SUMo 5.6.5.394

SUMo

A SUMo segítségével a telepített szoftvereinkről tudhatjuk meg hogy a legújabb verzió van e feltelepítve. Az alkalmazás ingyenesen, Magyar nyelven használható.

Az alábbi alkalmazás (SUMo) elsősorban abban az esetben tehet a számunkra hasznos szolgálatot ha rengeteg szoftver van egy időben telepítve a számítógépünkre.

 Fontos hogy a futtatott alkalmazásokból mindig a legújabb legyen használva sok szoftver esetén ezek manuális keresgélése és telepítése igen időigényes lehet. Mivel egy igen hasznos segédletnek bizonyul ezért korábban már többször is cikkeztünk róla itt, illetve itt.

Ebben lehet a segítségünkre a SUMo, nem csak hogy automatikusan végigpásztázza a számítógép merevlemezét egyetlen kattintással, majd ellenőrzi a verzió frissítéseket, hanem közvetlen linket is biztosít annak az érdekében hogy le tudjuk tölteni a frissítést.

Miután letöltöttük a ZIP fájlt csupán ki kell csomagolni egy mappába, majd ki kell keresni az exe fájlt és csak futtatni kell. Mivel nem igényel telepítést ezért jelentős időt tudunk spórolni. Indítása után azonnal átvizsgálja a merevlemezt listán sorolja fel a telepített programokat amik mellett egy piktogram jelzi hogy naprakész vagy frissítésre szorul. Hivatalos oldal. Ha be szeretnénk szerezni a legújabb kiadást, csupán kattintsunk rá egyszer, majd a Get Update opciót kell választani, a szoftver elnavigál minket egy olyan oldalra ahol letölthetjük programunkat. Ingyen kiadás.

SUMo

Kapcsolódó alkalmazások

  • SUMo Portable 5.5.6.387SUMo Portable 5.5.6.387 A SUMo Portable a számítógépre telepített programfrissítések keresésére használható szoftver.Nagyon egyszerű a használata, Magyar nyelven is tud. Ha szeretnénk, hogy számítógépünk […]
  • Ashampoo Video Styler 1.0.1Ashampoo Video Styler 1.0.1   Hagyományos videóinkat dobhatjuk fel az alábbi szerkesztővel, nem más mint az Ashampoo Video Styler 1.0.1.   Ha rendelkezünk egy régebben készült videóval amelyet egy kicsit […]
  • AndroZip File Manager – Android alkalmazásokAndroZip File Manager – Android alkalmazások   Tömörített állományok kezelésére használhatjuk fel az AndroZip File Manager nevű Android alkalmazást.     A mobilunkkal letöltött tömörített állományokat tudjuk megnyitni, esetleg […]
  • Futtass egy rendszer alól több Windowst a VirtualBox segítségévelFuttass egy rendszer alól több Windowst a VirtualBox segítségével Új kiadás érhető el a népszerű virtuális környezetek létrehozását támogató alkalmazásból, jelentős fejlesztési folyamaton esett át így akik használják feltétlenül frissítsenek.
  • Wise Memory Optimizer 3.1.8.75Wise Memory Optimizer 3.1.8.75 A RAM felszabadítására, kitisztítására használható ingyenes egyszerű szoftver a Wise Memory Optimizer. Ha rengeteg programot futtatunk egy időben, vagy ritkán indítjuk újra a […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
3.5 based on 4 votes
Teljes név
SUMo
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük