SpaceSniffer 1.1.3.1

SpaceSniffer screenshot

SpaceSniffer screenshot

 

 

A számítógépünkön tárolt adatokról kapunk grafikus formában információt, a SpaceSniffer 1.1.3.1 segítségével.

 

 

 

 

Az alábbi szoftver remekül alkalmas arra hogy megtudhassuk, hogy melyek azok az alkalmazások, mappák, vagy bármely összetevő ami a legtöbb helyet foglalja a számítógép merevlemezén.

Nem is gondolnánk, hogy lehetnek olyan alkalmazások telepítve a rendszerre amelyeket csak ritkán használunk és azok tekintélyes méretet foglalnak el a hasznos szoftverek,vagy bármely tartalom elől. Természetesen arról az alternatíváról sem szabad elfelejtkezni, hogy a már egyszer törölt program is hagyat maga után olyan tartalmakat amelynek már nem vesszük hasznát, alapesetben ennek jelenlétéről nem is tudunk.

 

A SpaceSniffer nem csak hogy információkat biztosít a számunkra a tartalomról, amit a rövid installációs folyamat végén egy teszt után elénk tár, hanem lehetőségünk van azokat törölni, mozgatni, minden olyan műveletet amit eddig csak körülményesen tudtunk elérni.

Ha egy mappáról azt állapítjuk meg hogy az fölöslegesen foglalja a helyet, csupán kattintsunk rá jobb egérgombbal és kiválaszthatjuk a törlési opciót.

 


Összefoglaló:

 

 

Segítségével információkat tudhatunk meg, törölhetünk fölösleges összetevőket, mozgathatunk fájlokat, rendkívül hatékony, látványos megjelenítésének köszönhetően sokkal egyszerűbben tudjuk merevlemezünk tartalmát áttekinteni.

 

Ingyenes kiadás.

 

SpaceSniffer letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • 1Click DVD Copy 5.9.6.2 [ DVD másoló ]1Click DVD Copy 5.9.6.2 [ DVD másoló ] A különleges kezelőfelülettel rendelkező program segítségével akár egyetlen kattintással tud komplett DVD állományokat másolni, nem más mint az 1Click DVD Copy 5.9.6.2 kiadása.   Ha […]
  • Ubuntu Linux letöltésUbuntu Linux letöltés A népszerű szabad forráskódú szoftverek egyre nagyobb teret hódítanak. Az Ubuntu Linux kezdőknek és haladóknak egyaránt tökéletes megoldás.       Óriási előnye hogy az Ubuntu Linux […]
  • Így böngészhetsz biztonságosabban nyilvános hálózatokról: Hotspot ShieldÍgy böngészhetsz biztonságosabban nyilvános hálózatokról: Hotspot Shield A Hotspot Shield biztonságosabbá és anonimabbá teszi a böngészésedet, ha Free hálózatokról csatlakozol, kötelező kelléknek számít. Meg tudja változtatni az IP címedet is.
  • Battery Eater Pro 2.70Battery Eater Pro 2.70   Netbookok akkumulátorának kapacitását tudjuk ellenőrizni a Battery Eater Pro 2.70 segítségével. Egy új vásárlás után felmerülhet bennünk a kérdés, hogy netbookunk akkuja vajon […]
  • The Simpsons Tapped OutThe Simpsons™: Tapped Out – Android játékok A képregény adaptációból készített játékban kedvenc főhősünkkel kell várost alapítani, a The Simpsons™: Tapped Out nevű Android kiegészítő, szabadon hozzáférhető bárki […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code