VideoInspector Portable 2.3

VideoInspector Portable 2.3 screenshot

VideoInspector Portable 2.3 screenshot

 

Kodek információk felderítésére használható program, ami akkor lehet hasznos ha nem tudunk egy videót lejátszani, és bővebb információra van róla szükség.

 

Ha letöltöttünk egy videót, de sajnos a telepített player alkalmazásunkkal nem tudjuk megtekinteni, a legnagyobb problémát pedig az jelenti hogy semmilyen információval nem rendelkezünk, tehát még sejtésünk sincs arról hogy tudnánk megtekinteni, akkor a VideoInspector Portable változata segíthet.

 

A szoftver segítségével bővebb információt tudhatunk meg azzal kapcsolatban, hogy az adott videó milyen formátummal rendelkezik, illetve hogy milyen kodek kell annak megtekintéséhet, ha olyan formátumot kínálunk a számára amit alapértelmezés szerint ismer, magával a szoftverrel is meg tudjuk tekinteni.

Az is előfordulhat hogy nem ismeri fel abban az esetben látogassuk meg azt az oldalt amit felajánl a számunkra és töltsük le a hozzá tartozó legfrissebb kodekeket, tehát a programot vértezzük fel új tudással.

 

Külön letölthetjük hozzá az audió és videó kodekeket, át is konvertálhatjuk vele az adott filmet amit lemezre is írhatunk a művelet végén.

 

A kodekek menüpontban további támogatást biztosító kiterjesztéseket kereshetünk.

 

VideoInspector Portable letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Startup Sentinel: Így gyorsabban töltődik be a Windows…Startup Sentinel: Így gyorsabban töltődik be a Windows… Ezzel az alkalmazással letilthatod azokat az automatikusan induló folyamatokat amikre csak ritkán van szükséged.
  • Ninesky screenshotNinesky böngésző-Android alkalmazások     Kifejezetten Androidos készülékekre optimalizált böngésző számos kényelmi funkcióval, nem más mint a Ninesky.   Bizony, ma már mobilunkon is el tudjuk érni azokat a tartalmakat […]
  • XMPlay 3.6XMPlay 3.6       Egyénileg formálható kezelőfelülettel rendelkező multimédiás segédprogram a XMPlay 3.6. A minimális mérettel rendelkező player csekély mértékben terheli le a rendszert működése […]
  • YouTube Downloader 4.0YouTube Downloader 4.0 Töltsön le a népszerű videómegosztó portálról videókat a YouTube Downloader 4.0 segítségével.     Ma már ha videókat keresünk vagy film előzeteseket, esetleg kedvenc zenei előadónk […]
  • Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes…Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes… Ezzel az alkalmazással egycsapásra rendet tudsz teremteni a merevlemezeden, töredezettség mentesíteni, illetve több célterület befoglalásával takarítani is tud.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code