Ubiquitous Player 5.0

Ubiquitous Player

Ubiquitous Player

 

Széleskörű felhasználhatósággal ellátott multimédiás lejátszó az Ubiquitous Player 5.0.

 

Az újabbnál újabb szoftverek megjelenésével, mindinkább fontossá válik, hogy a fejlesztők nagyobb tudással rendelkező és jobb programokat állítsanak elő mint a vetélytársak. Ez csak jó dolog, hisz pozitív elszenvedői mi a felhasználók vagyunk.

 

A sokrétű felhasználás egyik szemléltetője a címben szereplő alkalmazás, amiről első körben nehéz is megmondani, hogy pontosan mi az erőssége, mire készült leginkább.

 

Elsősorban talán mint multimédiás lejátszóként említeném, mivel remekül elboldogul számos formátummal.

Különlegessége, hogy a rendkívül kis mérettel rendelkező állományt még csak telepítenünk sem kell, csupán a tömörített állományt kicsomagolni, majd futtatni, a program azonnal elindul és minden funkciója elérhetővé válik. Mivel nem igényel telepítést sem, nem tesz fölösleges bejegyzéseket a Registryben sem, így az nem lesz teleszemetelve.

 

Ha más gép előtt is el szeretnénk érni a szolgáltatásait, csupán másoljuk fel az állományt egy külső adathordozóra.

Visszatérve a funkcionalitásához, tartalmaz egy képlopó alkalmazást is amivel a monitoron zajló eseményeket tudjuk megörökíteni, ha olyan esemény zajlik azon amit a nagyközönséggel is meg szeretnénk osztani.

Az Ubiquitous Player tudása itt nem merül ki, a képlopáson és a multimédiás állományok futtatásán felül tartalmaz egy szövegszerkesztőt is amivel rögtönzött gondolatainkat tudjuk archiválni, legyünk bárhol, bármelyik számítógép előtt.

Kezelőfelületéről azért annyit érdemes megemlíteni, hogy kicsit agyon lett zsúfolva, a menüpontok kezdők számára nem biztos hogy elsőre érthetőek, természetesen ha áldozunk rá egy kis időt, hamar ki tudjuk tanulmányozni.

Ha már tartalmaz képlopót, akkor szinte biztos hogy képszerkesztési igényeink is felmerülhetnek, méghozzá jogosan, mivel a szoftverből ez sem maradhatott ki.

S ha már azt gondolnánk, hogy ennél többet már nem várhatunk tőle, akkor tévedünk, mivel egy beépített böngészőt is tartalmaz amivel kedvenc oldalainkat is kategorizálni tudjuk.

Felhasználhatósági köre koránt sem ért itt véget, ezért ha többet szeretnénk tudni, töltsük le ingyenesen és győződjünk meg tudásáról személyesen.

Ubiquitous Player letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • GM360 PC SuiteGM360 PC Suite       LG GM360 típusú mobilok kezelését támogató segédalkalmazás a GM360 PC Suite. Bizonyára kerültünk már olyan helyzetbe hogy nem tudtuk hogy milyen alkalmazással lehetne zenéket […]
  • Auto-Clicker 1.0.0.1Auto-Clicker 1.0.0.1 Az Auto-Clicker egy különleges alkalmazás amellyel automatizálhatóvá válnak az egérmozdulatok, kattintások.     Az alábbi alkalmazás az általunk megadott pozícióban és számban képes […]
  • Sacred 2 Fallen AngelSacred 2 Fallen Angel       Az első rész után, ami nagy felhasználó tábort toborzott, már elérhető a folytatás is vagyis a Sacred 2 Fallen Angel. Ezt a játékot kiváló grafika és közel 500 küldetés […]
  • A Format Factory képek konvertálására is képes…A Format Factory képek konvertálására is képes… Az alkalmazás felhasználhatósága nem korlátozódik videó, illetve audió állományok kezelésére mivel a fotóink menedzselését is támogatja. Vagy az adott fotóra kattintva jobb […]
  • Fruit Ninja- Android JátékokFruit Ninja- Android Játékok   Apríts gyümölcsöket egy mókás Android játék keretein belül, nem más mint a Fruit Ninja. Most kipróbálhatod magad hogy milyen nindzsa lennél a valóságban. Vedd a kardodat és vedd […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code