Norton Ghost 15.0

Norton Ghost screenshot

Norton Ghost screenshot

 

 

Fejlett szintű biztonsági mentések készítését támogató segédalkalmazás a Norton Ghost.

 

 

Adataink szempontjából nem mindegy hogy milyen programmal készítünk biztonsági mentéseket. Ha egy korszerű, számos lehetőséget biztosító alkalmazás futtatásán gondolkozunk akkor próbáljuk ki a címben szereplő szoftvert.

Az állomány letöltése után, lehetőségünk van arra hogy mi válasszuk ki a telepítés módját, ami lehet kezdők és haladók számára egyaránt ideális.

A mentések helyét egyedileg határozhatjuk meg, amit akár titkosíthatunk is annak az érdekében, hogy mások ne tudjanak ahhoz hozzáférni.

Mivel korszerű szoftverrel van dolgunk ütemezhetjük is a folyamatot így a biztonsági mentések készítése teljesen automatikusan képes lezajlani az általunk előre meghatározott időpontban. A fejlesztőcég elsősorban a biztonságtechnika területén tette le névjegyét, termékei között találhatóak: Norton 360Norton AntiVirusNorton Ghost ezek mindegyike tökéletes alternatívája tud lenni saját területének.

Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező Norton Ghost segítségével visszaállítási pontokat is létrehozhatunk aminek kisebb rendszerhibák esetén vehetjük hasznát.

Próbaverziós változat.

Norton Ghost letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • AccuWeatherAccuWeather -Android alkalmazások Az AccuWeather egy időjárás kijelző widget alkalmazás, ami nem csak hasznossága révén tehet jó szolgálatot hanem még fel is dobhatja Androidos mobilunkat.  Mostantól mobilodon is […]
  • Hot MP3 Downloader 3.2- Letöltésvezérlő letöltésHot MP3 Downloader 3.2- Letöltésvezérlő letöltés   Zenei állományok letöltésére használható kliens szoftver a Hot MP3 Downloader 3.2.   Ha egy adott zeneszámot keresünk de nem tudjuk honnan is lehetne a leggyorsabban letölteni, […]
  • DriverBackup! 2.1 – Driver letöltésDriverBackup! 2.1 – Driver letöltés   Működő rendszerünkről, bevált illesztőprogramjainkról készíthetünk biztonsági mentést a DriverBackup! 2.1 segítségével. Ha elveszítettük illesztőprogramunkat tartalmazó CD/DVD […]
  • Ellenőrizd illesztőprogramjaidat a DriverMax segítségévelEllenőrizd illesztőprogramjaidat a DriverMax segítségével Ezzel az alkalmazással megtudhatod, hogy a legfrissebb illesztőprogramokat futtatod e a számítógépeden. Mentéseket is készít.
  • Sumotori Dreams 1.02Sumotori Dreams 1.02   Egy különleges ügyességi játék, amellyel akár barátainkkal is összemérhetjük tudásunkat. Elő kell, hogy vegyük minden ügyességünket ahhoz hogy legyőzzük az ellenséget ebben a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code