UnHackMe 5.99- Vírusirtó letöltés

UnHackMe

UnHackMe

 

Felhasználóbarát kezelőfelület, megfelelő funkcionalitás jellemzi az UnHackMe nevű alkalmazást.

 

Se szeri se száma az olyan szoftvereknek amelyek biztonságot ígérnek a számunkra. Ezek között van olyan, ami valóban hatékony, és olyan is ami csak fölöslegesen foglalja a helyet a számítógépünk merevlemezén.

A címben szereplő alkalmazás, a megbízható kategóriába sorolandó. A Malware támadások egyre nagyobb problémát jelentenek a PC tulajdonosok körében. Ezek kivédésére az egyik talán leginkább figyelemre méltóbb szoftver az UnHackMe.

Felhasználóbarát felülete gondoskodik arról, hogy kezdő felhasználók is első körben el tudjanak navigálni a beállítások első lépései során.

A program segítségével jelentéseket is küldhetünk, így mink is segíthetjük a fejlesztők munkáját, csökkenteni tudjuk a téves riasztások számát.

A rendszer ellenőrzése után módunkban áll, hogy mi döntsük el hogy az esetleg talált állományokkal mit is szeretnénk tenni, törölni, esetleg érintetlenül hagyni mivel téves riasztást kaptunk.

Az UnHackMe segítségével vissza tudjuk állítani a rendszerünket egy korábbi állapotba, aminek egyes lépéseit a beépített varázslója segíti.

Maga a változat próbaverziós, amit 30 napig használhatunk.

UnHackMe letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Online Armor Free 6.0.0.1736Online Armor Free 6.0.0.1736   Az Online Armor Free segítségével megvédheti magát a világháló irányából érkező vírusoktól, trójaiaktól, malware és spyware támadások ellen.   Ha fontos számodra, hogy a bizalmas […]
  • DefenseWall 3.18DefenseWall 3.18   Védje meg rendszerét a kártékony behatolókkal szemben egy remekül konfigurálható tűzfal program segítségével, nem más mint a DefenseWall.   Sok kezdő felhasználó számára komoly […]
  • Malwarebytes Anti Malware 2.0.1.1004Malwarebytes Anti Malware 2.0.1.1004 A Malwarebytes Anti Malware nemkívánatos szoftverek, kémprogramok eltávolítására használható program. Több keresési módot biztosít. Ingyenes kiadás. Magas felismerési aránnyal.
  • McAfee AVERT Stinger 10.2.0.967McAfee AVERT Stinger 10.2.0.967 A McAfee AVERT Stinger elsősorban akkor vethető be ha már bekövetkezett a vírustámadás, segítségével eltávolítható a hívatlan behatoló. Ha rendszeresen nagy kísértésnek […]
  • Windows Vulnerability Scanner 3.0 -Sebezhetőség keresőWindows Vulnerability Scanner 3.0 -Sebezhetőség kereső A Windows Vulnerability Scanner segítségével pillanatok alatt megtudhatjuk hogy számítógépünk sebezhető e a vírusokkal szemben. Annak elhárításához remek kiindulópont.     Annak […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code