FortKnox Personal Firewall 8.0

FortKnox Personal Firewall screenshot

FortKnox Personal Firewall screenshot

Védje meg számítógépét az alattomos behatolóktól egy hatékon és megbízható tűzfal segítségével, nem más mint a FortKnox Personal Firewall.

 

 

Ma már egyre több olyan fenyegetésnek vagyunk kitéve ami fokozott veszélynek teszi ki a számítógépünket, bármikor ellophatják bizalmas adatainkat, meglophatják online kezelt bankkártyánk tartalmát.

 

Természetesen azért nem ilyen baljós a helyzet, hisz ha megtesszük azokat a lépéseket amik szükségesek ilyen helyzetben akkor teljes biztonsággal léphetünk a rengeteg információt biztosító világhálóra.

 

Talán az első és legfontosabb hogy ne tört vírusirtót használjunk, rendszeresen frissítsük operációs rendszerünket a letölthető hibajavításokkal, s használjunk egy olyan tűzfal programot ami meggátol minden nemkívánatos szoftver aktivitását ami ellenünk irányul.

 

A FortKnox Personal Firewall kellő hatékonyságot tanúsít annak az érdekében, hogy mi soha ne legyünk veszélyeztetett helyzetben.

A szoftver letöltése után neki is láthatunk a telepítésnek. Pozitívumként érdemes megjegyezni, hogy a program automatikusan felajánlja a számunkra a Magyar nyelvet. A hátrány, hogy sajnos nem volt hajlandó munkát végezni addig amíg újra nem indítjuk, ettől eltekintve remek benyomást keltett bennem első körben, főleg úgy hogy lehetőségem volt kiválasztani a telepítés alatt hogy milyen skint akarok használni.

 

Futtatása során teljes áttekintést kaphatunk a háttérben zajló folyamatokról, mindenre kiterjedő listát kapunk a kimenő, illetve bejövő kapcsolatokról.

 

Egyéni szabályokat hozhatunk létre ami során mi dönthetjük el hogy melyek azok a programok a melyek kommunikálhatnak távoli számítógépekkel.

Minimális erőforrást igényel rendszerünktől.

 

Próbaverziós változat, amit 15 napig tesztelhetünk.

 

FortKnox Personal Firewall letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Költségek – Android alkalmazásokKöltségek – Android alkalmazások   Kövesd nyomon napi költségeidet, gazdálkodj ügyesebben ezzel az Android alkalmazással.     A mellékelt mobil programmal, sokkal gazdaságosabban tudod kezelni hétköznapi […]
  • Néhány ingyenesen futtatható Portable szoftver kezdőknek és haladóknakNéhány ingyenesen futtatható Portable szoftver kezdőknek és haladóknak Egyre több alkalmazásnak lelehető fel az úgynevezett telepítést nem igénylő változata, ezeket a változatokat csak futtatnunk kell a használathoz, nézzünk néhány hasznos kiadást.
  • Forma 1 játékForma 1 játék letöltés       Az autóversenyzős játékok szerelmeseinek egy izgalmas és lebilincselő alternatíva a F1 Racing 3D Screensaver. Tökéletes 3D grafika és hasonló minőségű hangeffektusok jellemzik.   […]
  • River Past Screen Recorder Pro 7.8River Past Screen Recorder Pro 7.8  A River Past Screen Recorder Pro segítségével videó felvétel formájában tudod megörökíteni azokat a folyamatokat amik az asztalodon történnek.     Profi videó képlopó szoftver ami […]
  • CreateInstall Free 5.11.2CreateInstall Free 5.11.2   A CreateInstall Free 5.11.2 egy különleges szoftver, amely segítségével saját installert tudunk készíteni.   Ez a program, lehetőséget nyújt a számunkra, hogy saját programjainkhoz […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code