FortKnox Personal Firewall 8.0

FortKnox Personal Firewall screenshot

FortKnox Personal Firewall screenshot

Védje meg számítógépét az alattomos behatolóktól egy hatékon és megbízható tűzfal segítségével, nem más mint a FortKnox Personal Firewall.

 

 

Ma már egyre több olyan fenyegetésnek vagyunk kitéve ami fokozott veszélynek teszi ki a számítógépünket, bármikor ellophatják bizalmas adatainkat, meglophatják online kezelt bankkártyánk tartalmát.

 

Természetesen azért nem ilyen baljós a helyzet, hisz ha megtesszük azokat a lépéseket amik szükségesek ilyen helyzetben akkor teljes biztonsággal léphetünk a rengeteg információt biztosító világhálóra.

 

Talán az első és legfontosabb hogy ne tört vírusirtót használjunk, rendszeresen frissítsük operációs rendszerünket a letölthető hibajavításokkal, s használjunk egy olyan tűzfal programot ami meggátol minden nemkívánatos szoftver aktivitását ami ellenünk irányul.

 

A FortKnox Personal Firewall kellő hatékonyságot tanúsít annak az érdekében, hogy mi soha ne legyünk veszélyeztetett helyzetben.

A szoftver letöltése után neki is láthatunk a telepítésnek. Pozitívumként érdemes megjegyezni, hogy a program automatikusan felajánlja a számunkra a Magyar nyelvet. A hátrány, hogy sajnos nem volt hajlandó munkát végezni addig amíg újra nem indítjuk, ettől eltekintve remek benyomást keltett bennem első körben, főleg úgy hogy lehetőségem volt kiválasztani a telepítés alatt hogy milyen skint akarok használni.

 

Futtatása során teljes áttekintést kaphatunk a háttérben zajló folyamatokról, mindenre kiterjedő listát kapunk a kimenő, illetve bejövő kapcsolatokról.

 

Egyéni szabályokat hozhatunk létre ami során mi dönthetjük el hogy melyek azok a programok a melyek kommunikálhatnak távoli számítógépekkel.

Minimális erőforrást igényel rendszerünktől.

 

Próbaverziós változat, amit 15 napig tesztelhetünk.

 

FortKnox Personal Firewall letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • VLC Media Player: Ingyenes filmlejátszó akár YouTube Stream feladatokhozVLC Media Player: Ingyenes filmlejátszó akár YouTube Stream feladatokhoz Az egyik legnépszerűbb videó, továbbá audió fájlok zökkenőmentes megnyitásához ideális szoftver a VLC Media Player. A komfortos médiacenterrel a gépeden található multimédiás fájlok […]
  • WinBoost 4.90WinBoost 4.90   Windows operációs rendszerünk konfigurálása esetén lehet hasznos a számunkra a WinBoost 4.90.   Ez a remek szoftver számos beállítási lehetőséget biztosít a számunkra ezáltal nem […]
  • Tartsd karban a PC-det a Windows 8 ManagerrelTartsd karban a PC-det a Windows 8 Managerrel Karbantartási feladatokra, konfigurálásra, illetve a számítógép biztonságosabbá tételére használhatjuk fel, egykattintásos optimalizálást is biztosít.
  • Extreme Road Trip – Android játékokExtreme Road Trip – Android játékok  Féktelen száguldások részese lehetsz az Extreme Road Trip Android játék futtatása esetén.     Az alábbi alkalmazásban el is felejtheted a féket, kapsz egy autót amellyel féktelen […]
  • Hamachi 2.1.0.296Hamachi 2.1.0.296 Ha egy virtuális hálózatot szeretnénk létrehozni két számítógép között és fontos a biztonságos adatkezelés akkor alkalmazzuk a Hamachi nevű programot. A szoftver nagy hangsúlyt fektet a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code