Registry Recycler 0.9.1 -Adatbázis kezelő…

Registry Recycler

A Registry Recycler remek eszköz arra hogy kezelni tudjuk a regisztrációs adatbázist. Minden fontosabb eszközt biztosít.

 

 

Fontos paraméterek kerülnek elmentésre a regisztrációs adatbázisban ezért javasolt annak tartalmát a lehető legoptimálisabb állapotban tartani. A Registry Recycler egy teljes körű funkcionalitással bíró mindenes szoftver ami felületén az összes fontos funkciót biztosítja.

Elemzéseket indíthatunk, ezáltal eltávolíthatóak azok az értékek amik lassítják és instabillá tehetik a Windows működését. A CCleaner is  tartalmaz hasonló tisztítási lehetőséget, ha már a kategóriánál tartunk akkor a Wise Registry Cleaner is képes erre hasonló felépítés mellett.

A szóban forgó alkalmazás a keresés alatt igen mélyen beleássa magát a registry értékei közzé, ezért maga a scan tovább is eltarthat, igaz más programokkal ellentétben sokkal magasabb találati eredményt biztosít.

Registry Recycler Registry Recycler

 

Mivel veszélyes terepen járunk, a szoftver lehetőséget nyújt biztonsági mentések készítésére illetve adott szituációban a visszaállításra, egyéb funkciói közzé tartozik a töredezettség mentesítés, hasonlóan működik mint az Auslogics Registry Defrag. Hordozható változatban is elérhető.

Az automatikusan betöltődő elemek listája is áttekinthető felületén.

Ingyenes.

 

Registry Recycler letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Az Advanced SystemCare az illesztőprogramjainkat is kezeliAz Advanced SystemCare az illesztőprogramjainkat is kezeli Az általános karbantartási műveleteken felül, biztonságosabbá is tehető a Windows, de akár driverek frissítésére vagy biztonsági mentésére is felhasználható.
  • SpeedCommander 14.60SpeedCommander 14.60 A SpeedCommander egy paneles elrendezéssel tervezett számos hasznos szolgáltatást is magába foglaló fájlkezelő alkalmazás.   A szoftver segítségével a számítógépünkön található fájlokat […]
  • FotoMix 8.9FotoMix 8.9   A FotoMix 8.9 segítségével képeinken egyszerű szerkesztési műveleteket tudunk végrehajtani teljesen ingyen. Ha rendszeresen készítünk képeket, nagy valószínűséggel volt már olyan […]
  • EVEREST Ultimate Edition 5.50EVEREST Ultimate Edition 5.50       Számítógépünk komplett diagnosztizálására és optimalizálására használható szoftver az EVEREST Ultimate Edition 5.50 kiadása. Ez a nagy népszerűségnek örvendő szoftver részletes […]
  • AVG Premium Security 2014 Build 4570a7359AVG Premium Security 2014 Build 4570a7359 Az AVG Premium Security egy fejlett keresési lehetőségekkel biztosított antivírus szoftver ami tartalmaz tűzfalat, illetve böngésző védelmet.  biztonságosabbá teszi a számítógép […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük