Undelete 360 2.16

Undelete 360

Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani az Undelete 360 segítségével. Egyszerű felépítése kifejezetten a kezdők igényeihez illeszkedik.

 

Kétségtelen hogy egyszer bekövetkezhet az a kellemetlen szituáció, amikor egy olyan fájl kerül törlésre amit a későbbiekben használni szerettünk volna. Ha nem íródott felül a tárolóeszközön nagy eséllyel állhatunk neki annak visszaállításához, a feladatra rengeteg szoftver található, a legprofibbak fizetőek, szerencsére olyanokkal is találkozhatunk, amik free módon üzemeltethetőek.

 

Az Undelete 360 egy remek adat visszaállító szoftver, ami rengeteg fájlformátum és külső adathordozó esetén támogat minket.

 Undelete 360

Mivel Magyar felhasználói felülettel biztosított ezért a használata nem bonyolult.

A szoftver indítása után a keresés gombra kattintva érhető el egy olyan felület ahol ki tudjuk választani azt a meghajtót ahol volt a törölt fájl. Ha a kijelölés megtörtént, csak indítsuk el a programot, amit egy rövid maximum néhány perces keresési folyamat követ, ami után egy listán tekinthetjük meg a már törölt elemeket, továbbá azt is megtudhatjuk hogy a visszaállításra van e esély.

Ha felülíródott a fájl sajnos nincs mit tenni, arra érdemes odafigyelni hogy ne használjuk az adott hordozóeszközt a visszaállításig, erre az Undelete 360 is figyelmeztet.

 

Az ingyenesség korlátai:

 

A szoftver próbaverziósan használható és állít vissza törölt fájlokat, legyen az bármi. Mivel fizetős szoftver a fejlesztők néhány korlátozást vezettek be, ami abban merül ki hogy az állomány nem állítható vissza a saját nevére, ez semmiképp nem okoz problémát hisz bármikor át tudjuk a későbbiekben nevezni.

A másik korlátozás hogy nem támogatja Free módban a szűrők használatát.

 

Ezek talán nem is gátolhatják a szabad felhasználhatóságot.

 

Undelete 360 letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Már beszerezhető a 360 Internet Security 4.5.0.4100Már beszerezhető a 360 Internet Security 4.5.0.4100 Ingyenes és hatékony vírusvédelmi szoftver a számítógépedre. Az új kiadás már Sandbox módot is biztosít a gyanús alkalmazások biztonságosabb futtatásához.
  • Tölthető a Norman Malware Cleaner 2.08.08Tölthető a Norman Malware Cleaner 2.08.08 Telepítést nem igénylő ingyenesen futtatható víruskereső és eltávolító alkalmazás, itt a legújabb változata.
  • Fémdetektor- Android alkalmazásokFémdetektor- Android alkalmazások   Keress fém tárgyakat mobilod segítségével, a Fémdetektor bármikor jól jöhet.   Eddig csak fémkereső műszerrel lehetett fém alapú tárgyakat keresni, mostantól mobilod segítségével […]
  • iTunes 11.1.2iTunes 11.1.2       Kiváló multimédiás program amellyel megtekinthetjük illetve meghallgathatjuk kedvenc állományainkat, nem más mint az iTunes jelen kiadása. Az alap multimédiás feladatokon túl […]
  • Dolphin Browser HD- Android alkalmazásokDolphin Browser HD- Android alkalmazások   Android rendszerekre optimalizált böngésző, ami jelentősen megkönnyíti a számunkra annak folyamatát, nem más mint a Dolphin Browser HD. Mivel mobilunk többek között internetezésre […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code