RealWorld Cursor Editor 2012.1

Pillanatkép

Egy igen széleskörűen konfigurálható egér kurzor, illetve ikon készítő alkalmazás. Az esetében is támogatott az új állományok létrehozásának a lehetősége továbbá a meglévők szerkesztése.

 

 

Jelentős tudással rendelkezik, ha ikonok készítéséről van szó, esetleg egy egyedi látványos animált kurzorra fáj a fogunk, akkor ez lesz a számunkra a nyerő. A szoftver telepítése után van arra lehetőség, hogy az online felületén kiválasszuk a Magyar nyelvet, végül is ezzel végére értünk minden bonyolult testre szabási műveletnek. A program tudása tovább bővíthető úgynevezett pluginokkal így még látványosabb, remekebb munkákat alkothatunk.

Különleges funkciói közzé tartozik a beépített képlopó amivel az asztali tevékenységeinket tudjuk megörökíteni, igény esetén azonnal szerkeszthetjük is az állományt. Többek között azért is egyszerű a használata mivel beépített varázslófelületet is kapott ami végig tud minket navigálni az új projekt összeállítás lépésein.

Képes képfájlból kurzort előállítani, de attól sem zárkózik el hogy a Windows által aktuálisan használt mutatókat testre tudjuk szabni felületén vagy meg tudjuk tekinteni a jelenlegi beállításokat.

Ikonok készítése esetén is támogatott az animációk készítésének a lehetősége,,megadható az átmenetek közötti eltelt idő is. Többek között tartalmaz rajzeszközöket, effekteket, szűrőket, varázspálcát, feliratozó segédletet, kivágási lehetőségeket, és még számos olyan elemet ami garantáltan hasznos tud lenni a számunkra.

Pillanatkép 

Összefoglaló:

  • kurzor, illetve ikon készítő program
  • Magyar nyelv
  • ingyenes használat
  • tudása külső pluginokkal bővíthető

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Speedtest.net- Android alkalmazásSpeedtest.net- Android alkalmazás   Ellenőrizd le az internet kapcsolatod sebességét az alábbi program segítségével. A Speedtest.net könnyű használatot biztosít. Ellenőrizd le az alábbi program segítségével, hogy […]
  • Active Ports 1.4Active Ports 1.4       Számítógépünkön megnyitott összes port felkutatására és megjelenítésére alkalmas program az Active Ports 1.4. A hétköznapok során egyre több feladatot bízunk programokra, nem […]
  • Live for Speed S2Live for Speed S2     Egy jól sikerült 3D grafikával készült autós szimulátor játék a Live for Speed S2. A gyakorláson kívül lehetőség van egyéni illetve hálózatban történő alkalmazására.       […]
  • Rippelni, lemezt írni és lejátszani is tud a MediaMonkeyRippelni, lemezt írni és lejátszani is tud a MediaMonkey Egyszerre több feladatot is képes ellátni és még telepíteni sem kötelező azért hogy kipróbálhassuk minden funkcióját, itt a legújabb Beta verzió!
  • FreeNet 0.75FreeNet 0.75   Névtelen fájlmegosztási lehetőséget biztosít a számunkra a FreeNet 0.75 kiadása.   Ha rendszeresen töltünk le fájlokat és azokat meg is szoktuk osztani másokkal akkor bizonyára […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code