SUPERAntiSpyware 5.6.1042

SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware segítségével hatékonyan szállhatunk szembe az online terjedő külső támadások ellen.

Talán ami a legértékesebbé teszi hogy elérhető ingyenes változatban ezáltal nem kell vagyonokat költenünk a biztonságra. A remekül konfigurálható program adatbázisát online tudjuk frissíteni, a naprakész állapot elérésének céljából.

SUPERAntiSpyware telepítése:

Maga a telepítési folyamat csak pár kattintásból áll amely során a szoftver indításakor az Express Install lehetőséget kell választani, a többit a programra bízhatjuk. Első használatba vételekor megkérdezi tőlünk hogy a próbaverziós változatot szeretnénk e használni itt nyugodtan jóváhagyhatjuk a kérdést.

Kezelőfelülete átlátható és minden fontosabb lehetőséghez közvetlen hozzáférést biztosít. Vizsgálatot több -féle módon is végezhetünk, lehet gyors ellenőrzést és teljes vizsgálatot választani.

A scan mód igen mélyreható ezért magas felismerési aránnyal rendelkezik, a részleges eredményeket már a folyamat alatt meg tudjuk tekinteni, tehát nem kell arra várni a munka végéig hogy megtudjuk hogy veszélynek voltunk e kitéve vagy sem.

Teljes vizsgálat esetén átvizsgálja a műveleti memóriát, vagyis a betöltött, futó folyamatokat, fájlokat, mappákat, és a nagy veszélyeket is tartogató rendszerleírókat.

A komplett vizsgálat végén az egyes elemeket listán sorolja fel, ha közöttük téveset találunk csak ki kell venni előle a pipát, így a program megkíméli.

Téves riasztások esetén jelentéseket küldhetünk a fejlesztőknek így adván irányelveket a tökéletesebb eredmény eléréséhez.

 A valós idejű védelmet manuálisan is konfigurálhatjuk, közvetlenül férhetünk hozzá a karantén elemeihez, ami akkor lehet hasznos ha véletlenül jelölne meg egy adott állományt fertőzöttnek, mi pedig vissza szeretnénk állítani. Alapértelmezés szerint 30 naponként ürül ki, de manuálisan bármikor módosítható, azonnal törölhetjük, vagy vissza is állítható egyetlen kattintással. Hivatalos oldal.

Adatbázis frissítési lehetőségét tovább tudjuk finomítani az igényeinkhez mérten.

Ingyenességéhez mérten egész hatékony szolgálatot tud tenni.

 Elérhető Portable kiadásban is ami egy USB kulcson is elfér.

SUPERAntiSpyware

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Audiograbber 1.83 Audiograbber 1.83       Az Audiograbber 1.83 alkalmazással zenei CD-k audio fájljait másolhatjuk fel számítógépünkre. Ha a felmásolás során a formátum nem felel meg igényeinknek, akár azonnal képes az […]
  • Dr.Web Anti-virus Light- Android alkalmazásokDr.Web Anti-virus Light- Android alkalmazások   Androidot futtató készülékünk használatát tehetjük sokkal biztonságosabbá a Dr.Web Anti-virus Light segítségével. Akik azt gondolják, hogy az alábbi rendszeren nincs szükség […]
  • Biztonságos böngészés kellő sebességgelBiztonságos böngészés kellő sebességgel Elsősorban olyan felhasználók számára javasolt a használata akik olyan weboldalakat látogatnak rendszeresen amely biztonság szempontjából hagynak maguk után kérdéseket.
  •  MyPhoneExplorer Free 1.82 MyPhoneExplorer Free 1.82     MyPhoneExplorer Free 1.82 segítségével adataink szinkronizálását hajthatjuk végre bármely Androidos mobil készüléken.   Ezzel a programmal adatainkat, beállításokat zenéket […]
  • ATITool 0.26ATITool 0.26   Videokártyánk konfigurálásához nélkülözhetetlen program az ATITool 0.26 változata. ATI illetve Nvidia videokártyával rendelkező tulajdonosok számára nélkülözhetetlen program, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code