Olive Office Premium- Android alkalmazások

Olive Office Premium

Olive Office Premium

 

Mobilra optimalizált irodai szoftvercsomag az Olive Office Premium, amit dokumentumok megtekintésére használhatunk fel.

Mobil esetén is kerülhetünk böngészés közben olyan helyzetbe, hogy egy dokumentumot szeretnénk elolvasni amihez egy ingyenes alternatívát keresünk.

A szóban forgó alkalmazással lehetőségünk van arra, hogy Microsoft Word, Excel, PowerPoint formátumokat meg tudjunk nyitni, illetve tekinteni.

Természetesen bizonyos formátumok esetén arra is adódik módunk, hogy szerkeszteni is tudjuk, ami Pro változatot igényel, külön kell beszereznünk a gyártó cégtől. A PDF állományok sem jelentenek a számára akadályt.

Táblázatok készítéséhez is használhatjuk, amelyekhez akár képeket is tudunk csatolni, támogatja a szövegrészek kivágását, másolását és nem utolsósorban azok beillesztését.

Megközelítőleg akkora funkcionalitással rendelkezik mint egy számítógépes szerkesztőprogram.

A Pro és Premium kiadás egyaránt beszerezhető, az első fizetős változat, attól függően, hogy milyen feladatkörre szeretnénk felhasználni, annak megfelelően döntsük el hogy melyik érdekel minket. Az ingyenes változat, vagyis a Premium csak olvasást tesz lehetővé.

Ingyenes kiadás.

Olive Office Premium letöltés:

Itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Everything 1.21Everything 1.21   Szinte bármilyen fájl keresése esetén hasznunkra lehet az Everything 1.21 változata.   Ez a rendkívül kis mérettel rendelkező alkalmazás elsősorban abban az esetben lehet a […]
  • IObit Unlocker 1.1IObit Unlocker 1.1 Az IObit Unlocker segítségével a zárolt, a Windows által védett fájlokat tudjuk kezelni, többek között törölni nagyobb szakértelem nélkül.     A jártasabb számítógép használók szinte […]
  • Msn téma letöltésMsn téma letöltés Az azonnali üzenetküldő alkalmazások napjainkra elképesztő méreteket öltöttek nincs olyan fiatal aki ne hallott volna róla esetleg már használja is.
  • Weather Underground  -Android AlkalmazásWeather Underground -Android Alkalmazás   Valós időben kísérhetjük figyelemmel az időjárás változását a Weather Underground nevű Android kiegészítővel. Ha mobilunkon is tudni szeretnénk hogyan alakul az időjárás, ami utazás […]
  • muCommander 0.8.5muCommander 0.8.5   Skinezhető felülettel rendelkező FTP kliens alkalmazás a muCommander 0.8.5 változata. Ha fájlkezelésre keresünk egy kis méretű ingyenes programot ami magán viseli a klasszikus […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük