Olive Office Premium- Android alkalmazások

Olive Office Premium

Olive Office Premium

 

Mobilra optimalizált irodai szoftvercsomag az Olive Office Premium, amit dokumentumok megtekintésére használhatunk fel.

Mobil esetén is kerülhetünk böngészés közben olyan helyzetbe, hogy egy dokumentumot szeretnénk elolvasni amihez egy ingyenes alternatívát keresünk.

A szóban forgó alkalmazással lehetőségünk van arra, hogy Microsoft Word, Excel, PowerPoint formátumokat meg tudjunk nyitni, illetve tekinteni.

Természetesen bizonyos formátumok esetén arra is adódik módunk, hogy szerkeszteni is tudjuk, ami Pro változatot igényel, külön kell beszereznünk a gyártó cégtől. A PDF állományok sem jelentenek a számára akadályt.

Táblázatok készítéséhez is használhatjuk, amelyekhez akár képeket is tudunk csatolni, támogatja a szövegrészek kivágását, másolását és nem utolsósorban azok beillesztését.

Megközelítőleg akkora funkcionalitással rendelkezik mint egy számítógépes szerkesztőprogram.

A Pro és Premium kiadás egyaránt beszerezhető, az első fizetős változat, attól függően, hogy milyen feladatkörre szeretnénk felhasználni, annak megfelelően döntsük el hogy melyik érdekel minket. Az ingyenes változat, vagyis a Premium csak olvasást tesz lehetővé.

Ingyenes kiadás.

Olive Office Premium letöltés:

Itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • GTA: Vice City letöltésGTA: Vice City letöltés         A GTA széria ezen része egy Miamira kísértetiesen hasonlító fiktív városban játszódik vagyis, Vice City-ben.     Maga a történet a frissen szabadult Tommy Vercetti kalandjairól […]
  • Legends Arcana Free – Android játékokLegends Arcana Free – Android játékok Keress aranyat, miközben elkerülöd a veszélyeket magában hordozó csapdákat a Legends Arcana Free nevű Android játékban.     Az RPG stílusjegyeket felsorakoztató akciójátékban, a […]
  • Nero DiscSpeedNero DiscSpeed 6.2.3     CD/DVD meghajtók tesztelésére használható diagnosztikai program a Nero DiscSpeed 6.2.3. Ha teszt formájában szeretnénk meggyőződni meghajtónk maximális teljesítményéről akkor ez […]
  • Doom 2Doom 2 letöltés         Az első rész megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend folytatás, a minimális rendszerkövetelményeket igénylő Doom 2.       Az új részben számos olyan momentummal […]
  • Tölthető a népszerű kliens szoftver legfrissebb kiadása… uTorrentTölthető a népszerű kliens szoftver legfrissebb kiadása… uTorrent Fájlok megosztására, mások által közzétett tartalmak beszerzésére használhatjuk fel. Új kiadás érhető el, frissült a hordozható változata is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code