PhotoFiltre Studio X 10.6.2

PhotoFiltre Studio X 10.6.2 screenshot

 

PhotoFiltre Studio X 10.6.2 screenshot

 

Remek képszerkesztő és restauráló alkalmazás, amivel képeinket profi módon tudjuk módosítani, nem más mint a PhotoFiltre Studio X 10.6.2.

 

Ha képek szerkesztésére keresünk egy ingyenes programot, ami biztosít minden olyan funkciót amit elvárhatunk tőle akkor érdemes egy próbát adni a címben szereplő alkalmazásnak.

 

Többek között létre tudunk hozni teljesen új képeket, számos effektussal láthatjuk el a régieket, Feliratozhatjuk, kivághatunk belőle részeket.

Az effektek között olyanokat fedezhetünk fel mint például mint a vonal hozzáadása, torzító segédeszköz, javító segédeszköz, festékszóró, kitöltés színnel stb.

 

 

A PhotoFiltre Studio X Angol nyelven használható alapértelmezés szerint, de a mellékelt oldalon le tudjuk hozzá tölteni a Magyarítást is.

 

Ennek aktiválásához meg kell keresnünk a telepített program könyvtárát, majd a letöltött Magyarítás csomagból ki kell keresnünk a StudioHU.plg fájlt és másoljuk a program telepítési mappájába, az ott található régi .plg fájlt pedig töröljük, mivel ha jelen van csak problémát okoz. A művelethez rendszergazdai jogosultság szükséges.

 

A linkelt oldalon a downloads menüpont alatt tudunk hozzáférni.

Ingyenes változat.

 

PhotoFiltre Studio X 10.6.2 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • mp3DirectCut 2.19mp3DirectCut 2.19 Az mp3DirectCut segítségével korszerű és modern eljárások bevetésével tudjuk multimédiás, pontosabban audió tartalmainkat szerkeszteni.   Ezzel a hangszerkesztő alkalmazással MP3 […]
  • DVDFab Blu-ray Creator 8.1.6DVDFab Blu-ray Creator 8.1.6   Blu-ray állományok létrehozására használható szoftver a DVDFab Blu-ray Creator 8.1.6 kiadása.   Segítségével pillanatok alatt létre tudunk hozni Blu-ray állományokat amelyben FULL […]
  • YouTube kliens- Android alkalmazásokYouTube kliens- Android alkalmazások   A népszerű videómegosztó portál okos készülékekre optimalizált változata a YouTube kliens. Ki ne ismerné vagy ne használná a nagy népszerűségnek örvendő videómegosztó portált. […]
  • MyDefrag 4.31MyDefrag 4.31   Könnyen kezelhető, hatékony töredezettségmentesítő alkalmazás a MyDefrag 4.31.   Ez az alkalmazás teljes mértékben képes helyettesíteni a Windows által kínált hagyományos […]
  • Új kiadás érhető el a CCleaner nevű karbantartóbólÚj kiadás érhető el a CCleaner nevű karbantartóból Hibajavításokon esett át és funkcionálisan is rugalmasabban kezelhető a legfrissebb kiadása. Már támogatja a Windows 8.1-et is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code