Orca Browser 1.2.6

Orca Browser

 

Egy kis méretű, Magyar nyelven is használható böngésző az Orca Browser, ami számos kiegészítővel támogatja testreszabottabb használatát.

 

 

A Mozilla Gecko-motorra épülő böngésző, meglepően sok lehetőséget biztosít alapértelmezetten fordítót is tartalmaz.

A szoftver installálása során két telepítési módot választhatunk attól függően hogy mekkora ismerettel illetve elvárásokkal állunk az Orca Browser elé.

 

Első indításakor felajánlja hogy alapértelmezetté tehetjük, ez természetesen át is ugorható.

Használata során automatikusan ellenőrzi hogy van e újabb változat, sajnos a fejlesztése egy ideje megrekedt, de remélhetőleg hamarosan ez változni fog.

Többek között tartalmaz űrlap kitöltőt, jelszó kezelőt, egyetlen kattintással teljes ablak nézetre válthatunk.

Orca Browser

Különleges funkciói között lehet megemlíteni azt a lehetőséget, hogy nagyobb srollozható oldalak esetén önállóan képes görgetni az oldalt lefelé az általunk előre megadott sebességgel.

Az Orca Browser továbbá tartalmaz reklám szűrési lehetőséget, letöltés klienst, levelező programot, Flash tartalom kezelőt.

 

Orca Browser letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Néhány remek alkalmazás mobilra, és asztali PC-reNéhány remek alkalmazás mobilra, és asztali PC-re  Néhány remek alkalmazás mobilra, és asztali PC-re egyaránt. Beach Buggy Blitz – Android játékok A régi klasszikusok korát hozza el mobilodra, gyűjtsd az értékes […]
  • VIPRE Internet Security 2012VIPRE Internet Security 2012   Tűzfal szolgáltatással és web védelemmel ellátott szoftver a VIPRE Internet Security.   Böngészési szokásainknak teremthetünk biztonságosabb közeget a címben szereplő alkalmazás […]
  • DeskTube letöltésDeskTube letöltés     Közösségi oldalakon használt videó fájlok közötti keresést illetve azok rendezését támogatja a DeskTube nevű program.   Mivel a közösségi oldalak világát éljük, nagyon sokszor […]
  • MyBackup Pro- Android alkalmazásMyBackup Pro- Android alkalmazás     Biztonsági mentések készítésére használható segédlet a MyBackup Pro.   Android operációs rendszerek esetében is fontos hogy legyen mentés a fontosabb fájljainkról, üzeneteinkről. […]
  • Ez a szoftver mindent tud ami multimédiás tartalmak esetén szükséges lehet… RealPlayerEz a szoftver mindent tud ami multimédiás tartalmak esetén szükséges lehet… RealPlayer Ez az alkalmazás minden fontosabb feladatot képes ellátni ami videók kezelése esetén fel tud merülni, legyen az lejátszás, vagy letöltés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code