Androidos készülékek testreszabása

 Az alábbi mobilos alkalmazásokkal lehetőséged nyílik arra, hogy testre tudd szabni Androidos mobilodat.


Akkumulátor Dr. mód Ha kitisztítod a RAM -ot és leállítod a fölösleges szolgáltatásokat akkor mobilod sokkal tovább lesz használható, ezt megteszi helyetted az alábbi alkalmazás is…


UPC TV  Mobiloddal megtudhatod hogy mi megy a TV-ben akár felvételeket is kezdeményezhetsz a médiaboxodon.


Image Editor Szinte az összes képmanipulációs lehetőséget biztosítja amire szükségünk lehet egy fotó szerkesztése esetén és ezt mind mobilon…


Magisto – Magical Video Editor Így készíthetsz effektusok hozzáadásával videókat, amit meg is oszthatsz barátaiddal egyetlen kattintással.


Vicces kamera Készíts különleges fotókat, vagy adj effektusokat már meglévőkhöz a program segítségével.


Battery Widget Reborn Soha többet nem fog váratlan pillanatban cserben hagyni mobilod, ha a Widget mellett teszed le a voksodat.


Android Assistant  Teljesítmény optimalizálásra és informálódásra is egyaránt bevethető ingyenes program mobilra.


Easy RSS-olvasó RSS hírcsatornák egyszerű és praktikus nyomon követésére használatos, csoportosítható és offline módú futást biztosít.


Android Booster FREE Ezzel a programmal gyorsabbá tudod tenni mobilodat, csodákra nem képes, de ha teljesítménybeli optimalizálásról van szó akkor ő az egyik legjobb a feladatra.


Rajz Rajzprogram Androidra, most itt a lehetőség hogy valami egyedit alkoss.


Klip Video Sharing Sikerült egy olyan pillanatot elkapnod mobiloddal amit mindenképp másokkal is megosztanál, akkor az alábbi progi garantáltan segíteni fog…


Ébresztőóra Mindig késve érkezel, el szoktál aludni, az ébresztőórát nem szereted, akkor használj egy olyan tárgyat értesítési műveletek végrehajtására ami mindig nálad van.


GPS Sebességmérő Most mobiloddal is megtudhatod hogy mi az aktuális sebességed ha mozgásban lennél.


Browser Plus Mobilokra optimalizált remek böngészőmotor, füles és kedvencek támogatási funkcióval.


Battery boom Meddig bírja mobilod lemerülés nélkül? A programmal megtudhatod, a hasznos információkon felül feldobja készüléked alapértelmezett kinézetét is.


Diktafon Készíts hangjegyzeteket azokról a gondolataidról, amelyeket máskor szeretnél kamatoztatni, a feljegyzések jelenkori modern megtestesítője.


Night Vision Camera Éjszaka is készítenél fotókat, de mobilod nemigazán alkalmas a feladatra, akkor vesd be az alábbi programot.


AdFree Szabadulj meg a zavaró reklámoktól mobilodon, mivel az Androidos készülékek egyre több feladatot látnak el ezért már a reklámok itt is felfedezhetőek- felhasználási területtől függően… 


Network Speed Booster A hálózati kapcsolat teljesítménye javítható a segítségével, az optimálishoz közelítő értékeke érhetőek el.


Clean Master  Csinálj nagytakarítást mobilodon, szabadulj meg azoktól a fájloktól amikre már nem lesz szükséged, ha hely szűkében vagy fordulj bátran hozzá.


 AutomateIt  Adott folyamatok teljesen automatikus végrehajtására van lehetőség a program segítségével.


 SMS Számítógép – MightyText SMS jellegű üzeneteidet a számítógépen is meg tudod tekinteni, továbbá kezelni is tudod azokat,  kényelmesebbé téve az adott műveletsort. 


 Google Naptár A legfontosabb eseményeinket tudjuk figyelemmel kísérni, naprakészen tartani a teendőket, sőt szinkronizálhatjuk is azt.


Android Quick Uninstaller FREE A fölösleges programoktól szabadulhatunk meg nyom nélkül a segítségével. Helyet és erőforrást szabadíthatunk fel a már nemhasználatos összetevők végleges törlésével.


Notepad  Jegyzetek készítésének ideális eszköze, segítségével azonnal fel tudjuk azokat gondolatokat jegyezni amik akár egy utazás során jutnak eszünkbe.


DroidWall – Android Firewall  Segítségével egyéni tűzfal házirend szabályokat hozhatunk létre, megadhatjuk a számára hogy milyen programok léphetnek a világhálóra.


Akkumulátor HD Akkunk aktuális állapotát tudjuk figyelemmel kísérni segítségével, a látványos megjelenítésen túl hasznossága is mellette szól. Neki köszönhetően soha többet nem hagy minket cserben a készülékünk.


