Norton Ghost 15.0

Norton Ghost screenshot

Norton Ghost screenshot

 

 

Fejlett szintű biztonsági mentések készítését támogató segédalkalmazás a Norton Ghost.

 

 

Adataink szempontjából nem mindegy hogy milyen programmal készítünk biztonsági mentéseket. Ha egy korszerű, számos lehetőséget biztosító alkalmazás futtatásán gondolkozunk akkor próbáljuk ki a címben szereplő szoftvert.

Az állomány letöltése után, lehetőségünk van arra hogy mi válasszuk ki a telepítés módját, ami lehet kezdők és haladók számára egyaránt ideális.

A mentések helyét egyedileg határozhatjuk meg, amit akár titkosíthatunk is annak az érdekében, hogy mások ne tudjanak ahhoz hozzáférni.

Mivel korszerű szoftverrel van dolgunk ütemezhetjük is a folyamatot így a biztonsági mentések készítése teljesen automatikusan képes lezajlani az általunk előre meghatározott időpontban. A fejlesztőcég elsősorban a biztonságtechnika területén tette le névjegyét, termékei között találhatóak: Norton 360Norton AntiVirusNorton Ghost ezek mindegyike tökéletes alternatívája tud lenni saját területének.

Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező Norton Ghost segítségével visszaállítási pontokat is létrehozhatunk aminek kisebb rendszerhibák esetén vehetjük hasznát.

Próbaverziós változat.

Norton Ghost letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Az Ashampoo Burning Studio már a kódolt lemezek gyártását is támogatja…Az Ashampoo Burning Studio már a kódolt lemezek gyártását is támogatja… Egy igen nagy tudással rendelkező CD/DVD író szoftver amit most ingyenes változatban is kipróbálhatsz.
  • Royal Revolt!Royal Revolt! – Android játékok Kiváló háttértörténettel rendelkező, valódi izgalmakat nyújtó Játék Androidra a Royal Revolt!.      Miután visszatérsz hazádba megdöbbenve tapasztalod hogy minden megváltozott, sajnos […]
  • Google Naptár – Android alkalmazásokGoogle Naptár – Android alkalmazások   Szinkronizáld eseményeidet a Google Naptár segítségével, az alkalmazásnak köszönhetően nem maradsz le semmiről.   Vele össze tudod kapcsolni a Google fiókodat Androidos […]
  • Itt a Google Chrome 31.0.1650.48Itt a Google Chrome 31.0.1650.48 Már hivatalosan is letölthető a népszerű böngésző aktuális stabil kiadása, ez a verzió elsősorban a hibajavításokra koncentrált.
  • USB Flash Security 4.15USB Flash Security 4.15   Jelszóvédelmet biztosító segédlet amely USB kulcsok esetén vethető be, nem más mint az USB Flash Security.   Bizony ma már a biztonság nagyon fontos tényező. A mobilitásnak […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code