Ubiquitous Player 5.0 - Letöltés.1tb.hu

Ubiquitous Player 5.0

Ubiquitous Player

Ubiquitous Player

 

Széleskörű felhasználhatósággal ellátott multimédiás lejátszó az Ubiquitous Player 5.0.

 

Az újabbnál újabb szoftverek megjelenésével, mindinkább fontossá válik, hogy a fejlesztők nagyobb tudással rendelkező és jobb programokat állítsanak elő mint a vetélytársak. Ez csak jó dolog, hisz pozitív elszenvedői mi a felhasználók vagyunk.

 

A sokrétű felhasználás egyik szemléltetője a címben szereplő alkalmazás, amiről első körben nehéz is megmondani, hogy pontosan mi az erőssége, mire készült leginkább.

 

Elsősorban talán mint multimédiás lejátszóként említeném, mivel remekül elboldogul számos formátummal.

Különlegessége, hogy a rendkívül kis mérettel rendelkező állományt még csak telepítenünk sem kell, csupán a tömörített állományt kicsomagolni, majd futtatni, a program azonnal elindul és minden funkciója elérhetővé válik. Mivel nem igényel telepítést sem, nem tesz fölösleges bejegyzéseket a Registryben sem, így az nem lesz teleszemetelve.

 

Ha más gép előtt is el szeretnénk érni a szolgáltatásait, csupán másoljuk fel az állományt egy külső adathordozóra.

Visszatérve a funkcionalitásához, tartalmaz egy képlopó alkalmazást is amivel a monitoron zajló eseményeket tudjuk megörökíteni, ha olyan esemény zajlik azon amit a nagyközönséggel is meg szeretnénk osztani.

Az Ubiquitous Player tudása itt nem merül ki, a képlopáson és a multimédiás állományok futtatásán felül tartalmaz egy szövegszerkesztőt is amivel rögtönzött gondolatainkat tudjuk archiválni, legyünk bárhol, bármelyik számítógép előtt.

Kezelőfelületéről azért annyit érdemes megemlíteni, hogy kicsit agyon lett zsúfolva, a menüpontok kezdők számára nem biztos hogy elsőre érthetőek, természetesen ha áldozunk rá egy kis időt, hamar ki tudjuk tanulmányozni.

Ha már tartalmaz képlopót, akkor szinte biztos hogy képszerkesztési igényeink is felmerülhetnek, méghozzá jogosan, mivel a szoftverből ez sem maradhatott ki.

S ha már azt gondolnánk, hogy ennél többet már nem várhatunk tőle, akkor tévedünk, mivel egy beépített böngészőt is tartalmaz amivel kedvenc oldalainkat is kategorizálni tudjuk.

Felhasználhatósági köre koránt sem ért itt véget, ezért ha többet szeretnénk tudni, töltsük le ingyenesen és győződjünk meg tudásáról személyesen.

Ubiquitous Player letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5 Elérhetetlen, összeomlott Windows operációs rendszerünkön tárolt fontos adatainkat tudjuk kimenteni az alábbi alkalmazással, nem más mint az EASUS Data Recovery Wisard WinPE.(fizetős)   […]
  • PSMenu 3.2PSMenu 3.2   Portable alkalmazásaink menedzselése esetén lehet hasznos a számunkra a PSMenu 3.2.       Segítségével a lehető legegyszerűbben tudjuk elindítani külső adathordozóról kedvenc […]
  • FreeFileSync 6.0FreeFileSync 6.0     Mappák összehasonlítása, szinkronizálása a szakterülete a FreeFileSync  jelen kiadásának.     Ha szinkronizálásról van szó akkor számos szoftvert találhatunk amely akár […]
  • Similarity 1.8.3Similarity 1.8.3 A Similarity a számítógépünkön található duplikált tartalmak felkutatására és azok könnyed eltávolítására használható fel.     A mindennapos számítógép használat során rengeteg fájl […]
  • Microsoft SkyDrive Microsoft SkyDrive     Online tárolhatjuk adatainkat amihez az alábbi kliens szoftver segítségével tudunk problémamentesen kapcsolódni, ez nem más mint a Microsoft SkyDrive. Tárolja adatait online így […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code