FortKnox Personal Firewall 8.0

FortKnox Personal Firewall screenshot

FortKnox Personal Firewall screenshot

Védje meg számítógépét az alattomos behatolóktól egy hatékon és megbízható tűzfal segítségével, nem más mint a FortKnox Personal Firewall.

 

 

Ma már egyre több olyan fenyegetésnek vagyunk kitéve ami fokozott veszélynek teszi ki a számítógépünket, bármikor ellophatják bizalmas adatainkat, meglophatják online kezelt bankkártyánk tartalmát.

 

Természetesen azért nem ilyen baljós a helyzet, hisz ha megtesszük azokat a lépéseket amik szükségesek ilyen helyzetben akkor teljes biztonsággal léphetünk a rengeteg információt biztosító világhálóra.

 

Talán az első és legfontosabb hogy ne tört vírusirtót használjunk, rendszeresen frissítsük operációs rendszerünket a letölthető hibajavításokkal, s használjunk egy olyan tűzfal programot ami meggátol minden nemkívánatos szoftver aktivitását ami ellenünk irányul.

 

A FortKnox Personal Firewall kellő hatékonyságot tanúsít annak az érdekében, hogy mi soha ne legyünk veszélyeztetett helyzetben.

A szoftver letöltése után neki is láthatunk a telepítésnek. Pozitívumként érdemes megjegyezni, hogy a program automatikusan felajánlja a számunkra a Magyar nyelvet. A hátrány, hogy sajnos nem volt hajlandó munkát végezni addig amíg újra nem indítjuk, ettől eltekintve remek benyomást keltett bennem első körben, főleg úgy hogy lehetőségem volt kiválasztani a telepítés alatt hogy milyen skint akarok használni.

 

Futtatása során teljes áttekintést kaphatunk a háttérben zajló folyamatokról, mindenre kiterjedő listát kapunk a kimenő, illetve bejövő kapcsolatokról.

 

Egyéni szabályokat hozhatunk létre ami során mi dönthetjük el hogy melyek azok a programok a melyek kommunikálhatnak távoli számítógépekkel.

Minimális erőforrást igényel rendszerünktől.

 

Próbaverziós változat, amit 15 napig tesztelhetünk.

 

FortKnox Personal Firewall letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Sunbelt Personal Firewall 4.6Sunbelt Personal Firewall 4.6   Védje meg magát a hacker támadásoktól a Sunbelt Personal Firewall   segítségével.   Egy megfelelően konfigurált tűzfal nélkül szinte biztos hogy valamilyen hacker támadás áldozatául […]
  • Jetico Personal FirewallJetico Personal Firewall 2.1.0.10       Fokozott védelmet biztosító tűzfal remek konfigurálhatósággal a Jetico Personal Firewall 2.1.0.10. Böngészés közben számtalan veszélynek vagyunk kitéve ami ellen elsősorban […]
  • Norton Personal Firewall letöltésNorton Personal Firewall letöltés     Kis méretű, hatékony tűzfal és vírusvédelmi segédalkalmazás a Norton Personal Firewall.   Számítógépünk számára hatékony védelmet biztosít a leginkább elterjedt kártevők és […]
  • Xvirus Personal Guard 6.0.5.0Xvirus Personal Guard 6.0.5.0 Az Xvirus Personal Guard egy megbízható, kis mérettel bíró víruskereső és eltávolító szoftver, ami valós idejű védelmet biztosít a kipróbálói számára. Egyénileg választható ki a keresés […]
  • Outpost Firewall Pro 8.1.1 [Profi tűzfal]Outpost Firewall Pro 8.1.1 [Profi tűzfal] Professzionális tűzfal szolgáltatás, ami teljes mértékben a mi biztonságunkat tartja szem előtt, igen részletes beállítási lehetőség és tanuló mód jellemzi.   A Windows tulajdonosok […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code