Undelete 360 2.16

Undelete 360

Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani az Undelete 360 segítségével. Egyszerű felépítése kifejezetten a kezdők igényeihez illeszkedik.

 

Kétségtelen hogy egyszer bekövetkezhet az a kellemetlen szituáció, amikor egy olyan fájl kerül törlésre amit a későbbiekben használni szerettünk volna. Ha nem íródott felül a tárolóeszközön nagy eséllyel állhatunk neki annak visszaállításához, a feladatra rengeteg szoftver található, a legprofibbak fizetőek, szerencsére olyanokkal is találkozhatunk, amik free módon üzemeltethetőek.

 

Az Undelete 360 egy remek adat visszaállító szoftver, ami rengeteg fájlformátum és külső adathordozó esetén támogat minket.

 Undelete 360

Mivel Magyar felhasználói felülettel biztosított ezért a használata nem bonyolult.

A szoftver indítása után a keresés gombra kattintva érhető el egy olyan felület ahol ki tudjuk választani azt a meghajtót ahol volt a törölt fájl. Ha a kijelölés megtörtént, csak indítsuk el a programot, amit egy rövid maximum néhány perces keresési folyamat követ, ami után egy listán tekinthetjük meg a már törölt elemeket, továbbá azt is megtudhatjuk hogy a visszaállításra van e esély.

Ha felülíródott a fájl sajnos nincs mit tenni, arra érdemes odafigyelni hogy ne használjuk az adott hordozóeszközt a visszaállításig, erre az Undelete 360 is figyelmeztet.

 

Az ingyenesség korlátai:

 

A szoftver próbaverziósan használható és állít vissza törölt fájlokat, legyen az bármi. Mivel fizetős szoftver a fejlesztők néhány korlátozást vezettek be, ami abban merül ki hogy az állomány nem állítható vissza a saját nevére, ez semmiképp nem okoz problémát hisz bármikor át tudjuk a későbbiekben nevezni.

A másik korlátozás hogy nem támogatja Free módban a szűrők használatát.

 

Ezek talán nem is gátolhatják a szabad felhasználhatóságot.

 

Undelete 360 letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • IP cím megváltoztató alkalmazás… Surf Anonymous FreeIP cím megváltoztató alkalmazás… Surf Anonymous Free Ezzel az alkalmazással el tudod rejteni az IP címedet ezáltal sokkal biztonságosabb közegben böngészhetsz.
  • Töredezettség mentesíts időzítve az IObit Smart Defrag segítségévelTöredezettség mentesíts időzítve az IObit Smart Defrag segítségével Frissült az ingyenesen elérhető népszerű rendszer optimalizáló szoftver ami időzíthető feladatok ellátását is képes ellátni.
  • Wise Video Converter 1.37Wise Video Converter 1.37 A Wise Video Converter segítségével meglévő videóidat tudod átalakítani komolyabb szaktudás hiányában is, amiről a profilos elrendezés gondoskodik. A szoftver több népszerűbb formátumot […]
  • Téli háttérképTéli háttérkép     Igazi téli hangulat uralhatja számítógépünket az alábbi háttérképek segítségével.   Ha a tél szerelmesei vagyunk, mindent szeretünk ami az évszakkal kapcsolatos akkor minden […]
  • Lost HorizonLost Horizon   Izgalmas kalandjáték, amely a hasonló nevű képregény adaptációja, nem más mint a Lost Horizon. Maga a játék története a második világháborút megelőző időkben játszódik, ahol főhősünk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code