatjuk a kevésbé fontosabbakat.

A lista szerű felsoroláson túl a SlimCleaner lehetőséget biztosít arra is hogy frissítsük alkalmazásainkat ha elérhető azokból újabb kiadás.

Teljesítmény, biztonság és információ szolgáltatás tekintetében igen fontos szerepet tölthet be gépünkön. Ingyenesen használható.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Find My Car-Android alkalmazásokFind My Car-Android alkalmazások   Az alábbi kiterjesztéssel mindig visszatalálunk az előre megadott koordinátára. A program nem más mint a Find My Car. Ha ismeretlen helyen tartózkodunk kerülhetünk olyan helyzetbe, […]
  • DriverMax 7.17DriverMax 7.17 A már bevált Driver szoftvereket archiválhatjuk a DriverMax segítségével.   Az illesztőprogramok jelenlétéről általában nem sok tudomást szoktunk venni, tudjuk hogy vannak de […]
  • Glympse-Android LetöltésGlympse-Android Letöltés   GPS alapon működő különleges alkalmazás a Glympse. Ezt a különleges alkalmazást lehetőségünk van olyan Android rendszereken futtatni, amely rendelkezik GPS vevő egységgel. […]
  • Ezeket használd ha lelassult a Windowsod!Ezeket használd ha lelassult a Windowsod! A számítógép lassulásának számtalan oka lehet, többek között ha nem tartjuk karban összegyűlhetnek olyan fájlok amelyek csak lassítják a Windowst, de az sem egy kizárandó tényező, hogy […]
  • iWisoft Free Video Converter 1.2 (ingyenes konvertáló)iWisoft Free Video Converter 1.2 (ingyenes konvertáló)  Videóvágási funkciót is tartogató, ingyenesen futtatható konvertáló szoftver az iWisoft Free Video Converter.   Egyszerűen, gyorsan, hatékonyan tudod videóidat dekódolni az alábbi […]
Összefoglaló
Cikk neve
Windows karbantartó ingyen szolgáltatásokkal
Leírás
Windowsunkat különösebb szakértelem nélkül is fel tudjuk gyorsítani az alkalmazással, ingyenes szolgáltatásai bármikor felveszik a versenyt a fizetős alkalmazásokkal.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code