OnlineTV 6.1

OnlineTV

 

OnlineTV

 

 

Online fogható TV illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver az OnlineTV 6.1.

 

Ezzel a programmal lehetőségünk van online fogható adások vételére, illetve annak esetleges további használatára. Lehetőség van az aktuális adást megörökíteni, majd azt szerkeszteni, ezután lemezre is írhatjuk ha szükségét látjuk.

 

Remek szórakozást nyújt mindenki számára.

 

OnlineTV 6.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Advanced Registry Optimizer 1.3.5Advanced Registry Optimizer 1.3.5   Tartsa karban a rendszerleírókat és törekedjen a stabilabb rendszer biztosítására az Advanced Registry Optimizer 1.3.5 segítségével. A rendszerleírók a számítógép legfontosabb […]
  • VirtualBox Használata – BlogVirtualBox Használata – Blog Ezzel a nyílt forráskódú alkalmazással egyszerre több operációs rendszert is futtatsz egy alól, lehetséges Windows alatt Linuxot futtatni, de akár ez fordítva is megvalósítható.
  • Cache Clear- Android alkalmazásokCache Clear- Android alkalmazások     A Cache Clear segítségével egyetlen kattintással tudod optimalizálni a mobilod teljesítményét, ami után gyorsabb és megbízhatóbb működést tapasztalhatsz. Androidos készülékekre […]
  • Szoftver kereső alkalmazás gépedre – DDownloadsSzoftver kereső alkalmazás gépedre – DDownloads Ha mindig problémát okoz a számodra, hogy egy adott feladatra megfelelő alkalmazást találj, akkor használd ezt a programot felkutatni a legideálisabbat.
  • Megérkezett a Free Studio 6.1.13Megérkezett a Free Studio 6.1.13 Egyetlen alkalmazás segítségével egy sor feladatot tudsz végrehajtani, és ezt ráadásul ingyenesen, úgy is tekinthetünk rá mint egy komplett szoftvercsomagra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code