UnHackMe 5.99- Vírusirtó letöltés

UnHackMe

UnHackMe

 

Felhasználóbarát kezelőfelület, megfelelő funkcionalitás jellemzi az UnHackMe nevű alkalmazást.

 

Se szeri se száma az olyan szoftvereknek amelyek biztonságot ígérnek a számunkra. Ezek között van olyan, ami valóban hatékony, és olyan is ami csak fölöslegesen foglalja a helyet a számítógépünk merevlemezén.

A címben szereplő alkalmazás, a megbízható kategóriába sorolandó. A Malware támadások egyre nagyobb problémát jelentenek a PC tulajdonosok körében. Ezek kivédésére az egyik talán leginkább figyelemre méltóbb szoftver az UnHackMe.

Felhasználóbarát felülete gondoskodik arról, hogy kezdő felhasználók is első körben el tudjanak navigálni a beállítások első lépései során.

A program segítségével jelentéseket is küldhetünk, így mink is segíthetjük a fejlesztők munkáját, csökkenteni tudjuk a téves riasztások számát.

A rendszer ellenőrzése után módunkban áll, hogy mi döntsük el hogy az esetleg talált állományokkal mit is szeretnénk tenni, törölni, esetleg érintetlenül hagyni mivel téves riasztást kaptunk.

Az UnHackMe segítségével vissza tudjuk állítani a rendszerünket egy korábbi állapotba, aminek egyes lépéseit a beépített varázslója segíti.

Maga a változat próbaverziós, amit 30 napig használhatunk.

UnHackMe letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • E45M1-M PRO DriverE45M1-M PRO Driver   ASUS márkájú E45M1-M PRO alaplaphoz tartozó Driver.   A remek tulajdonságokkal rendelkező alaplap számos olyan paramétert tudhat magáénak amely kiemeli az átlagos kategóriából. Ez […]
  • SeaMonkey portable 2.17.1SeaMonkey portable 2.17.1     Telepítést nem igénylő univerzális programcsomag ami tartalmazza mindazokat az alapvető lehetőségeket amik fontosak lehetnek a számunkra, nem más mint a SeaMonkey portable.   Mivel […]
  • RSSOwl 2.1RSSOwl 2.1   Többplatformos támogatottsággal rendelkező hírcsatorna olvasó segédprogram az RSSOwl 2.1. Ez a hasznos alkalmazás kiváló kezelőfelülettel és jó átláthatósággal várja a hírekre […]
  • Már töltheted a Chrome Portable új kiadását is…Már töltheted a Chrome Portable új kiadását is… A népszerű böngésző installálást nem igénylő kiadása, amit csupán csak el kell, hogy indítsunk.
  • ISO szerkesztő, konvertáló és író az ISO WorkshopISO szerkesztő, konvertáló és író az ISO Workshop ISO állományainkat nem is bízhatnánk nagyobb profira mint erre az alkalmazásra. Szinte mindent biztosít, ami ezen a területen fel tud merülni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code