UnHackMe 5.99- Vírusirtó letöltés

UnHackMe

UnHackMe

 

Felhasználóbarát kezelőfelület, megfelelő funkcionalitás jellemzi az UnHackMe nevű alkalmazást.

 

Se szeri se száma az olyan szoftvereknek amelyek biztonságot ígérnek a számunkra. Ezek között van olyan, ami valóban hatékony, és olyan is ami csak fölöslegesen foglalja a helyet a számítógépünk merevlemezén.

A címben szereplő alkalmazás, a megbízható kategóriába sorolandó. A Malware támadások egyre nagyobb problémát jelentenek a PC tulajdonosok körében. Ezek kivédésére az egyik talán leginkább figyelemre méltóbb szoftver az UnHackMe.

Felhasználóbarát felülete gondoskodik arról, hogy kezdő felhasználók is első körben el tudjanak navigálni a beállítások első lépései során.

A program segítségével jelentéseket is küldhetünk, így mink is segíthetjük a fejlesztők munkáját, csökkenteni tudjuk a téves riasztások számát.

A rendszer ellenőrzése után módunkban áll, hogy mi döntsük el hogy az esetleg talált állományokkal mit is szeretnénk tenni, törölni, esetleg érintetlenül hagyni mivel téves riasztást kaptunk.

Az UnHackMe segítségével vissza tudjuk állítani a rendszerünket egy korábbi állapotba, aminek egyes lépéseit a beépített varázslója segíti.

Maga a változat próbaverziós, amit 30 napig használhatunk.

UnHackMe letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • SmartPower 1.31SmartPower 1.31       Energiatakarékosabb számítógép üzemeltetést tudunk elérni a SmartPower 1.31 segítségével.   Telepítése után számos paramétert módosíthatunk így rendszerünk hatékonyabb […]
  • Ellenőrizd illesztőprogramjaidat a DriverMax segítségévelEllenőrizd illesztőprogramjaidat a DriverMax segítségével Ezzel az alkalmazással megtudhatod, hogy a legfrissebb illesztőprogramokat futtatod e a számítógépeden. Mentéseket is készít.
  • MSN BackUp 1.34MSN BackUp 1.34     A népszerű csevegőprogramhoz készült biztonsági mentést készítő program az MSN BackUp 1.34. A számítógép újratelepítése után kicsit macerás lehet csevegőprogramunkat […]
  • FeedRoller 0.64   Rendkívül egyszerűen kezelhető RSS csatorna követő szoftver a FeedRoller. Neki köszönhetően garantáltan naprakészek leszünk a híreket illetően.     Az alábbi RSS olvasó segítségével […]
  • MiniTube screenshotMiniTube 1.8 Tölts le videókat vagy tekintsd meg úgy őket ahogy eddig még nem tetted a MiniTube 1.8 segítségével. Rengeteg letöltés kezelő szoftver van forgalomban, ezek között találhatunk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code