IceCream Screen Recorder 5.0

IceCream Screen Recorder

Az IceCream Screen Recorder egy modern, nagyon egyszerűen használható képlopó, videó felvevő alkalmazás. A szoftver egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz, ami rajzoló funkciót is biztosít. Képernyőmentések készítésekor képmegosztáshoz is lehetőséged van. Webkamera felvevő funkcióval.

Egy rengeteg extra lehetőséggel ellátott képlopó, videó felvevő alkalmazás az IceCream Screen Recorder, ami ingyenes, Magyar nyelvű, tartalmaz egy beépített képszerkesztő funkciót is ha arra tartanál igényt.

Az IceCream Screen Recorder letöltése után az alkalmazás telepítésének a befejezése után egy egyszerű indítópult felület vár, ahol kiválaszthatod, hogy mit szeretnél tenni, vagy képlopást készíthetsz, esetleg egy adott feladatot rögzíthetsz videó formájában. Képlopáskor, vagy egy aktív ablak, szabad kézzel kijelölt terület szerint végezhető el a szóban forgó művelet. A különlegessége, hogy a vele elkészített képernyőmentést akár azonnal meg is oszthatod, a hozzá tartozó hivatkozást el lehet küldeni bárkinek üzenetben.

Mivel sokszor az így elkészített fotók esetén korrekciókra lehet szükség, a mentés előtt azonnal szerkeszthető, rajzolni lehet rá, feliratokkal látható el, illetve számos olyan extra lehetőség áll rendelkezésre, amit csak külön képszerkesztő alkalmazás telepítésekor kaphatunk meg.

Az IceCream Screen Recorder beállításainál megadható, hogy képernyőmentés készítésekor milyen formátumban mentsen, definiálható a mentési útvonal, külön videó, illetve kép kimeneteknél, konfigurálható a fájl mérete ez inkább megosztási feladatok esetén lehet szempont.

Az IceCream Screen Recorder az egyszerűbb kezelhetőség érdekében billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Webkamerák által sugárzott tartalmak rögzítésére is felhasználható.

Az IceCream Screen Recorder ingyenesen biztosít minden általa támogatott funkciót. Beszerezhető belőle prémium változat is.

Képernyőmentési feladatokra felhasználhatod még a PicPick nevű alkalmazást, természetesen ő is tartalmaz képszerkesztő, illetve képmegosztó funkciót. Letölthető hordozható változatban is. Az oCam megoldása ideális, hogy videó formátumban tudj bármilyen asztali tevékenységet rögzíteni.

Ha egy megbízható, nagy tudású, egyben ingyenes képlopó alkalmazást szeretnél használni, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod az IceCream Screen Recorder, nevű programot, ami képszerkesztőt, illetve megosztási lehetőségeket is biztosít a kipróbálói számára. Magyar nyelvi támogatással.

IceCream Screen Recorder

IceCream Screen Recorder összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • videó felvevő funkció
 • Webkamera felvevő
 • képmegosztó, szerkesztő funkció
 • egyszerűen használható
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://icecreamapps.com/Screen-Recorder/

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • CleanShot 2.2.2CleanShot 2.2.2 A CleanShot egy teljesen ingyenesen használható képlopó, képernyőmentő, videó felvevő szoftver, amivel szabadon rögzíthető bármilyen tevékenység. Az alkalmazás egy beépített […]
 • PicPick 4.2.8PicPick 4.2.8 A PicPick egy professzionális screenshot készítő szoftver ami képszerkesztőt is tartalmaz. A hagyományos képlopáson felül azok megosztásában is segédkezik. Ez a Free szoftver telepítést […]
 • IceCream Slideshow Maker 3.01IceCream Slideshow Maker 3.01 Az IceCream Slideshow Maker egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő, képszerkesztő szoftver, amivel látványos diavetítéseket tudsz készíteni fotókból. A létrehozott Slideshow meg is […]
 • PicPick Portable 4.2.8PicPick Portable 4.2.8 A PicPick Portable egy USB meghajtóról is futtatható ingyenes képlopó alkalmazás, különlegessége, hogy az indítása során nem hoz létre semmilyen ideiglenes fájlt a merevlemezen. Egy […]
 • WinSnap 4.5.9WinSnap 4.5.9 A WinSnap egy modern képlopó szoftver, amivel egyszerűen és gyorsan tudsz az asztalodon zajló eseményekről képernyőmentéseket készíteni. A szoftver képszerkesztő funkciót is tartalmaz, a […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
IceCream Screen Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
képlopók
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code