Olive Office Premium- Android alkalmazások

Olive Office Premium

Olive Office Premium

 

Mobilra optimalizált irodai szoftvercsomag az Olive Office Premium, amit dokumentumok megtekintésére használhatunk fel.

Mobil esetén is kerülhetünk böngészés közben olyan helyzetbe, hogy egy dokumentumot szeretnénk elolvasni amihez egy ingyenes alternatívát keresünk.

A szóban forgó alkalmazással lehetőségünk van arra, hogy Microsoft Word, Excel, PowerPoint formátumokat meg tudjunk nyitni, illetve tekinteni.

Természetesen bizonyos formátumok esetén arra is adódik módunk, hogy szerkeszteni is tudjuk, ami Pro változatot igényel, külön kell beszereznünk a gyártó cégtől. A PDF állományok sem jelentenek a számára akadályt.

Táblázatok készítéséhez is használhatjuk, amelyekhez akár képeket is tudunk csatolni, támogatja a szövegrészek kivágását, másolását és nem utolsósorban azok beillesztését.

Megközelítőleg akkora funkcionalitással rendelkezik mint egy számítógépes szerkesztőprogram.

A Pro és Premium kiadás egyaránt beszerezhető, az első fizetős változat, attól függően, hogy milyen feladatkörre szeretnénk felhasználni, annak megfelelően döntsük el hogy melyik érdekel minket. Az ingyenes változat, vagyis a Premium csak olvasást tesz lehetővé.

Ingyenes kiadás.

Olive Office Premium letöltés:

Itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása…Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása… Némi várakozási periódus után ismét új kiadás érhető el az egyik legnépszerűbb szoftverből, ami fotók szerkesztését is biztosítja.
  • Maxthon skin letöltésMaxthon skin letöltés     A gyors böngészési lehetőséget biztosító kiváló böngészőhöz, vagyis a Maxthonhoz szerezhetünk be úgynevezett skint amivel teljesen átalakíthatjuk böngészőnk kinézetét.   Ezt a […]
  • ESET NOD32 7.0.302ESET NOD32 7.0.302     Elérhető a többszörös díjnyertes vírusirtó alkalmazás legújabb változatának a béta verziója, nem más mint a ESET NOD32.   Ez a kiadás számos újdonságot tartalmaz amely a […]
  • A PDF kezelőtől az ikon rendezőigA PDF kezelőtől az ikon rendezőig A PDF kezelőtől az ikon rendezőig. Ezeket próbáltad már? Air Defense Lite Védd meg a városodat a bombázó gépek hadától. WiFi Boost-Up Javítsd mobilos WI-FI jelszint […]
  • NetMeter 1.4NetMeter 1.4     Ez az internet forgalom figyelő alkalmazás elsősorban forgalmi alapon történő böngészők számára jöhet jól, ez nem más mint a NetMeter 1.4. Segítségével részletes információkat […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code