VMware Player 4.0.3

VMware Player 4.0.3 screenshot

VMware Player 4.0.3 screenshot

 

 

Futtass virtuálisan egyszerre több operációs rendszert a VMware Player 4.0.3 segítségével.

 

 

 

Ha kísérletező kedvűek vagyunk és ki szeretnénk próbálni más operációs rendszereket de nem szeretnénk a már jól bevált Windowst letörölni a telepített alkalmazásainkkal és beállításainkkal együtt akkor próbáljuk ki a VMware Player nevű szoftvert.

Segítségével teljes mértékben kiélhetjük kísérletező kedvünket, Módunkban áll Windows 7 alatt XP-t futtatni vagy akár Linuxot, természetesen ez fordítva is működik. Abban az esetben is hasznos lehet ha új programokkal kísérletezünk és nem szeretnénk élesben futtatni, így ha valami balul sül el a virtuális gépet egyetlen kattintással törölhetjük, majd vissza telepíthetjük a kérdéses operációs rendszert, élesben ez egy kicsit problémás lenne.

Maga a program használata egyáltalán nem bonyolult abban az esetben ha próbáltunk már hasonló alkalmazásokat.

A kissé hosszúra nyúló telepítést követően a VMware Player mindenképp újraindítást igényel annak az érdekében, hogy a végrehajtott módosítások teljes mértékben érvénybe lépjenek.

Miután ezen túl vagyunk, létrehozhatjuk első virtuális meghajtónkat és arra feltelepíthetjük első operációs rendszerünket.

 

Ennek a lépései a következőek:

 

Create A New Virtual Machine opciónál adjuk meg a számára az installációs fájl útvonalát, ami lehet CD/DVD meghajtó, vagy a merevlemez.

Következőnek, a VMware Player számára meg kell, hogy adjuk mit szeretnénk telepíteni, ez lehet Linux vagy Windows rendszer ha nem találjuk a számunkra megfelelő alternatívát, akkor az Other lehetőség az ideális.

Ezután adjunk nevet rendszerünknek és már neki is láthatunk az alapvető hardveres konfigurációnak, ezalatt a merevlemez méret megadása, RAM mérete, processzor és egyéb fontos információk testreszabását lehet érteni.

Miután ezzel is megvoltunk neki is láthatunk a telepítésnek, ami hasonló módon zajlik mint ha a számítógépünkre történne közvetlen.

Teljes verziós változat.

 

VMware Player letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Free KGB KeyloggerFree KGB Keylogger   Billentyűleütéseinket jegyzi meg, dátummal ellátva a Free KGB Keylogger.   Ezzel a különleges szoftverrel lehetőségünk van arra hogy nyomon kövesük a billentyűk használatának […]
  • VDownloaderVDownloader 3.9.1360 Közösségi videómegosztó portálokon található videók letöltését és közvetlen átalakítását támogatja a VDownloader jelenlegi változata. Nagy népszerűségnek örvendenek a közösségi […]
  • DirectX 10 letöltéseDirectX 10 letöltése         A Microsoft fejlesztői csapat által kiadott DirectX 10-es kiadása számos újítást tartalmaz, a Windows platformokon fellelhető létfontosságú programok használatához. Ez a […]
  • File Manager – Android alkalmazásokFile Manager – Android alkalmazások Androidos mobilunkon található mappák közötti egyszerűbb navigáció megvalósítására használható alkalmazás a File Manager.     Képek, zenék, videók és egyéb fájlok kezelése, mozgatása […]
  • CDStart 1.08- Boot ManagerCDStart 1.08- Boot Manager   Néhány lépésben készíthetünk saját bootolható lemezt a CDStart 1.08. Ha saját magunk hajtjuk végre a számítógép karbantartását esetleg magunk is telepítünk, vírust írtunk, akkor […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code