Starter Background Changer 0.8

Starter Background Changer

Starter Background Changer

 

Képernyőképek módosítására használható segédlet amely elsősorban Windows 7 Starter esetén lehet hasznos, nem más mint a Starter Background Changer jelen kiadása.

Windows 7 Starter felhasználók nagy valószínűséggel szembesültek azzal a szomorú ténnyel, hogy operációs rendszerük háttérképét nem módosíthatják, sajnos az operációs rendszer ezen változata számos korlátozást tartalmaz ellensúlyozva akciós árát.

 

Egy korlátozástól meg tudunk szabadulni az alábbi szoftver alkalmazásával, segítségével bármikor le tudjuk cserélni a háttérképünket méghozzá úgy hogy a jobb egérgombos menübe beépülve a képre kattintva ajánlja fel a csere lehetőségét.

 

Starter Background Changer letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mi a sebességem- Android alkalmazásokMi a sebességem- Android alkalmazások     A Mi a sebességem nevű kiegészítő segítségével megtudhatod Androidos készülékeddel hogy átlagosan mekkora tempóval haladsz.   Ha mindig is szeretted volna tudni hogy milyen […]
  • Ingyenes konvertáló sok lehetőséggelIngyenes konvertáló sok lehetőséggel Rengeteg konvertáló szoftverbe futhatunk bele egy kis keresgélés után, ha részletes mindenre kiterjedő funkcionalitást akarunk akkor válasszuk a Format Factoryt.
  • Rufus 1.4.3Rufus 1.4.3  Linuxot, diagnosztikai szoftvert, operációs rendszert futtathatsz bootolható formában USB meghajtóról a Rufus segítségével.     Pillanatok alatt összeállíthatod saját bootolható […]
  • Töltsd le az Opera legújabb kiadásátTöltsd le az Opera legújabb kiadását Megérkezett a népszerű böngészőmotor legújabb kiadása, Rally-móddal lép fel a lassabb hálózati kapcsolatok ellen.
  • AppKILL 1.0AppKILL 1.0 AppKILL avagy lődd le, állítsd le azokat a folyamatokat a feladatkezelő megkerülésével amik lefagytak vagy nem válaszolnak.     Ha már LockHunter segítségével törölni tudjuk a Windows […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük