Ubiquitous Player 5.0

Ubiquitous Player

Ubiquitous Player

 

Széleskörű felhasználhatósággal ellátott multimédiás lejátszó az Ubiquitous Player 5.0.

 

Az újabbnál újabb szoftverek megjelenésével, mindinkább fontossá válik, hogy a fejlesztők nagyobb tudással rendelkező és jobb programokat állítsanak elő mint a vetélytársak. Ez csak jó dolog, hisz pozitív elszenvedői mi a felhasználók vagyunk.

 

A sokrétű felhasználás egyik szemléltetője a címben szereplő alkalmazás, amiről első körben nehéz is megmondani, hogy pontosan mi az erőssége, mire készült leginkább.

 

Elsősorban talán mint multimédiás lejátszóként említeném, mivel remekül elboldogul számos formátummal.

Különlegessége, hogy a rendkívül kis mérettel rendelkező állományt még csak telepítenünk sem kell, csupán a tömörített állományt kicsomagolni, majd futtatni, a program azonnal elindul és minden funkciója elérhetővé válik. Mivel nem igényel telepítést sem, nem tesz fölösleges bejegyzéseket a Registryben sem, így az nem lesz teleszemetelve.

 

Ha más gép előtt is el szeretnénk érni a szolgáltatásait, csupán másoljuk fel az állományt egy külső adathordozóra.

Visszatérve a funkcionalitásához, tartalmaz egy képlopó alkalmazást is amivel a monitoron zajló eseményeket tudjuk megörökíteni, ha olyan esemény zajlik azon amit a nagyközönséggel is meg szeretnénk osztani.

Az Ubiquitous Player tudása itt nem merül ki, a képlopáson és a multimédiás állományok futtatásán felül tartalmaz egy szövegszerkesztőt is amivel rögtönzött gondolatainkat tudjuk archiválni, legyünk bárhol, bármelyik számítógép előtt.

Kezelőfelületéről azért annyit érdemes megemlíteni, hogy kicsit agyon lett zsúfolva, a menüpontok kezdők számára nem biztos hogy elsőre érthetőek, természetesen ha áldozunk rá egy kis időt, hamar ki tudjuk tanulmányozni.

Ha már tartalmaz képlopót, akkor szinte biztos hogy képszerkesztési igényeink is felmerülhetnek, méghozzá jogosan, mivel a szoftverből ez sem maradhatott ki.

S ha már azt gondolnánk, hogy ennél többet már nem várhatunk tőle, akkor tévedünk, mivel egy beépített böngészőt is tartalmaz amivel kedvenc oldalainkat is kategorizálni tudjuk.

Felhasználhatósági köre koránt sem ért itt véget, ezért ha többet szeretnénk tudni, töltsük le ingyenesen és győződjünk meg tudásáról személyesen.

Ubiquitous Player letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • A videók vágásától a RAM optimalizálásáig: heti topA videók vágásától a RAM optimalizálásáig: heti top  A videók vágásától a RAM optimalizálásáig: heti top   Fun Run - Multiplayer Race – Android játékok Versenyezz másokkal, válassz találomra ellenfeleket, légy te a […]
  • Bartender Mix Genius- Android játékokBartender Mix Genius- Android játékok   Keverj italokat és szerezz pontokat ezáltal az alábbi játékban.   Milyen mixer lennél? Most megtudhatod. A mellékelt Android játékban italokat kell keverned, amihez a fantáziádra […]
  • Activity Reporter 1.0.0Activity Reporter 1.0.0   A számítógépen történő események felderítésére használható segédalkalmazás az Activity Reporter 1.0.0.   Ezzel a remek alkalmazással teljes mértékben figyelemmel tudjuk követni […]
  • Gparted LiveCD 0.11Gparted LiveCD 0.11   Merevlemezünk particionálására használható segédalkalmazás a Gparted LiveCD 0.11. Ezzel a programmal lehetőségünk van számítógépünk merevlemezét újra felosztani, partíciókat […]
  • DHCP Find 1.2DHCP Find 1.2   Aktív állapotban található hálózati szerverek felkutatását támogató segédlet a DHCP Find 1.2 változata. DHCP alapon futó hálózati kapcsolatok felkutatására használható program, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code