RegCool 1.057

RegCool

A RegCool egy ingyenes, Magyar nyelvű Registry kezelő alkalmazás. A szoftverrel szerkesztési feladatokat, biztonsági mentések készítését lehet végrehajtani. Egy beépített kereső funkciót is tartalmaz. Támogatja a Rendszer visszaállítási pontok létrehozását. A programmal megnyitható a Windows Regedit funkciója is. Registry töredezettség mentesítő funkcióval.

Egy univerzális különleges funkciók egész arzenálját biztosító segédalkalmazás a RegCool. A szoftverrel a regisztrációs adatbázis értékeit lehet szerkeszteni, módosítani, egyszerűbb biztonsági mentést készíthetsz azokról több módszer szerint is.

A RegCool letöltése után azt csak telepíteni kell, majd azonnal használható. Ha szerkeszteni szeretnél egy registry bejegyzést azt több módon is meg tudod nyitni. A szoftver tartalmaz egy beépített kereső funkciót, vele közvetlenül kutatható fel az adott tartalom. Természetesen erre van egy alternatív módszer, tartalmaz egy egyszerűbb fájlkezelő funkciót ezzel is kiválasztható a Registry bejegyzés.

A RegCool segítségével teljes körű biztonsági mentést tudsz azokról készíteni, importálhatsz, exportálhatsz előre megadott konfiguráció figyelembe vételével. Mivel az ilyen jellegű feladatok akár adatvesztéssel is járhatnak, hasznos lehet ha a szerkesztés előtt egy rendszer visszaállítást készítesz, erre is tartalmaz külön opciót.

A RegCool nevű alkalmazással karbantartani is lehet töredezettség mentesíthetőek, így extra teljesítményre tehetsz szert.

Ha rendelkezel egy korábban készített biztonsági mentéssel a RegCool segítségével azt össze lehet hasonlítani, ezek a lehetőségek inkább azok számára javasolt akik kellő ismeretekkel rendelkeznek az adott területen.

A regisztrációs adatbázis optimalizálásához választhatod még a Wise Registry Cleaner nevű szoftvert, belőle hordozható változat is beszerezhető. Ilyen jellegű szolgáltatást a Glary Utilities megoldása is biztosít. A Techgenie Free PC optimizer Windows konfigurálási opciókat is biztosít.

A RegCool egy univerzális rendszer eszköz, amivel a regisztrációs adatbázis értékeit lehet szerkeszteni, illetve biztonsági mentést készíthetsz azokról. Az extra funkciói részeként rendszer visszaállítási pontokat is létre tudsz hozni. Magyar nyelvű, ingyenes kiadás.

RegCool

RegCool összefoglaló:

 • Registry kezelő alkalmazás
 • Registry szerkesztő funkció
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • Rendszer visszaállítási pontok létrehozásához
 • Importálás, exportálási lehetőségek
 • Registry töredezettség mentesítő funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.kurtzimmermann.com/regcoolext_en.html

Kapcsolódó alkalmazások

 • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • Wise Care 365 Pro 4.8.6Wise Care 365 Pro 4.8.6 A Wise Care 365 Pro egy prémium kategóriás karbantartó program, amivel néhány kattintással tudsz a számítógéped teljesítményén javítani. Az alkalmazás tartalmaz egy merevlemez, Registry, […]
 • Wise Registry Cleaner 9.55.625Wise Registry Cleaner 9.55.625 A Wise Registry Cleaner a regisztrációs adatbázis teljes kitakarítására használható teljesen ingyenes szoftver. Tartalmaz még Registry töredezettség mentesítőt, időzítve is használható. […]
 • Wise Registry Cleaner Portable 9.55.625Wise Registry Cleaner Portable 9.55.625 A Wise Registry Cleaner Portable segítségével a regisztrációs adatbázis rakható rendbe a telepítést nem igénylő szoftverrel, ami a Windows rendszer számára megmentő is lehet. Tartalmaz még […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
RegCool
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code