Valódi Síp – Fújd! – Android Alkalmazások

Valódi Síp – Fújd!

Valódi Síp – Fújd!

A Valódi Síp – Fújd! alkalmazás segítségével mint a cím is sejteti síp funkciót adhatunk Androidos mobilunkhoz.

 

 

Számos helyzetben lehet hasznos ha hangjelzésekre alkalmas eszközt vetünk be. Ma már nagyon ritka hogy sípot használunk, vannak a feladatra sokkal modernebb lehetőségek. Most viszont ötvözheted a régimódi alternatívákat a modern kor vívmányaival, Androidos mobilodat tudod bevetni erre. Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű, csak bele kell fújni a készülék mikrofonjába és a készülék átalakítja a hangot.

Ingyenes.

Valódi Síp – Fújd! Letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • UltraDefrag 6.0.2UltraDefrag 6.0.2 Számítógépünk merevlemezének teljesítményét javíthatjuk a UltraDefrag segítségével, azáltal hogy töredezettség mentesítjük. A merevlemez töredezettsége járulékos mellékjelensége a […]
  • StarBurn: grabber funkcióval ellátott író szoftver….StarBurn: grabber funkcióval ellátott író szoftver…. Elérhető a széleskörűen felhasználható CD/DVD kezelő szoftver legújabb kiadása, beszerezhető telepíthető, illetve hordozható kivitelben is.
  • Megérkezett a Freemake Video Converter 4.0.4.4-es kiadása!Megérkezett a Freemake Video Converter 4.0.4.4-es kiadása! Professzionális konvertáló alkalmazás ami, a kimeneteket profilokba rendezve biztosítja a felhasználók számára. Mindamellett hogy rengeteg dolgot tud, még ingyenesen is használható.
  • Fájlkezelés és Zip készítés egyetlen alkalmazással: PeaZipFájlkezelés és Zip készítés egyetlen alkalmazással: PeaZip Tömörített fájljaidat tudod a segítségével kezelni, tudsz újakat létrehozni, vagy a meglévőket kicsomagolni. Tesztelési lehetőséget is biztosít.
  • LiveTube Player 1.0.34LiveTube Player 1.0.34 A LiveTube Player YouTube videók keresésére, illetve azok megtekintésére használható ingyenes alkalmazás. Lejátszólista, illetve megosztási lehetőség támogatással. Mindenképp érdemes […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code