Pacman letöltés

Pacman screenshot

 

Pacman screenshot

 

Már koránt sem nevezhető ifjú játéknak a Pacman, ettől függetlenül még a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend ez a klasszikus játék.

 

 

 

Ki gondolná, hogy egy nem ma tervezett szoftver így helytáll az évek folyamán, töretlenül gyűjtvén a rajongók táborát.

Maga az alkalmazás 1980-ban látott napvilágot, amikor a technológia koránt sem volt olyan fejlett mint napjainkban. Számos olyan lehetőség még koránt sem volt elérhető mint ma. Ma már szinte millió számra beszélhetünk olyan programokról, amik garantálják a számunkra, hogy egyetlen percre sem unatkozzunk.

Számos játékkategória között tudunk válogatni, a legnagyobb népszerűségnek a lövöldözős, illetve az autós játékok örvendenek.

Ezen a túltelített piacon, még mindig megtalálja a számítását a Pacman, számos korosztályt elégítve ki stílusával.

 

Magának az alkalmazásnak nincs is olyan komoly története, a feladat nagyon egyszerű.

Az aranyos kis figurácskával egy labirintusban kell haladnunk, ahol össze kell gyűjtenünk minden előttünk álló pontot érő terepakadályt, miközben ránk is támadnak.

 

Az első hangzásra egyszerűnek tűnő szabályzatnak azért vannak hátulütői is, vannak alapvető dolgok, amiket érdemes betartani.

 

Érdemes szem előtt tartani, hogy a sebességünk egy pillanatra csökken, abban a pillanatban amikor az előttünk található pontot bekebelezzük. Üldözőink vagyis a szellemek sokkal gyorsabban tudják a pályákat bevenni mint mi.

Természetesen ők sem tökéletesek, így a kanyaroknál ők is sebességet veszítenek, amit akár az előnyünkre is fordíthatunk.

 

A vörös szellem kifejezetten nagy veszélyt jelent ránk mivel minél több pontot ettünk meg, egy adott értéknél sebessége drámaian megváltozik, mi annál inkább próbára vagyunk téve. A Pacman 256 pályát tartalmaz, mi pedig akkor tudunk újabb szintet elérni, ha minden pont elfogyott a pályáról.

Természetesen minél előrébb jutunk annál nehezebb lesz a továbbjutás.

Szinte már kötelezőnek számít ennek a klasszikus játéknak a kipróbálása.

 

Pacman letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Cube 2 SauerbratenCube 2 Sauerbraten   Egy látványos akciójáték a Cube 2 Sauerbraten.Rengeteg pálya áll rendelkezésre a játékhoz lehetőségünk van egymás illetve a PC ellen játszani. Kis mérete ellenére nem kell attól aggódni […]
  • Regnum Online 1.7.5Regnum Online 1.7.5       Egy izgalmas szórakozást nyújtó teljesen ingyenes játék a Regnum Online 1.7.5. A kalandok egy kitalált kontinensen a középkornak megfelelő környezetben játszódnak. Három […]
  • GTA: Grand Threft Auto letöltésGTA: Grand Threft Auto letöltés     A GTA Grand Threft Auto egy olyan játék amit nem kell bemutatni az olyan embereknek akik a PC játékok kedvelői. A több díjjat is bezsebelt GTA sorozat első részét még ma is […]
  • PokerTH 0.9.4 -LetöltésPokerTH 0.9.4 -Letöltés   Próbáld ki hogy mekkora póker arc vagy valójában, egy remek játék keretein belül, nem más mint a PokerTH 0.9.4.     Ha ismerjük a játék szabályait, akkor vétek lenne kihagyni annak […]
  • The Sims 2The Sims 2   A Sims 2 egy népszerű és nagyon szórakoztató játék. Az érdekes stratégiai játék, mindenkit könnyen leköt. A lényege,     a Simjeink életét kell irányítani úgy, hogy a hétköznapi […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code