SecureIT Antivirus & Security  A nemkívánatos vírusoktól trójaiaktól szabadulhatunk meg a segítségével. Neki köszönhetően az adatainkat nem tudják eltulajdonítani.


 LastPass Password Mgr Premium* Jelszavainkat tudjuk kezelni a segítségével, mesterjelszó ellenében az összes kezelhetővé válik. Próbaverziós 14 napos használati lehetőséggel.


Pulse News Ne maradj le egyetlen fontos információról sem, ehhez csak a telód szükséges na és persze az alkalmazás. Naprakész hírek egy helyen.


 App Cache Cleaner Appok eltávolításának specialistája, ha eddig nem tudtuk elvégezni a folyamatot akkor bízzuk rá a munka piszkos részét.


 OneNote Mobile  Készíts jegyzeteket hogy mindig meg tudd örökíteni a legjobb gondolataidat, mostantól mobiloddal is végrehajthatod a műveletet.


 3D óra ingyenes  Látványos óra segítségével tájékozódhatsz a pontos időt illetően, többet sehonnan nem fogsz elkésni. Mivel ingyenes és 3D megjelenítésű, kötelező kipróbálni.


Intelligens Cleaner Bizony mobilunk teljesítménye sem véges, ez főleg akkor vehető észre, ha teleszemetelődik ezért lassulni kezd. Szerencsére van ingyenes megoldás.


A.I.type Billentyűzet Free A program segítségével sokkal egyszerűbben tudsz szöveges feladatokat végrehajtani. Legyen szó SMS írásról vagy bármely hasonló feladatról, nélküle igen nehézkes.


RssDemon News & Podcast Reader  Kedvenc weboldalaid RSS csatornáit tudod figyelemmel kísérni, így mindig naprakész lehetsz a híreket illetően.


 Advanced Mobile Care Biztonságosabban használhatjuk készülékünket, továbbá karban is tarthatjuk az alkalmazással.


WiFi Boost-Up  Vezeték nélküli hálózatok rendszeres kezelői számára igen hasznos tud lenni, mivel a segítségével némi teljesítménybeli javulást tudunk elérni.


Battery Saver [2x Battery]  Szeretnéd tovább is használni készülékedet, de az sajnos a legváratlanabb pillanatban cserben hagy, lemerül? Akkor használd az alábbi Android alkalmazást és készüléked tovább fogja bírni a gyűrődést.


 Wifi Analyzer Vezeték nélküli hálózatok felderítésének kötelező, nélkülözhetetlen eleme. Egyszerű kezelőfelülettel ellátva.


 Boat Browser  Böngésző mobilra? Ma már alap. Nem csak hogy hasznos hanem nélkülözhetetlen. Az alábbi kiterjesztéssel korlátozásoktól mentesen tudjuk a webes tartalmakat megtekinteni.


Android Memory Booster FREE  Mobilunk teljesítményén tudunk azon által javítani, hogy kitisztítjuk a RAM-ot azoktól az összetevőktől amik már csak fölösleges a helyet pazarolják.


Android Feladatkezelő Bizony-bizony mobilunkon is hasznos lehet egy olyan tools segéd ami a háttérben futó folyamatok menedzselése esetén használható éppúgy mint a számítógép esetén.


 

Kapcsolódó alkalmazások

  • SpaceMonger 2.11SpaceMonger 2.11     Feltelepített programok méretét illetve a partíciók helyfoglaltságát tudhatjuk meg a SpaceMonger 2.11segítségével.   Ezzel a remek szoftverrel lehetőségünk van a merevlemezünkön […]
  • Advanced Registry Optimizer 1.3.5Advanced Registry Optimizer 1.3.5   Tartsa karban a rendszerleírókat és törekedjen a stabilabb rendszer biztosítására az Advanced Registry Optimizer 1.3.5 segítségével. A rendszerleírók a számítógép legfontosabb […]
  • Tarts rendet a PC-den a Glary Utilities nevű alkalmazássalTarts rendet a PC-den a Glary Utilities nevű alkalmazással Ingyenes, egyszerűen kezelhető, és még beszerezhető hordozható változatban is. Felületén az összes fontos funkció megtalálható.
  • VisualBoy Advance 2.1.2VisualBoy Advance 2.1.2   Game Boy Advenced programok számára teremt virtuális környezetet a VisualBoy Advance 2.1.2. Ez az emulátor alkalmazás az adott program működéséhez nélkülözhetetlen kiegészítő, […]
  • MP3Gain 1.25MP3Gain 1.25   Multimédiás állományok hangerejének a normalizálására használható program az MP3Gain 1.25.       Ezzel a remek alkalmazással lehetőségünk van az általunk kiválasztott zeneszámok […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code