VirtualDVD 2.5

VirtualDVD

A VirtualDVD egy kis méretű és praktikus eszköz, amely segítségével virtuális formában hozhatunk létre CD/DVD meghajtókat.

 

 

A kis mérete ellenére biztosítja az összes funkciót amire lett tervezve. A Telepítése szintén nem nehéz, Magyarul zajlik le ahol a legalapvetőbb információk megadásával juthatunk el a használható státuszig.

A VirtualDVD az installálás során saját illesztőprogramot fog telepíteni a gépre ami a rendeltetésszerű működést biztosítja.

Végeztével a tálcáról érhető el, konfigurálható és fogható első munkára.

VirtualDVD

Az általa támogatott formátumok:

ISO, CUE, IMG, BIN, CCD

 

A szoftver tartalmaz Magyar nyelvet amit önállóan ki is választ ha a gép nyelvi beállítása szintén azt használja, itt azért a fordítás elég felületes, de akik már használtak hasonló programot hamar el tudnak rajta igazodni, különlegessége hogy összesen 24 meghajtót támogat, jelenleg (ez később bővülhet) amit a programra kattintva, virtuális meghajtó -kép útvonalon tudunk bemountolni. Ingyenes kiadás.

 

VirtualDVD letöltés:

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Dragon Ball ArcadeDragon Ball Arcade   Son Goku visszatért és most mi bújhatunk szerepkörébe egy izgalmas játék keretein belül, nem más mint a Dragon Ball Arcade. Gondolom nem kell bemutatni a népszerű rajzfilm figurát, […]
  • Boulder Dash (Mascot) Boulder Dash (Mascot)   Igazi stratégiai elemeket felsorakoztató játék amely minden korosztály számára biztos kikapcsolódást biztosít, nem más mint a Boulder Dash (Mascot). Magának a játéknak az a […]
  • Avidemux 2.7.0Avidemux 2.7.0 Az Avidemux Videóállományok szerkesztésére használható program amely konvertálási lehetőségekkel is támogatja használóit. Magyar nyelvű, ingyenes kiadás. 
  • Frissült a KMPlayerFrissült a KMPlayer Számos hibajavításon, illetve teljesítmény optimalizáláson esett át a nagy tudással felvértezett videólejátszó szoftver, akik használják frissítsenek minél hamarabb.
  • Gmail BackupGmail Backup       Gmail fiókunk teljes tartalmát menthetjük le minden nehézség nélkül a Gmail Backup segítségével. Gmail fiókunk tárhelye hatalmas méretű, de mégis bekövetkezhet hogy megtellik, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code