Windows intéző leváltása egyszerűen

A Windows intéző leváltására is felhasználható ingyenes szoftver a Q-Dir.

A rengeteg elemmel rendelkező meghajtókon idővel a navigálás igen nehézzé tud válni, egy adott fájl megtalálása sok időt vehet el tőlünk, ezt a funkciót képes megreformálni, könnyebbé tenni a Q-Dir amely paneles elrendezést biztosít a könnyebb navigáció megvalósításának céljából.

Ha a paneles elrendezésnél tartunk akkor érdemes megemlíteni hogy azok igen mélyrehatóan konfigurálhatóak, azok elrendezése a mi igényeinkhez igazítható. Több nézetmód között válogathatunk.

Mivel a szoftver elsősorban az egyes mappák közötti navigálást hivatott segíteni, lehetőséget biztosít arra hogy közvetlen linkeket hozzunk létre a rendszeresen megnyitott tartalmakhoz.

Azon felül hogy navigációt biztosít lehetőség van az egyes mappák tartalmának gyors szerkesztésére, állományok törlésére, azok mozgatására.

Tartalmaz egy nagyítási funkciót amellyel az asztal bármely részét fel tudjuk nagyítani így a nehezen kivehető részletekről is lehull a lepel.

A gyors futtatási alternatívájának köszönhetően közvetlenül férhetünk hozzá a Regedit és CMD illeve a Notepad funkciókhoz. A Q-Dir letöltése és bővebb leírás a linken.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Windows Pucoló, rendszer optimalizáló, karbantartó alkalmazás – Advanced SystemCareWindows Pucoló, rendszer optimalizáló, karbantartó alkalmazás – Advanced SystemCare Rendbe rakhatod vele a teleszemetelt Windowst, konfigurálhatsz, vírust kereshetsz, eltávolíthatod régi szoftvereidet és még az aktuális teljesítményadatokat is áttekintheted.
  • Advanced Task Killer-Android alkalmazásAdvanced Task Killer-Android alkalmazás   Az Advanced Task Killer segítségével Android rendszereken menedzselni tudjuk futó alkalmazásainkat. Ha egyszerre több alkalmazás is fut a háttérben, bizony készülékünk belassulhat. […]
  • VICE 2.2VICE 2.2       Ez a különleges emulátor alkalmazás Commodore 8 bites rendszereknek megfelelő virtuális környezetet teremt. A virtuális környezet megteremtése után lehetőség van a tartományba […]
  • Fájlkezelés, registry pucolás, univerzális programokFájlkezelés, registry pucolás, univerzális programok  Az alábbi szoftvercsomag minden fontosabb területet érint, ami egy átlagfelhasználó számára bármikor jól tud jönni. CrossFTP Pro 1.90 Biztonságos átlátható, hatékony FTP […]
  • DVD Audio RipperDVD Audio Ripper 2.1.0     DVD audio átalakítását támogató segéd amely további lehetőségeket is nyújt számunkra, nem más mint a DVD Audio Ripper 2.1.0 változata. Ezzel a programmal azonnal átalakíthatjuk […]
Összefoglaló
Cikk neve
Windows intéző leváltása egyszerűen
Leírás
A Windows intéző leváltására is felhasználható ingyenes szoftver a Q-Dir.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code