Photo Warp- Android alkalmazás

Photo Warp

Photo Warp

 

Különleges képszerkesztő alkalmazás Android rendszerekre, ami nem más mint a Photo Warp.

 

Ezzel az egyszerű, de annál népszerűbb alkalmazással lehetőségünk van Androidos készülékünkön mókás torzításokat végrehajtani képeinken. Ingyenesség, és rendkívül egyszerű használat jellemzi. Kézujjas mozdulatokkal torzíthatjuk a betöltött képet.

Ezen felül számos módosítást is el tudunk végezni, ha befejeztük a műveletet, azonnal közzé is tehetjük akár online. Teljes verziós változat.

Photo Warp letöltés:

itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Már beszerezhető a 360 Internet Security 4.5.0.4100Már beszerezhető a 360 Internet Security 4.5.0.4100 Ingyenes és hatékony vírusvédelmi szoftver a számítógépedre. Az új kiadás már Sandbox módot is biztosít a gyanús alkalmazások biztonságosabb futtatásához.
  • Új külsőt kapott a Format FactoryÚj külsőt kapott a Format Factory Töltsd le a megújult külsővel rendelkező, népszerű dekódoló szoftver legfrissebb változatát.
  • GreenBrowser 6.1-Böngésző letöltéseGreenBrowser 6.1-Böngésző letöltése     A hagyományos böngészési lehetőségen felül további alternatívákat is szolgáltató szoftver héjprogram a GreenBrowser 6.1.         Maga a böngésző lehetőséget biztosít arra hogy […]
  • A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik…A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik… Professzionális, multifunkciós karbantartó szoftver, ami a Windows leggyakoribb hibáira kínál a számunkra megoldást, itt a legújabb letölthető változat.
  • jZip 1.3jZip 1.3   Fájlok tömörítésére és kicsomagolására használható program a jZip 1.3. Ha egy egyszerű és könnyen használható programot keresünk, fájljaink tömörítésére, esetleg rendszeresen […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code