Outpost Firewall Pro 8.1.1 [Profi tűzfal]

pillanatkép

Professzionális tűzfal szolgáltatás, ami teljes mértékben a mi biztonságunkat tartja szem előtt, igen részletes beállítási lehetőség és tanuló mód jellemzi.

 

A Windows tulajdonosok jelentős százaléka jogosan nincs kiegyezve a beépített szolgáltatás által nyújtott lehetőségekkel. Többek között nehezen konfigurálható, és kevésbé megbízható.

  Szerencsére külsős megoldásokkal áthidalható ez a probléma. Egy korszerű szolgáltatásokat felvonultató szoftver, használatával teljesen biztosak lehetünk abban hogy számítógépünk ellen senki sem fog tudni hatékony támadást indítani kártevőjével. Egyéni szabályrendszereket hozhatunk létre régi és új alkalmazásaink számára, mi határozhatjuk meg hogy miként kommunikálhatnak a világháló irányába. Felhasználóbarát felülete átlátható és folyamatosan értesít minket arról hogy biztonságban vagyunk e vagy beavatkozásra van szükség. Áttekinthetjük az éppen futó folyamatokat és az azok által használt portokat, természetesen itt konfigurálhatjuk is őket. Web kontroll felületén teljesen egyedi házirend szabályokat alkothatunk, meghatározhatjuk hogy mely oldalakhoz, üzenetekhez, flash tartalmakhoz miként férhetünk hozzá.

pillanatkép 

Rengeteg szolgáltatással rendelkezik sajnos ezeket teljes mértékben csak fizetős módon használhatjuk ki. Hivatalos oldal… A mellékelt oldalon a 30 napos próbaverziós változata található, ezalatt az idő alatt teljes értékűen használható.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Traktor Digger- Android játékokTraktor Digger- Android játékok   Keress aranyat majd ásd ki a kedvenc munkagépeddel az alábbi Android játékban, nem más mint a Traktor Digger. Keress aranyat majd gazdagodj meg belőle az alábbi ingyenesen […]
  • CodedColor 6.2.3.3CodedColor 6.2.3.3 Képek megtekintésére és azok szerkesztési feladatainak az ellátására egyaránt felhasználható grafikai segéd a CodedColor. Multifunkciós kép -segédalkalmazás ami szinte az összes […]
  • Telvira- Android alkalmazásokTelvira- Android alkalmazások   A Telvira segítségével naprakész lehetsz a vasúti menetrendet illetően, rendszeres utazóknak kötelező kellék az alábbi android alkalmazás.   Rendszeresen utazol vonattal? Minden […]
  • Így tudsz egyszerűen és széleskörűen konvertálni, illetve videót vágni… AvidemuxÍgy tudsz egyszerűen és széleskörűen konvertálni, illetve videót vágni… Avidemux Az alábbi alkalmazással testre szabott formában tudsz saját videókat létrehozni, a szerkesztési folyamatokhoz rengeteg segédeszköz áll rendelkezésre.
  • CCleaner használataCCleaner használata Multifunkciós lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver, aminek a használatával, tisztább Windowst kapsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code