Vista Shutdown Timer 1.83

Vista Shutdown Timer

 Vista Shutdown Timer

 

Vista Shutdown Timer 1.83 segítségével az asztalon elhelyezett ikonok segítségével azonnal újra indíthatjuk, vagy akár ki is kapcsolhatjuk a számítógépünket.


{nice1}

Ezzel a rendkívül egyszerű, kis méretű alkalmazással lehetőségünk van egyetlen kattintással hibernált állapotba hozni számítógépünket, elsősorban akkor lehet hasznos ha nem szeretünk bíbelődni a folyamattal, az asztalról az adott funkciók azonnal elérhetőek.

Továbbá a program lehetőséget biztosít arra is hogy a műveletet az általunk meghatározott időpontban automatikusan végrehajtsa. Ez akkor lehet hasznos, ha nem volnánk éppen gépközelben.
Teljes verziós változat.

Vista Shutdown Timer letöltés:

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Skate 2Skate 2         Az első rész sikere után nem maradunk folytatás nélkül, hisz itt van a Skate 2. Hősünk kalandjaiba akkor kapcsolódunk be amikor éppen szabadul a börtönből. A hagyományokhoz […]
  • EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5 Elérhetetlen, összeomlott Windows operációs rendszerünkön tárolt fontos adatainkat tudjuk kimenteni az alábbi alkalmazással, nem más mint az EASUS Data Recovery Wisard WinPE.(fizetős)   […]
  • Új változat érhető el az Anvil Studio nevű alkalmazásbólÚj változat érhető el az Anvil Studio nevű alkalmazásból Frissült a széleskörűen felhasználható zeneszerkesztő alkalmazás, audió állományainkon rengeteg manipulációs eljárást tudunk kivitelezni a segítségével.
  • Allway Sync Portable 12.12.13Allway Sync Portable 12.12.13 Fájlok és mappák szinkronizálására van lehetőség, ami támogatja az FTP kapcsolatokat is. Hordozható, nem más mint az Allway Sync Portable.     Fájlok és mappák összehasonlítására van […]
  • A Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egybenA Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egyben Egyetlen alkalmazás segítségével az összes szóba jövő hibajelenséget meg tudjuk szüntetni, továbbá takaríthatjuk a számítógépen felhalmozódott fölösleges fájlokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code