Soft4Boost Image Converter 5.0.7.729

Soft4Boost Image Converter

A Soft4Boost Image Converter egy számos extra funkciót tartalmazó képszerkesztő szoftver. Az alkalmazással képeket konvertálhatsz, feliratozhatsz, átméretezéséhez, akár JPEG kimenetből PDF fájlt is tudsz készíteni. Restauráló funkcióval. Magyar nyelvű.

Kezdőknek és jártasabb felhasználóknak egyaránt kedvező képszerkesztő mindenes a Soft4Boost Image Converter. Az alkalmazással számos ma népszerű képszerkesztési feladatot el tudsz végezni, ezt mind egyszerűen. Magyar nyelven futtatható.

A Soft4Boost Image Converter letöltését követően a telepítés után a szoftver egy különleges, modern felhasználói felületet biztosít, ahol az összes ma fontosabb, népszerűbb képmódosítási eljárás felfedezhető.

A szerkesztésre szánt képet egyszerűen húzd a felületére ezt követően azonnal neki is lehet látni a módosításához. A program számos képformátumot támogat, legyen az BMP, TIFF, TGA, JPG, JPEG.

A Soft4Boost Image Converter néhány képszerkesztési funkcióját említve ideális fotók konvertálásához, átméretezéséhez, forgatáshoz, tükrözéshez, vagy akár feliratozáshoz. Itt természetesen rengeteg testre szabási lehetőség felfedezhető, megadható az elhelyezkedés, illetve a betűcsalád. A program biztosít egy speciális konvertáló eszközt, akár JPEG formátumból PDF fájlt is tudsz készíteni.

Szerkesztésnél a szoftverrel módosíthatóvá válnak az alapvető jellemzői, ilyen a fényerősség, kontraszt, színhőmérséklet, egyedi hatásokat adhatsz hozzá, ezek mind könnyedén valósíthatóak meg. Restauráló funkcióval.

A Soft4Boost Image Converter egyszerre több képet is tud kezelni egy munkafolyamaton belül, így kötegelt feladat támogatást is biztosít. Ez az opció azok számára lehet hasznos, akik nagyobb fotógyűjteménnyel rendelkeznek, szükségessé válik az azok szerkesztése.

A program ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe, de otthoni felhasználás esetén bőségesen elég amit kínál a kipróbálóinak.

Képszerkesztőként használhatod még a TSR Watermark Image Software nevű programot, ezzel az alkalmazással képek professzionális vízjelezésére adódik lehetőség. Képek átméretezéséhez választhatod az IceCream Image Resizer nevű szoftvert. Az egyik legnépszerűbb rajzoló program a Paint.NET vele effektezési feladatokat is el tudsz végezni.

A Soft4Boost Image Converter nevű alkalmazással képeket tudsz konvertálni, feliratozni, effektezni, illetve egyszerűbb restaurálási feladatokat is biztosít. Számos képformátum esetén támogatott a használata. Magyar nyelvű.

Soft4Boost Image Converter

Soft4Boost Image Converter összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • konvertáló
 • JPEG fájlból PDF kimenet gyártásához
 • feliratozó funkció
 • forgatás, átméretezés
 • képek restaurálásához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/image-converter

Kapcsolódó alkalmazások

 • TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Portable egy telepítés nélkül futtatható képszerkesztő szoftver, rengeteg különleges funkciót bocsájt rendelkezésre, többek között tud vízjelezni, […]
 • TSR Watermark Image Software 3.5.8.6TSR Watermark Image Software 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software segítségével vízjelet helyezhetünk el azokon a képeken amelyet erre a feladatra szántunk. Számos képformátum esetén használható, JPEG, PNG, GIF, TIF. Képek […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Pro egy képszerkesztő program amivel, átméretezni, vízjelezni, effektezni tudod állományaidat. Rengeteg képformátumot támogat, legyen az JPEG, PNG, […]
 • XnView 1.99.1 pillanatképXnView 2.43 Az XnView képek megtekintésére és kisebb szerkesztési feladatok ellátására használható ingyenes szoftver. Az ingyenes alkalmazással diavetítéseket készíthetsz azokból, opcionálisan azt […]
 • XnView Portable 2.43XnView Portable 2.43 XnView Portable, avagy profi és ingyenes képnézegető. Az évek folyamán rengeteg olyan kép gyűlhet össze a számítógépünkön amelyektől igen nehezen vennénk búcsút, mivel ezek száma drámaian […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Soft4Boost Image Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD Demo
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code