RealWorld Cursor Editor 2012.1

Pillanatkép

Egy igen széleskörűen konfigurálható egér kurzor, illetve ikon készítő alkalmazás. Az esetében is támogatott az új állományok létrehozásának a lehetősége továbbá a meglévők szerkesztése.

 

 

Jelentős tudással rendelkezik, ha ikonok készítéséről van szó, esetleg egy egyedi látványos animált kurzorra fáj a fogunk, akkor ez lesz a számunkra a nyerő. A szoftver telepítése után van arra lehetőség, hogy az online felületén kiválasszuk a Magyar nyelvet, végül is ezzel végére értünk minden bonyolult testre szabási műveletnek. A program tudása tovább bővíthető úgynevezett pluginokkal így még látványosabb, remekebb munkákat alkothatunk.

Különleges funkciói közzé tartozik a beépített képlopó amivel az asztali tevékenységeinket tudjuk megörökíteni, igény esetén azonnal szerkeszthetjük is az állományt. Többek között azért is egyszerű a használata mivel beépített varázslófelületet is kapott ami végig tud minket navigálni az új projekt összeállítás lépésein.

Képes képfájlból kurzort előállítani, de attól sem zárkózik el hogy a Windows által aktuálisan használt mutatókat testre tudjuk szabni felületén vagy meg tudjuk tekinteni a jelenlegi beállításokat.

Ikonok készítése esetén is támogatott az animációk készítésének a lehetősége,,megadható az átmenetek közötti eltelt idő is. Többek között tartalmaz rajzeszközöket, effekteket, szűrőket, varázspálcát, feliratozó segédletet, kivágási lehetőségeket, és még számos olyan elemet ami garantáltan hasznos tud lenni a számunkra.

Pillanatkép 

Összefoglaló:

  • kurzor, illetve ikon készítő program
  • Magyar nyelv
  • ingyenes használat
  • tudása külső pluginokkal bővíthető

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Daemon-Tools 4.41 letöltésDaemon-Tools 4.41 letöltés     CD és DVD emulálására alkalmas ingyenes program. Segítségével egyszerre négy darab virtuális környezetet tudunk létrehozni. A program magyarítható ezáltal nem ütközünk nehézségekbe.   […]
  • Tölthető a Microsoft Silverlight legújabb kiadásaTölthető a Microsoft Silverlight legújabb kiadása Ha eddig is használtad az alábbi kiterjesztést, akkor itt az ideje, hogy áttérj az új stabilabb, széleskörűbb kiadására.
  • Warsow 0.6Warsow 0.6       Kiváló, hálózatban játszható akciójáték a Warsow 0.6 változata.     {nice1} Ha egy szórakoztató hálózati játékot keresünk amellyel barátainkkal közösen tölthetjük el az időt […]
  • VSDC Free Audio Converter 1.6.3VSDC Free Audio Converter 1.6.3 A VSDC Free Audio Converter egy könnyen kezelhető, modern felhasználói felülettel biztosított audió dekódoló szoftver ami profilos, előre konfigurált beállításokat biztosít. Ingyenes. […]
  • UVK Ultra Virus Killer Portable 6.1.0.0UVK Ultra Virus Killer Portable 6.1.0.0 Telepítés nélkül futtatható vírusmentesítő és rendszer karbantartó szoftver ami képes pucolni a böngésző előzményeit és a regisztrációs adatbázist töredezettség mentesíteni. Az UVK Ultra […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code