Virtual DJ Free 7.4.1 – DJ Programok

Kattints a nagyobb méretért

 Két keverőpult segítségével alkothatunk teljesen egyedit az alábbi DJ program segítségével, ez nem más mint a Virtual DJ Free jelen kiadása.

 

Fiatalok körében egyre népszerűbb téma, hogy nem csak nézőközönségként szeretnek részt venni a partikon, hanem akár a rendezői posztra is vágynak, vagyis ki ne szeretné legalább egyszer kipróbálni, hogy milyen érzés hangulatfelelősként a középpontban állni.

Most itt a lehetőség mindenki számára hogy kipróbálhassa a szóban forgó szoftvert, és teljesen egyedit alkothasson, beleadva apait, anyait.

A Virtual DJ free szoftvert szerintem senkinek sem kell, hogy bemutassam, legalábbis olyan berkekben akik a területen mozgolódnak, vagy kipróbálták képességeit a közelmúltban. Profi szinten szerkeszthetünk zenéket, két vagy több zenei állományból egy teljesen újat varázsolhatunk, effektek hozzáadásával. Mivel az MP3 formátum napjainkban igen elterjedt ezért támogatottságot is élvez, keveréseink során a szóban forgó formátumot közvetlenül fel tudjuk használni.

A készített állományainkat akár rögzíthetjük is a segítségével, amit közvetlenül CD/DVD lemezre is tudunk írni, így azt egy házibuli esetén is elő tudjuk kapni.

Kattints a nagyobb méretért

A letöltés után pár lépésben tudjuk telepíteni a számítógépünkre. Itt azért érdemes arra odafigyelni, hogy telepíteni próbálja saját Toolbarjait, ami a böngészőnkbe beépül, ha ezt meg szeretnénk akadályozni, csupán a kellő pillanatban vegyük ki a pipát a menüpontból. A kiadott verziók között Windows és MAC verziókat találunk. A Virtual DJ free kezelőfelülete tartalmazza mindazokat az opciókat amik szükségesek lehetnek a mixelés esetén. Hivatalos oldal.

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinDVD PlatinumWinDVD Platinum 8.0.6   Felső kategóriás multimédiás lejátszó amely igazi mozis élmény nyújt, nem más mint a WinDVD Platinum 8.0.6 változata.     Ha mindenképp egy minőségi multimédiás segéd után vadászunk […]
  • Néhány nélkülözhetetlen szoftver WindowsraNéhány nélkülözhetetlen szoftver Windowsra Az alábbi alkalmazások alapnak minősülnek Windows operációs rendszeren, használatukkal fokozhatjuk a felhasználói élményt.
  • MadTracker 2.6.1MadTracker 2.6.1       Minimális mérettel rendelkező zeneszerkesztő szoftver a MadTracker 2.6.1. Ha zeneszerkesztésről van szó akkor a MadTracker tökéletes alternatíva, amivel akár digitalizálni, […]
  • Rope Escape – Android játékokRope Escape – Android játékok   Menekülj a dzsungelből keresd meg a kivezető utat miközben elkerülöd a veszélyes helyzeteket a Rope Escape nevű Android játékban.     A dzsungel kellős közepén kell menekülőutat […]
  • Macrium Reflect Free 5.2.6437Macrium Reflect Free 5.2.6437 Operációs rendszerünk költöztetésében, illetve biztonsági mentések elkészítésében lehet hasznunkra a Macrium Reflect. Ha kinőttük régi merevlemezünket és át szeretnénk költöztetni […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code