UltraDerfag 5.0.4

UltraDerfag

UltraDerfag

 

A Windows által nyújtott töredezettségmentesítőt cserélhetjük le egy sokkal korszerűbb, több alternatívát nyújtó szoftverre az UltraDerfag 5.0.4 személyében.

A hagyományos, beépített lehetőségektől sokkal korszerűbb módozatokat vonultat fel a számunkra az alábbi szoftver.

Támogatott az időzítési lehetőség, és az egyedi könyvtárak kiválasztásának lehetősége.

Maga a program számos beállítási lehetőséget tartalmaz, mivel a kezelőfelülete elérhető Magyar nyelven ezért a használata sem okoz problémát. Használható 32, illetve 64 bites rendszerekre egyaránt.

Magáról a folyamatról jelentéseket is készíthetünk amiket bármikor vissza is tudunk keresni. Azonnali indítási opciójával igen kellemes használatot biztosít.

Ingyenes kiadás.

UltraDerfag 5.0.4 letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Alapos adatbázis karbantartó a Wise Registry CleanerAlapos adatbázis karbantartó a Wise Registry Cleaner A regisztrációs adatbázis rendbetételét bízhatjuk rá néhány egyszerű lépésben, minden fölösleges már használaton kívül eső bejegyzést képes felkutatni.
  • Freemake Video Converter: Dekódolás és videó letöltés egyetlen alkalmazássalFreemake Video Converter: Dekódolás és videó letöltés egyetlen alkalmazással Egyszerre több feladatot is ellátó ingyenesen használható remek kis szoftver ami az egyszerű felépítése révén kifejezetten a kezdők igényeihez lett igazítva.
  • SplayerSplayer 3.7     Egyszerű kialakítású, de annál hasznosabb funkciókat tartogat számunkra az Splayer 3.7. Zenei és videó állományainkat tekinthetjük meg ezzel a lejátszóval, számtalan plusz […]
  • Naked ScannerNaked Scanner   A mókás kis Android alkalmazás segítségével meztelenül láthatod a barátaidat, nem más mint a Naked Scanner.   Könnyen meg tudod tréfálni, be tudod csapni a barátaidat az alábbi […]
  • ICQ 8.0.6014 letöltésICQ 8.0.6014 letöltés   Ha nincs időnk hosszadalmas, procedúrákkal nehezített üzenetek küldésére akkor próbáljuk ki a ICQ ezen verzióját.   A program azonnali üzenetküldési lehetőséget biztosít, csevegési […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code