SeaMonkey portable 2.17.1

SeaMonkey portable 2.11 screenshot

 

SeaMonkey portable 2.11 screenshot

 

Telepítést nem igénylő univerzális programcsomag ami tartalmazza mindazokat az alapvető lehetőségeket amik fontosak lehetnek a számunkra, nem más mint a SeaMonkey portable.

 

Mivel egyre bonyolultabbá kezd válni az életünk, egyszerre több feladat elvégzésére is oda kell hogy figyeljünk, szoftverek futtatása során sem másodlagos tény ha egy alkalmazás egyszerre több feladatot képes ellátni, ez a SeaMonkey portable esetében sincs másképp.

 

Amellett hogy nem igényel telepítést, mármint azért egyszer futtatni kell csak itt mi adhatjuk meg az elérési útvonalat, például egy USB kulcs miután arra installáltuk, bárhová magunkkal vihetjük, de át is másolhatjuk az installációs mappát. Tehát nem csak hogy portable változat, de ezen kívül több kisebb beépített alkalmazást is tartalmaz.

Maga a szoftver azonnal képes elindulni várakozási idő nélkül.

 

SeaMonkey

SeaMonkey képek

Többek között tartalmat egy böngészőt, levelező klienst, FTP programot és egy szöveges dokumentum készítőt formázási lehetőségekkel. A rendszeres napi használatra szánt változat avagy a SeaMonkey telepíthető kiadása az alábbi linken található.

 

Ezeket a funkciókat a program elindítása után, bal oldal alul található funkció gombokkal tudjuk kiválasztani. Ingyen kiadás.

 

 SeaMonkey portable letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Nem bízol a böngésződben, használd ezt: Comodo DragonNem bízol a böngésződben, használd ezt: Comodo Dragon Az alábbi alkalmazás sokkal kevesebb információt szolgáltat ki az általad meglátogatott oldalakról, ellenőrzi a weboldalak tanúsítványát is.
  • Ijesztő hangok- Android alkalmazásokIjesztő hangok- Android alkalmazások     Lepd meg barátaidat egy ijesztő hanggal amit mobiloddal tudsz produkálni, teljesen ingyen elérhető Android Program.   Ha a horror filmek rajongója vagy akkor minden bizonnyal […]
  • LinuxLive USB Creator 2.8.18LinuxLive USB Creator 2.8.18     A LinuxLive USB Creator segítségével bootolható USB meghajtókat hozhatunk létre néhány egyszerű lépésben.   Ha USB meghajtóról szeretnénk indítani Linux telepítést aminek akkor […]
  • Home Photo Studio 3.25Home Photo Studio 3.25     Fényképünkön számos szerkesztési műveletet hajthatunk végre a Home Photo Studio 3.25 segítségével.       Ha rendszeresen szoktunk fényképekkel dolgozni, esetleg készítjük is […]
  • Sound Meter- Android alkalmazásokSound Meter- Android alkalmazások   Mérd meg a környezeted zajszintjét mobiloddal a Sound Meter segítségével. Ha szeretnéd tudni, hogy mekkora a környezeted zajszintje, akkor mérd meg egy Android alkalmazás […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code