SeaMonkey portable 2.17.1

SeaMonkey portable 2.11 screenshot

 

SeaMonkey portable 2.11 screenshot

 

Telepítést nem igénylő univerzális programcsomag ami tartalmazza mindazokat az alapvető lehetőségeket amik fontosak lehetnek a számunkra, nem más mint a SeaMonkey portable.

 

Mivel egyre bonyolultabbá kezd válni az életünk, egyszerre több feladat elvégzésére is oda kell hogy figyeljünk, szoftverek futtatása során sem másodlagos tény ha egy alkalmazás egyszerre több feladatot képes ellátni, ez a SeaMonkey portable esetében sincs másképp.

 

Amellett hogy nem igényel telepítést, mármint azért egyszer futtatni kell csak itt mi adhatjuk meg az elérési útvonalat, például egy USB kulcs miután arra installáltuk, bárhová magunkkal vihetjük, de át is másolhatjuk az installációs mappát. Tehát nem csak hogy portable változat, de ezen kívül több kisebb beépített alkalmazást is tartalmaz.

Maga a szoftver azonnal képes elindulni várakozási idő nélkül.

 

SeaMonkey

SeaMonkey képek

Többek között tartalmat egy böngészőt, levelező klienst, FTP programot és egy szöveges dokumentum készítőt formázási lehetőségekkel. A rendszeres napi használatra szánt változat avagy a SeaMonkey telepíthető kiadása az alábbi linken található.

 

Ezeket a funkciókat a program elindítása után, bal oldal alul található funkció gombokkal tudjuk kiválasztani. Ingyen kiadás.

 

 SeaMonkey portable letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Beszélő csontváz (HD)- Android alkalmazásokBeszélő csontváz (HD)- Android alkalmazások Mókás Android program amelyben a figura mindent vissza ismétel amit mondunk neki, nem más mint a Beszélő csontváz (HD).   A alábbi programban található figura, nem csak hogy mókás, […]
  • Paint.NET 4.0.17Paint.NET 4.0.17 A Paint.NET profi képszerkesztési lehetőségekkel látja el a számítógépedet. Támogatja a rétegkezelést, biztosít rajzeszközt, illetve színkitöltőt. Képek restaurálásához, az azok […]
  • Adj új lendületet PC-dnek az Auslogics BoostSpeed segítségévelAdj új lendületet PC-dnek az Auslogics BoostSpeed segítségével Karbantartási feladatokat képes ellátni, eltávolítja a fölösleges fájlokat, konfigurálhatóak a startup elemei is. Új kiadás érhető el.
  • The WitcherThe Witcher       A népszerű játékszéria első gyöngyszeme most elérhető mindenki számára, a The Witcher játék valódi izgalmakat ígér.   A kalandokkal teletűzdelt fantasy játék során olyan […]
  • ACDSee Photo Editor 6.0ACDSee Photo Editor 6.0  Az ACDSee Photo Editor egy széleskörűen használható rengeteg lehetőséget biztosító fotó szerkesztő program ami az egyszerű felépítésre törekedett. Fotóink szerkesztésének ideális […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code