Ubiquitous Player 5.1

Ubiquitous Player 5.1 screenshot

Ubiquitous Player 5.1 screenshot

 

Multifunkciós segédalkalmazás, amely multimédiás feladatok végrehajtásán felül egy egész sor lehetőséget biztosít a számunkra, nem más mint az Ubiquitous Player 5.1 kiadása.

Ma már koránt sem elég az hogy egy adott program csak egyetlen feladatot tudjon végrehajtani, már arra is törekedni kell, hogy egy adott feladatkört el tudjon látni.

Ha képlopóról van szó, akkor tudnia kell a képet szerkesztenie, ha zenelejátszóról van szó akkor nem árt ha konvertálni is tud egyben.

Az ilyen multifunkciós programok nem csak hogy hasznosak, de nagyobb kelendőséget mutatnak mint az egyszerű felhasználhatóságot biztosító szoftverek.

Ebbe a kategóriába tartozik az Ubiquitous Player, ami szintén több dolgot is képes egyetlen felületen ellátni. Mint a neve is mutatja elsősorban multimédiás igényeinknek megfelelő tudással rendelkezik a többi lehetőség e köré épül fel.

A szoftver nem igényel telepítést, a futtatásához csupán a letöltött tömörített állományt kell, hogy kicsomagoljuk, akár külső eszközre, majd arról futtathatjuk is közvetlenül.

Funkciók, felhasználhatósági köre:

Böngésző:

Beépített böngészőjével, közvetlenül látogathatjuk meg azokat az oldalakat amelyek fontos információkkal bírnak a számunkra. Egyszerű, gyors megbízható internetezést biztosít.

Calculator:

Lehetőségünk van alapműveleteket tartalmazó, számításokat végrehajtani, igaz itt jobb lett volna ha több eszköz áll a rendelkezésünkre, de ettől függetlenül még jó szolgálatot tud a számunkra tenni, ha nagyobb számokkal kell, hogy dolgozzunk amely végeredményének a kiszámítása fejben nehézkes lenne.

Music Player:

Zeneszámainkat hallgathatjuk meg telepített multimédiás program nélkül, így csak az adott klipp foglalja a gép merevlemezén a helyet a lejátszó már portable fut.

Image Viewer

Már meglévő fotóinkon tudunk kisebb nagyobb módosításokat végrehajtani, többek között rajzolhatunk is azokra, de akár feliratokkal is elláthatjuk azt.

Pillanatképek készítése:

Az Ubiquitous Player pillanatképek készítését is támogatja, igaz a funkció egy kissé el lett dugva a beállítások opció mögött érhető el vagy billentyűkombinációval aktiválható.

Újdonságok:

Mivel rendszeres fejlesztés alatt áll, ez a kiadás is hozott magával némi újdonságot. Azon felül hogy hibajavításokon esett át, mostantól keresőjével hatékonyabban tudunk kifejezéseket szavakat keresni ami mostantól több tagból is állhat. A böngésző és a képnézegető funkció is kisebb nagyobb ráncfelvarráson esett át. A mappákat rendezhetjük méret alapján.

Ubiquitous Player 5.1 letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Capture .NET 11.7Capture .NET 11.7 Multifunkciós feladatokat lát el teljesen ingyen a Capture .NET 11.7 változata, egyetlen felületen láthatunk el több funkciót a segítségével.   Az alábbi alkalmazás segítségével, […]
  • EnhanceMySe7en 3.7.1EnhanceMySe7en 3.7.1  Gyorsítsd fel a Windowst az EnhanceMySe7en nevű karbantartó szoftverrel ami a funkcióit tekintve talán még többet is biztosít mint egy átlagos felhasználó igényelne.     Teljes körű […]
  • WinX DVD Ripper 5.5.10WinX DVD Ripper 5.5.10   A WinX DVD Ripper egy széleskörű felhasználhatósági területtel rendelkező konvertáló illetve DVD másoló, rippelő szoftver.     Egyetlen alkalmazás felületén megkapunk minden olyan […]
  • Your Uninstaller! 7.4 screenshotYour Uninstaller! 7.4 Egyszerűen kezelhető programeltávolító szoftver, amely segítségével nyomtalanul takaríthatunk a merevlemezen, nem más mint a Your Uninstaller! 7.4.   Programok eltávolítása során […]
  • CCEnhancer 3.5CCEnhancer 3.5 A népszerű nagy takarító program funkcionalitását tudjuk kibővíteni a CCEnhancer 3.5 segítségével.     Ha karbantartó illetve nagy takarító szoftverről van szó akkor talán első körben […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code