Norton Ghost 15.0

Norton Ghost screenshot

Norton Ghost screenshot

 

 

Fejlett szintű biztonsági mentések készítését támogató segédalkalmazás a Norton Ghost.

 

 

Adataink szempontjából nem mindegy hogy milyen programmal készítünk biztonsági mentéseket. Ha egy korszerű, számos lehetőséget biztosító alkalmazás futtatásán gondolkozunk akkor próbáljuk ki a címben szereplő szoftvert.

Az állomány letöltése után, lehetőségünk van arra hogy mi válasszuk ki a telepítés módját, ami lehet kezdők és haladók számára egyaránt ideális.

A mentések helyét egyedileg határozhatjuk meg, amit akár titkosíthatunk is annak az érdekében, hogy mások ne tudjanak ahhoz hozzáférni.

Mivel korszerű szoftverrel van dolgunk ütemezhetjük is a folyamatot így a biztonsági mentések készítése teljesen automatikusan képes lezajlani az általunk előre meghatározott időpontban. A fejlesztőcég elsősorban a biztonságtechnika területén tette le névjegyét, termékei között találhatóak: Norton 360Norton AntiVirusNorton Ghost ezek mindegyike tökéletes alternatívája tud lenni saját területének.

Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező Norton Ghost segítségével visszaállítási pontokat is létrehozhatunk aminek kisebb rendszerhibák esetén vehetjük hasznát.

Próbaverziós változat.

Norton Ghost letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mercenaries 2: World in FlamesMercenaries 2: World in Flames     Igazi zsoldosként küzdhetünk Venezuelában, egy igazi akciójáték keretében, nem más mint a Mercenaries 2: World in Flames.     Ebben a játékban nem kell a mások által kiadott […]
  • GeekUninstaller 1.2.1.25GeekUninstaller 1.2.1.25 A GeekUninstaller segítségével a nem használt alkalmazásaidtól tudsz megszabadulni egyszerűen és nyom nélkül.   A szoftver különlegessége hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött, […]
  • Itt a Google Chrome 31.0.1650.48Itt a Google Chrome 31.0.1650.48 Már hivatalosan is letölthető a népszerű böngésző aktuális stabil kiadása, ez a verzió elsősorban a hibajavításokra koncentrált.
  • INDESTRUCTIBLE – Android játékokINDESTRUCTIBLE – Android játékok 3D multiplayer akciójáték Androidra az INDESTRUCTIBLE, vedd a legjobb fegyvereket és lendülj támadásba.     Ha már eleged van az unalmas ismétlődő elemeket tartalmazó játékokból, akkor […]
  • Windows karbantartó ingyen szolgáltatásokkalWindows karbantartó ingyen szolgáltatásokkal Windowsunkat különösebb szakértelem nélkül is fel tudjuk gyorsítani az alkalmazással, ingyenes szolgáltatásai bármikor felveszik a versenyt a fizetős alkalmazásokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code