Orca Browser 1.2.6

Orca Browser

 

Egy kis méretű, Magyar nyelven is használható böngésző az Orca Browser, ami számos kiegészítővel támogatja testreszabottabb használatát.

 

 

A Mozilla Gecko-motorra épülő böngésző, meglepően sok lehetőséget biztosít alapértelmezetten fordítót is tartalmaz.

A szoftver installálása során két telepítési módot választhatunk attól függően hogy mekkora ismerettel illetve elvárásokkal állunk az Orca Browser elé.

 

Első indításakor felajánlja hogy alapértelmezetté tehetjük, ez természetesen át is ugorható.

Használata során automatikusan ellenőrzi hogy van e újabb változat, sajnos a fejlesztése egy ideje megrekedt, de remélhetőleg hamarosan ez változni fog.

Többek között tartalmaz űrlap kitöltőt, jelszó kezelőt, egyetlen kattintással teljes ablak nézetre válthatunk.

Orca Browser

Különleges funkciói között lehet megemlíteni azt a lehetőséget, hogy nagyobb srollozható oldalak esetén önállóan képes görgetni az oldalt lefelé az általunk előre megadott sebességgel.

Az Orca Browser továbbá tartalmaz reklám szűrési lehetőséget, letöltés klienst, levelező programot, Flash tartalom kezelőt.

 

Orca Browser letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Alien Arena 2011 7.51Alien Arena 2011 7.51       Kiváló játékkörnyezet és látványos grafika jellemzi a Alien Arena 2011 7.51 változatát.     {nice1} Ha egy igazi lövöldözős hálózati játékot keresünk, amely tartalmaz sci-fi […]
  • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
  • MoveBot 1.0.0.391MoveBot 1.0.0.391  A MoveBot segítségével egy előre meghatározott intervallumban hajthatsz végre fájlmásolási vagy törlési feladatokat. Ingyenes.     Ha rendszeresen másolsz fájlokat két adott mappa […]
  • Harlem Shake Creator LiteHarlem Shake Creator Lite -Android alkalmazások   Készíts különleges, egyedi videókat majd közvetlenül töltsd fel a végeredményt a YouTube-ra a Harlem Shake Creator Lite nevű Android alkalmazás segítségével. Új őrület […]
  • WebShot 1.8.8.1- Képlopó alkalmazások, programokWebShot 1.8.8.1- Képlopó alkalmazások, programok   Komplett weboldalakat tudunk megörökíteni az alábbi képlopó szoftverrel, kifejezetten az alábbi feladatra lett kifejlesztve a WebShot 1.8.8.1.   Ha egy speciális képlopó […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code