Ubiquitous Player 5.1

Ubiquitous Player 5.1 screenshot

Ubiquitous Player 5.1 screenshot

 

Multifunkciós segédalkalmazás, amely multimédiás feladatok végrehajtásán felül egy egész sor lehetőséget biztosít a számunkra, nem más mint az Ubiquitous Player 5.1 kiadása.

Ma már koránt sem elég az hogy egy adott program csak egyetlen feladatot tudjon végrehajtani, már arra is törekedni kell, hogy egy adott feladatkört el tudjon látni.

Ha képlopóról van szó, akkor tudnia kell a képet szerkesztenie, ha zenelejátszóról van szó akkor nem árt ha konvertálni is tud egyben.

Az ilyen multifunkciós programok nem csak hogy hasznosak, de nagyobb kelendőséget mutatnak mint az egyszerű felhasználhatóságot biztosító szoftverek.

Ebbe a kategóriába tartozik az Ubiquitous Player, ami szintén több dolgot is képes egyetlen felületen ellátni. Mint a neve is mutatja elsősorban multimédiás igényeinknek megfelelő tudással rendelkezik a többi lehetőség e köré épül fel.

A szoftver nem igényel telepítést, a futtatásához csupán a letöltött tömörített állományt kell, hogy kicsomagoljuk, akár külső eszközre, majd arról futtathatjuk is közvetlenül.

Funkciók, felhasználhatósági köre:

Böngésző:

Beépített böngészőjével, közvetlenül látogathatjuk meg azokat az oldalakat amelyek fontos információkkal bírnak a számunkra. Egyszerű, gyors megbízható internetezést biztosít.

Calculator:

Lehetőségünk van alapműveleteket tartalmazó, számításokat végrehajtani, igaz itt jobb lett volna ha több eszköz áll a rendelkezésünkre, de ettől függetlenül még jó szolgálatot tud a számunkra tenni, ha nagyobb számokkal kell, hogy dolgozzunk amely végeredményének a kiszámítása fejben nehézkes lenne.

Music Player:

Zeneszámainkat hallgathatjuk meg telepített multimédiás program nélkül, így csak az adott klipp foglalja a gép merevlemezén a helyet a lejátszó már portable fut.

Image Viewer

Már meglévő fotóinkon tudunk kisebb nagyobb módosításokat végrehajtani, többek között rajzolhatunk is azokra, de akár feliratokkal is elláthatjuk azt.

Pillanatképek készítése:

Az Ubiquitous Player pillanatképek készítését is támogatja, igaz a funkció egy kissé el lett dugva a beállítások opció mögött érhető el vagy billentyűkombinációval aktiválható.

Újdonságok:

Mivel rendszeres fejlesztés alatt áll, ez a kiadás is hozott magával némi újdonságot. Azon felül hogy hibajavításokon esett át, mostantól keresőjével hatékonyabban tudunk kifejezéseket szavakat keresni ami mostantól több tagból is állhat. A böngésző és a képnézegető funkció is kisebb nagyobb ráncfelvarráson esett át. A mappákat rendezhetjük méret alapján.

Ubiquitous Player 5.1 letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Task Coach Portable 1.43Task Coach Portable 1.43 A Task Coach Portable egy ingyenes határidőnapló program amivel a legfontosabb tevékenységeidet rendezett formában tudod figyelemmel kísérni.  Magyar nyelven és könnyen kezelhető. A […]
  • Age My Face – Android alkalmazásokAge My Face – Android alkalmazások   Tudd meg hogy néznek ki majd a barátaid ha megöregednek, az Age My Face nevű alkalmazással.   Az alábbi program remek szórakozást biztosíthat a számodra, sőt barátaidat is meg tudod […]
  • Hamster Free Video Converter 2.0Hamster Free Video Converter 2.0     Kezdő felhasználók körében is igen nagy népszerűségnek örvend a Hamster Free Video Converter 2.0 változata.   Ezzel a nagyon egyszerű konvertáló alkalmazással szinte pár […]
  • Nitro PDF Reader 3.5.2.10 – PDF mindenesNitro PDF Reader 3.5.2.10 – PDF mindenes PDF mindenes program ami magába foglal minden fontosabb funkciót ami a szóban forgó állomány kezelése során felmerülhet, nem más mint a Nitro PDF Reader. Ha egy komplett […]
  • Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715 A Soft4Boost Audio Converter egy sokrétű zene konvertáló program, amivel szerkesztési feladatokat is el tudsz végezni. Felhasználható még videókból audió tartalom kinyerésére, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code