FortKnox Personal Firewall 8.0

FortKnox Personal Firewall screenshot

FortKnox Personal Firewall screenshot

Védje meg számítógépét az alattomos behatolóktól egy hatékon és megbízható tűzfal segítségével, nem más mint a FortKnox Personal Firewall.

 

 

Ma már egyre több olyan fenyegetésnek vagyunk kitéve ami fokozott veszélynek teszi ki a számítógépünket, bármikor ellophatják bizalmas adatainkat, meglophatják online kezelt bankkártyánk tartalmát.

 

Természetesen azért nem ilyen baljós a helyzet, hisz ha megtesszük azokat a lépéseket amik szükségesek ilyen helyzetben akkor teljes biztonsággal léphetünk a rengeteg információt biztosító világhálóra.

 

Talán az első és legfontosabb hogy ne tört vírusirtót használjunk, rendszeresen frissítsük operációs rendszerünket a letölthető hibajavításokkal, s használjunk egy olyan tűzfal programot ami meggátol minden nemkívánatos szoftver aktivitását ami ellenünk irányul.

 

A FortKnox Personal Firewall kellő hatékonyságot tanúsít annak az érdekében, hogy mi soha ne legyünk veszélyeztetett helyzetben.

A szoftver letöltése után neki is láthatunk a telepítésnek. Pozitívumként érdemes megjegyezni, hogy a program automatikusan felajánlja a számunkra a Magyar nyelvet. A hátrány, hogy sajnos nem volt hajlandó munkát végezni addig amíg újra nem indítjuk, ettől eltekintve remek benyomást keltett bennem első körben, főleg úgy hogy lehetőségem volt kiválasztani a telepítés alatt hogy milyen skint akarok használni.

 

Futtatása során teljes áttekintést kaphatunk a háttérben zajló folyamatokról, mindenre kiterjedő listát kapunk a kimenő, illetve bejövő kapcsolatokról.

 

Egyéni szabályokat hozhatunk létre ami során mi dönthetjük el hogy melyek azok a programok a melyek kommunikálhatnak távoli számítógépekkel.

Minimális erőforrást igényel rendszerünktől.

 

Próbaverziós változat, amit 15 napig tesztelhetünk.

 

FortKnox Personal Firewall letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • oCam 382.0oCam 382.0 Az oCam szintén egy remek és egyszerűen használható videó illetve fotó képlopó program ami minimalizmusa ellenére biztosítja azokat a lehetőségeket amit egy hasonló segéd esetén el […]
  • Paragon Backup and Recovery Free Edition 2011Paragon Backup and Recovery Free Edition 2011       Számítógépünkön tárolt adatok lementésére és visszaállítására használható program a Paragon Backup and Recovery Free Edition 2011-es változata. Ha fontos számunkra a […]
  • Empress of the Deep 2- Android játékokEmpress of the Deep 2- Android játékok   Remek helyszín, izgalmas kalandok jellemzik az Empress of the Deep 2 nevű játékot.   Játékunk főhőse számos kalandba keveredik amely során rá rengeteg megfejtésre váró rejtély vár. […]
  • Már beszerezhető a 360 Internet Security 4.5.0.4100Már beszerezhető a 360 Internet Security 4.5.0.4100 Ingyenes és hatékony vírusvédelmi szoftver a számítógépedre. Az új kiadás már Sandbox módot is biztosít a gyanús alkalmazások biztonságosabb futtatásához.
  • NANO AntiVirus 0.28.0.57473 BetaNANO AntiVirus 0.28.0.57473 Beta Ingyenesen használható kis erőforrás igénnyel bíró professzionális vírusvédelmi szoftver a NANO AntiVirus.    Ha free módon szeretnéd a számítógépedet Malware és egyéb fenyegetésektől […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code