Second Life 3.3.2-letöltés

Second Life 3.3.2 screenshot

Second Life 3.3.2 screenshot

 

 

Egy virtuális világ részeseiként vehetünk részt kalandokban a Second Life 3.3.2 kiadásában.

 

 

 

 

 

 

Az alábbi virtuális világban hasonlóan zajlanak az események, mint a valós életben. Futtatása során teljesen egyedi karaktereket hozhatunk létre amelyek olyan személyiségjegyeket viselnek amilyenekkel mi ruházzuk fel.

Kedvenc személyiségünk kialakítása során számos egyedi jellemzőt módosíthatunk, hajszín, szemszín, orr méret, de akár a testalkat is előre meghatározható.

 

Maga az alkalmazás, vagyis a Second Life egy kliens program, amivel központilag tudunk csatlakozni egy szerverhez, így megismerkedhetünk a mások által létrehozott karakterekkel, barátságot köthetünk, szövetségre léphetünk velük.

 

Mivel a helyszín mindent felölel ezért utazásokat tehetünk ami során új helyszíneket fedezhetünk fel, új kalandokban lehet részünk.

 

Maga a játék elsősorban olyan fanatikusok számára lett kialakítva akik sok szabadidővel rendelkeznek, nem tántorodnak el a napi több órás használatától sem. Itt szabályok nem léteznek, talán az egyetlen, hogy fenn kell magunkat tartani mint ha a valós életben lennénk.

 

Ha már a létfenntartásnál tartunk, akkor érdemes néhány szót említeni arról is hogy a virtuális világban úgy tudunk a lehető legjobban érvényesülni, ha rendelkezünk saját pénzzel, tárgyakat készíthetünk amit el is tudunk adni így plusz jövedelemre tudunk szert tenni. Akik rendszeresen részt vesznek a gazdasági tevékenységekben és komolyabb bevételre tesznek szert, földet is vásárolhatnak a Second Life-on belül.

 

A kliens letöltése és installálása után létre kell hoznunk egy felhasználói fiókot is annak az érdekében hogy központilag csatlakozni tudjunk más felhasználókhoz is.

 

Kedvenceink, vagyis az avatarok képesek egymással kommunikálni, ami történhet közvetlen vagy saját két felhasználó között.

 

Ingyenes kiadás:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • WORLD OF TANKS letöltésWORLD OF TANKS letöltés     3D grafikával rendelkező ingyenesen futtatható szimulátoros jellegű tank játék a WORLD OF TANKS.   Maga a játék történettel is rendelkezik amely során egy időutazásban vehetünk […]
  • Armagetron Advanced 0.2.8Armagetron Advanced 0.2.8   Látványos 3D grafikával rendelkező játék ami több platformra is elérhető, nem más mint az Armagetron Advanced 0.2.8.   A multiplayer módban is futtatható játékban lehetőségünk van […]
  • Freeciv 2.3.2Freeciv 2.3.2       Építs városokat és lendítsd fel azt gazdaságilag a Freeciv 2.3.2 nevű játékban.   Az alábbi játék nem kisebb feladat elé állít minket, mint hogy virtuálisan hozzunk létre egy […]
  • Boulder Dash (Mascot) Boulder Dash (Mascot)   Igazi stratégiai elemeket felsorakoztató játék amely minden korosztály számára biztos kikapcsolódást biztosít, nem más mint a Boulder Dash (Mascot). Magának a játéknak az a […]
  • FreeCol 0.10.3FreeCol 0.10.3       Egyéni, illetve hálózati módban is futtatható játék a FreeCol 0.10.3.     Hódítóként tehetjük próbára képességeinket amelyben Ausztrália, Afrika és Amerika vár minket. A számos […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code