NetSetMan 3.5.2

NetSetMan 3.4.5 hálózati kapcsolatok

Hálózati kapcsolatainkat tudjuk könnyebben beállítani a NetSetMan segítségével. Segítségével profilos elrendezésre van lehetőség.

Az alábbi program segítségével a hálózati kapcsolatainkat tudjuk konfigurálni ami bármikor szükségessé válhat egyéb okokból kifolyólag.

Maga a program telepítős változat, amit néhány kattintással installálni is tudunk Magyar nyelven.

A telepítése csak néhány lépésből áll ahol megadhatjuk a számára hogy indulása után keressen e újabb kiadásokat, továbbá az is meghatározható hogy a Windows indulásakor ő is elinduljon.

A NetSetMan áttekintése:

A szoftver érdekessége, hogy ha több hálózati kapcsolatot is kezelünk egy időben, használatával profilokba tudjuk azt rendezni, így váltáskor egyetlen gombnyomással új profil aktiválható.

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolataink egyaránt rá bízhatóak. Konfigurálható az IP cím és a DNS kiszolgáló és a WINS kiszolgáló, indítása után a tálcáról lehet elérni ahol profilt válthatunk illetve hálózati kapcsolat információkat kapunk.

Ingyenes kiadás.

NetSetMan 3.4.5 hálózati kapcsolatok

NetSetMan letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • IP Hider Pro 5.8.0IP Hider Pro 5.8.0 Az IP Hider Pro egy IP cím elrejtő, megváltoztató alkalmazás ami nem csak böngészéshez hanem alkalmazások privátabb használata esetén is használható. Könnyen kezelhető.
  • SafeIP 2.0.0.2602SafeIP 2.0.0.2602 Anonim böngészést biztosít azáltal hogy az eredeti IP címet lecseréli egy hamisra, továbbá a forgalmazott adatcsomag titkosítását is végrehajtja. A SafeIP Magyar nyelven is tud.       A […]
  • Hotspot ShieldHotspot Shield 3.35 Vezeték nélküli hálózatok kezelése esetén kellő védelmet biztosít a számunkra a Hotspot Shield jelen kiadása. Ha rendszeresen szörfölünk vezeték nélküli hálózatokon akkor kellő […]
  • SpeedyFox 1.6SpeedyFox 1.6     Mozilla Firefox böngésző gyorsítását végezhetjük el a SpeedyFox 1.6 változatával. Hiába gyors a Firefox mégis van egy kis plusz teljesítmény amit ki tudunk belőle csikarni. […]
  • anonymoX 1.0.1anonymoX 1.0.1 Az anonymoX segítségével teljes anonimitásban böngészhetünk a Mozilla Firefox használata esetén.     Maga a Firefox is támogat némi anonim böngészési lehetőséget de ez koránt sem nyújt […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code