VideoInspector Portable 2.3

VideoInspector Portable 2.3 screenshot

VideoInspector Portable 2.3 screenshot

 

Kodek információk felderítésére használható program, ami akkor lehet hasznos ha nem tudunk egy videót lejátszani, és bővebb információra van róla szükség.

 

Ha letöltöttünk egy videót, de sajnos a telepített player alkalmazásunkkal nem tudjuk megtekinteni, a legnagyobb problémát pedig az jelenti hogy semmilyen információval nem rendelkezünk, tehát még sejtésünk sincs arról hogy tudnánk megtekinteni, akkor a VideoInspector Portable változata segíthet.

 

A szoftver segítségével bővebb információt tudhatunk meg azzal kapcsolatban, hogy az adott videó milyen formátummal rendelkezik, illetve hogy milyen kodek kell annak megtekintéséhet, ha olyan formátumot kínálunk a számára amit alapértelmezés szerint ismer, magával a szoftverrel is meg tudjuk tekinteni.

Az is előfordulhat hogy nem ismeri fel abban az esetben látogassuk meg azt az oldalt amit felajánl a számunkra és töltsük le a hozzá tartozó legfrissebb kodekeket, tehát a programot vértezzük fel új tudással.

 

Külön letölthetjük hozzá az audió és videó kodekeket, át is konvertálhatjuk vele az adott filmet amit lemezre is írhatunk a művelet végén.

 

A kodekek menüpontban további támogatást biztosító kiterjesztéseket kereshetünk.

 

VideoInspector Portable letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • TDSSKiller 2.8.18.0TDSSKiller 2.8.18.0  A TDSSKiller ingyenes alternatívát biztosít arra hogy el tudjuk távolítani a számítógépről a nemkívánatos vírusokat, malware szoftvereket.     A népszerű vírusirtó (Kaspersky) gyártó […]
  • Néhány multimédiás program PC-reNéhány multimédiás program PC-re Az alábbi alkalmazásokkal sokkal könnyebbé tehető multimédiás állományainknak a megtekintése.
  • ViBe – Android alkalmazásokViBe – Android alkalmazások   A hívófelekhez egyedi rezgőhívást rendelhetünk a ViBe nevű Android kiegészítő segítségével.   Ezzel a kiegészítővel lehetőségünk van a hívófélhez, illetve az SMS- küldőhöz egyedi […]
  • Dexpot 1.6.14Dexpot 1.6.14 A Dexpot Virtuális asztalok létrehozására használható szoftver, a segítségével könnyebben át tudjuk tekinteni asztali környezetünket. Kifejezetten egyszerű a kezelése, sőt Magyar nyelvű, […]
  • WinPatrol 29.1.2013WinPatrol 29.1.2013  Számítógépünk biztonságosabb használatát érhetjük el ha feltelepítjük a WinPatrol ezen kiadását.   Ma már egy alap vírusirtó program koránt sem nyújt teljes körű […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code