RealWorld Cursor Editor 2012.1

Pillanatkép

Egy igen széleskörűen konfigurálható egér kurzor, illetve ikon készítő alkalmazás. Az esetében is támogatott az új állományok létrehozásának a lehetősége továbbá a meglévők szerkesztése.

 

 

Jelentős tudással rendelkezik, ha ikonok készítéséről van szó, esetleg egy egyedi látványos animált kurzorra fáj a fogunk, akkor ez lesz a számunkra a nyerő. A szoftver telepítése után van arra lehetőség, hogy az online felületén kiválasszuk a Magyar nyelvet, végül is ezzel végére értünk minden bonyolult testre szabási műveletnek. A program tudása tovább bővíthető úgynevezett pluginokkal így még látványosabb, remekebb munkákat alkothatunk.

Különleges funkciói közzé tartozik a beépített képlopó amivel az asztali tevékenységeinket tudjuk megörökíteni, igény esetén azonnal szerkeszthetjük is az állományt. Többek között azért is egyszerű a használata mivel beépített varázslófelületet is kapott ami végig tud minket navigálni az új projekt összeállítás lépésein.

Képes képfájlból kurzort előállítani, de attól sem zárkózik el hogy a Windows által aktuálisan használt mutatókat testre tudjuk szabni felületén vagy meg tudjuk tekinteni a jelenlegi beállításokat.

Ikonok készítése esetén is támogatott az animációk készítésének a lehetősége,,megadható az átmenetek közötti eltelt idő is. Többek között tartalmaz rajzeszközöket, effekteket, szűrőket, varázspálcát, feliratozó segédletet, kivágási lehetőségeket, és még számos olyan elemet ami garantáltan hasznos tud lenni a számunkra.

Pillanatkép 

Összefoglaló:

  • kurzor, illetve ikon készítő program
  • Magyar nyelv
  • ingyenes használat
  • tudása külső pluginokkal bővíthető

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • IWIW- Android alkalmazásokIWIW- Android alkalmazások Kövesd nyomon ismerőseid közösségi életét, adj magadról hírt Androidos mobilod segítségével is az alábbi alkalmazás segítségével.   Ma már nem csak számítógépen tudsz közösségi […]
  • Magnifixer 6.1Magnifixer 6.1 A Magnifixer egy képernyő nagyító és színszedő funkciót biztosító alkalmazás. A felületén előre megadható a nagyítás mértéke is. Ingyenes kiadás. 
  • TV műsor- Android alkalmazásokTV műsor- Android alkalmazások   Kövesd nyomon a TV műsor aktuális alakulását Androidos készüléked segítségével is. Ha kedveled a TV sorozatokat, vagy esetleg nem szeretnél kihagyni egyetlen film premiert sem […]
  • Classic FTP 2.18Classic FTP 2.18   Rendkívül egyszerű és gyors fájlkezelési lehetőségeket biztosít a számunkra a Classic FTP 2.18 kiadása. Az alábbi programmal a lehető legegyszerűbben tudjuk fájljainkat mozgatni. A […]
  •  Electric Sheep 2.7b33 Electric Sheep 2.7b33     A hagyományos képernyővédőtől eltérően látványos hangulatot teremt gépünkön az Electric Sheep 2.7b33. Ha már unalmassá vált a hagyományos Windows képernyővédő akkor próbáljuk ki […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code