Norton Power Eraser 2.50

Norton Power Eraser

Norton Power Eraser

 

A hagyományos vírusvédelmi alkalmazásokhoz képest sokkal agresszívabb módszert vet be a nemkívánatos szoftverek eltávolításának céljából, nem más mint a Norton Power Eraser ezen változata.

 

 

Az agresszívabb eljárásnak köszönhetően sokkal hatékonyabban képes felismerni és eltávolítani azokat a kártevőket amelyeket más vírusirtók nem, vagy csak részleges megoldást tudnak nyújtani.

Érdemes megjegyezni, hogy az agresszív analízisnek köszönhetően téves riasztásokat is generálhat. Saját program esetén legyünk körültekintőek.

Norton Power Eraser letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Malwarebytes Anti-Malware Premium 2.2.0.1024Malwarebytes Anti-Malware Premium 2.2.0.1024 A Malwarebytes Anti-Malware Premium valósidejű védelemmel ellátott heurisztikus motorral rendelkező víruskereső és eltávolító program amivel a Malware szoftverek törölhetőek. Magas […]
  • Konvertáló, kizárólag profiknak… MediaCoderKonvertáló, kizárólag profiknak… MediaCoder Videóid kimeneti formátumát tudod konvertálás útján megváltoztatni, rengeteg testreszabási lehetőséget biztosít.
  • Blade Master- Android játékokBlade Master- Android játékok Egy különleges kirakós játék Androidra, ahol nem az összerakás a fő cél, nem más mint a Blade Master.   Az alábbi Android programban a játék szabályok kissé eltérnek az átlagtól, itt […]
  • CDRoller 9.10CDRoller 9.10       CD/DVD állományokon való ripper műveletek elvégzésére használhatjuk fel a CDRoller 9.10 változatát.   Széleskörű formátum támogatásának köszönhetően kiválóan kezeli a Blu-ray […]
  • Tölthető a DC++ legújabb kiadásaTölthető a DC++ legújabb kiadása Frissült a professzionális fájlmegosztó szoftver, ami tartalmaink megosztására, illetve a mások által közzétett állományok beszerzésére használható fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code