UltraDefrag 6.0.2

UltraDefrag

Számítógépünk merevlemezének teljesítményét javíthatjuk a UltraDefrag segítségével, azáltal hogy töredezettség mentesítjük.

A merevlemez töredezettsége járulékos mellékjelensége a Windows operációs rendszernek ami hatványozott formában jelentkezik ha rendszeresen másolunk fájlokat.

Ennek a jelenségnek hátrányos velejárója hogy a gép teljesítménye az optimálistól sokkal lassabb lesz mivel a fájlokat darabokban kell hogy felkutassa a rendszer így tovább tart azok elemzése. Szerencsére van megoldás. Maga a Windows is tartalmaz töredezettségmentesítő segédet ami meghatározott időintervallumonként elvégzi a karbantartást.

Sok felhasználó inkább a külső szoftver megoldások híve, jobban bízik olyan programokban amit külsős fejlesztők készítenek, végül is joggal mivel jobban testre szabhatóak gyorsabb hatékonyabb munkára képesek.

Ha már a külsős megoldásoknál tartunk érdemes egy pillantást vetni az UltraDefrag nevű programra ami Magyar nyelven is elérhető, használata kifejezetten kezdők számára kedvezhet mivel kezelőfelülete első ránézésre fapados jellegre emlékeztet, csakis azokat az alapvető funkciókat fedezhetjük fel rajta ami a használatához feltétlenül fontos.

Egyetlen kattintással érhetjük el az optimális szintet közvetlenül a kezelőfelületről.

 A portable változat pedig itt található.

Attól függően hogy mennyi időt szánunk a feladatra, lehetőségünk van gyors és teljes körű optimalizálásra.

Segítségével olyan lemezhibák(fájlrendszer hibák) is helyreállíthatóak nagy valószínűséggel amik a rendszer helyes működését akadályozhatják. Hatására kis mértékben gyorsítható a rendszer indítása.

Az UltraDefrag elérhető telepítést nem igénylő változatban is így külső eszközről is bármikor futtatni tudjuk. Ingyenes változat.

UltraDefrag

UltraDefrag letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Zsirozas- Android játékokZsirozas- Android játékok   Klasszikus Magyar kártyajátékkal üthetjük el az időt, nyerd el az ellenfeleid legértékesebb lapjait. A Zsírozás garantálja a kellemes időtöltést. Ma már szinte bármire fel tudjuk […]
  • Windows 8 BetaWindows 8 Beta     Letölthető a legújabb operációs rendszer Végfelhasználói előzetese, vagyis a Windows 8 Beta kiadása. Megérkezett a legújabb operációs rendszer legújabb próbaverziós kiadása […]
  • TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Pro egy képszerkesztő program amivel, átméretezni, vízjelezni, effektezni tudod állományaidat. Rengeteg képformátumot támogat, legyen az JPEG, PNG, […]
  • ImBatch 5.3.2ImBatch 5.3.2 Az ImBatch általános képmanipulációs lehetőségekkel lát el minket ahol a legfontosabb fotó szerkesztő funkciók állnak a rendelkezésünkre. Képszerkesztéskor a fotót lehet konvertálni, […]
  • Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása…Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása… Némi várakozási periódus után ismét új kiadás érhető el az egyik legnépszerűbb szoftverből, ami fotók szerkesztését is biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code