UltraDerfag 5.0.4

UltraDerfag

UltraDerfag

 

A Windows által nyújtott töredezettségmentesítőt cserélhetjük le egy sokkal korszerűbb, több alternatívát nyújtó szoftverre az UltraDerfag 5.0.4 személyében.

A hagyományos, beépített lehetőségektől sokkal korszerűbb módozatokat vonultat fel a számunkra az alábbi szoftver.

Támogatott az időzítési lehetőség, és az egyedi könyvtárak kiválasztásának lehetősége.

Maga a program számos beállítási lehetőséget tartalmaz, mivel a kezelőfelülete elérhető Magyar nyelven ezért a használata sem okoz problémát. Használható 32, illetve 64 bites rendszerekre egyaránt.

Magáról a folyamatról jelentéseket is készíthetünk amiket bármikor vissza is tudunk keresni. Azonnali indítási opciójával igen kellemes használatot biztosít.

Ingyenes kiadás.

UltraDerfag 5.0.4 letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Távolítsd el a trójai programokat a számítógépedről: Trojan RemoverTávolítsd el a trójai programokat a számítógépedről: Trojan Remover Mivel ezek az alattomos programok igen sok kellemetlenséget tudnak okozni, azok felismerése sem a legegyszerűbb ezért az azok beazonosítását mindig egy specialistára érdemes bízni.
  • SolSuite 2011SolSuite 2011       A SolSuite 2011 egy komplett kártyajáték csomag amely igazi lebilincselő perceket szerezhet számunkra. Ez az ingyenes változat az alábbi kártyajátékokat tartalmazza: Flower […]
  • Bubble Pop Plus!- Android játékokBubble Pop Plus!- Android játékok   Klasszikus lövöldözős játék, amiben az idő és az ügyesség mind mérvadó, nem más mint a Bubble Pop Plus!   Számítógépen Flash játék formájában már bizonyított, most Androidos […]
  • Tartsd karban a PC-det a Windows 8 ManagerrelTartsd karban a PC-det a Windows 8 Managerrel Karbantartási feladatokra, konfigurálásra, illetve a számítógép biztonságosabbá tételére használhatjuk fel, egykattintásos optimalizálást is biztosít.
  • SpywareBlaster 4.6SpywareBlaster 4.6   Az online frissíthető adatbázissal rendelkező biztonsági szoftver böngészés közben nyújt a számunkra védelmet.   Böngészés közben számos fenyegetésnek vagyunk kitéve, ha nincs […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code