SUPERAntiSpyware 5.6.1042

SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware segítségével hatékonyan szállhatunk szembe az online terjedő külső támadások ellen.

Talán ami a legértékesebbé teszi hogy elérhető ingyenes változatban ezáltal nem kell vagyonokat költenünk a biztonságra. A remekül konfigurálható program adatbázisát online tudjuk frissíteni, a naprakész állapot elérésének céljából.

SUPERAntiSpyware telepítése:

Maga a telepítési folyamat csak pár kattintásból áll amely során a szoftver indításakor az Express Install lehetőséget kell választani, a többit a programra bízhatjuk. Első használatba vételekor megkérdezi tőlünk hogy a próbaverziós változatot szeretnénk e használni itt nyugodtan jóváhagyhatjuk a kérdést.

Kezelőfelülete átlátható és minden fontosabb lehetőséghez közvetlen hozzáférést biztosít. Vizsgálatot több -féle módon is végezhetünk, lehet gyors ellenőrzést és teljes vizsgálatot választani.

A scan mód igen mélyreható ezért magas felismerési aránnyal rendelkezik, a részleges eredményeket már a folyamat alatt meg tudjuk tekinteni, tehát nem kell arra várni a munka végéig hogy megtudjuk hogy veszélynek voltunk e kitéve vagy sem.

Teljes vizsgálat esetén átvizsgálja a műveleti memóriát, vagyis a betöltött, futó folyamatokat, fájlokat, mappákat, és a nagy veszélyeket is tartogató rendszerleírókat.

A komplett vizsgálat végén az egyes elemeket listán sorolja fel, ha közöttük téveset találunk csak ki kell venni előle a pipát, így a program megkíméli.

Téves riasztások esetén jelentéseket küldhetünk a fejlesztőknek így adván irányelveket a tökéletesebb eredmény eléréséhez.

 A valós idejű védelmet manuálisan is konfigurálhatjuk, közvetlenül férhetünk hozzá a karantén elemeihez, ami akkor lehet hasznos ha véletlenül jelölne meg egy adott állományt fertőzöttnek, mi pedig vissza szeretnénk állítani. Alapértelmezés szerint 30 naponként ürül ki, de manuálisan bármikor módosítható, azonnal törölhetjük, vagy vissza is állítható egyetlen kattintással. Hivatalos oldal.

Adatbázis frissítési lehetőségét tovább tudjuk finomítani az igényeinkhez mérten.

Ingyenességéhez mérten egész hatékony szolgálatot tud tenni.

 Elérhető Portable kiadásban is ami egy USB kulcson is elfér.

SUPERAntiSpyware

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ultimate Boot CD 5.20Ultimate Boot CD 5.20 Rendszer diagnosztizálás szempontjából igen hasznos lehet számunkra az Ultimate Boot CD kötelező darab minden jártasabb felhasználónak. Egyetlen program segítségével tudjuk […]
  • Youda Survivor- Android játékokYouda Survivor- Android játékok   Stratégiai elemeket is felvonultató kalandjáték mely verziója kifejezetten Mobil eszközökre lett optimalizálva, nem más mint a Youda Survivor. A törzs sorsa most a te kezedben van. […]
  • HandBrake 0.9.5HandBrake 0.9.5     Könnyű és gyors konvertálási lehetőség jellemzi a HandBrake 0.9.5 változatát. Széles platform támogatottságának köszönhetően nem csak Windows használók hanem Linux operációs […]
  • ChromePass 1.21ChromePass 1.21 Google Chrome böngésző által kezelt jelszavak és felhasználónevek felkutatására használható szoftver a ChromePass 1.21. Egyre nagyobb népszerűségnek kezd örvendeni a Chrome nevű […]
  • Jajuk 1.10.5Jajuk 1.10.5  A Jajuk egy multimédiás központ ami zenei állományaink rendszerezett lejátszásában segédkezik a számunkra. Képes online rádióállomásokhoz is csatlakozni.   Zenei állományaink rugalmas […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code