FortKnox Personal Firewall 8.0

FortKnox Personal Firewall screenshot

FortKnox Personal Firewall screenshot

Védje meg számítógépét az alattomos behatolóktól egy hatékon és megbízható tűzfal segítségével, nem más mint a FortKnox Personal Firewall.

 

 

Ma már egyre több olyan fenyegetésnek vagyunk kitéve ami fokozott veszélynek teszi ki a számítógépünket, bármikor ellophatják bizalmas adatainkat, meglophatják online kezelt bankkártyánk tartalmát.

 

Természetesen azért nem ilyen baljós a helyzet, hisz ha megtesszük azokat a lépéseket amik szükségesek ilyen helyzetben akkor teljes biztonsággal léphetünk a rengeteg információt biztosító világhálóra.

 

Talán az első és legfontosabb hogy ne tört vírusirtót használjunk, rendszeresen frissítsük operációs rendszerünket a letölthető hibajavításokkal, s használjunk egy olyan tűzfal programot ami meggátol minden nemkívánatos szoftver aktivitását ami ellenünk irányul.

 

A FortKnox Personal Firewall kellő hatékonyságot tanúsít annak az érdekében, hogy mi soha ne legyünk veszélyeztetett helyzetben.

A szoftver letöltése után neki is láthatunk a telepítésnek. Pozitívumként érdemes megjegyezni, hogy a program automatikusan felajánlja a számunkra a Magyar nyelvet. A hátrány, hogy sajnos nem volt hajlandó munkát végezni addig amíg újra nem indítjuk, ettől eltekintve remek benyomást keltett bennem első körben, főleg úgy hogy lehetőségem volt kiválasztani a telepítés alatt hogy milyen skint akarok használni.

 

Futtatása során teljes áttekintést kaphatunk a háttérben zajló folyamatokról, mindenre kiterjedő listát kapunk a kimenő, illetve bejövő kapcsolatokról.

 

Egyéni szabályokat hozhatunk létre ami során mi dönthetjük el hogy melyek azok a programok a melyek kommunikálhatnak távoli számítógépekkel.

Minimális erőforrást igényel rendszerünktől.

 

Próbaverziós változat, amit 15 napig tesztelhetünk.

 

FortKnox Personal Firewall letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • System MechanicSystem Mechanic       Ha egy teljes körű Windows rendszer karbantartót szeretnénk akkor a System Mechanic kipróbálása után minden kérdésünk megválaszolásra kerül. Ez a kiváló alkalmazás tökéletesen […]
  • Darkness Within 2: The Dark Lineage Darkness Within 2: The Dark Lineage     Háromdimenziós kalandjáték amelyben egy igazi nyomozóként vethetjük bele magunkat a játék rejtelmeibe, nem más mint a Darkness Within 2: The Dark Lineage. A remek történettel […]
  • Ingyen használható vírusirtók WindowsraIngyen használható vírusirtók Windowsra Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy kellő védelem hiányában akár néhány perces böngészéssel is be tudunk szerezni olyan kártevő szoftvereket amelyek eltávolítása koránt sem olyan […]
  • AceMoney Lite 4.19AceMoney Lite 4.19   Az AceMoney Lite 4.19 nagymértékben segít kiadásaink hatékonyabb kezelésében.   Ez a kiváló szoftver segíti az otthoni gazdasági rendszer működőképesebb kialakítását a bevétel és […]
  • Wise Driver Care 2.3.301.1010Wise Driver Care 2.3.301.1010 A Wise Driver Care nevű alkalmazással megkeresheted, illetve minden esetben a legújabb illesztőprogramokat telepítheted a számítógépedhez a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett. A […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code