Maxthon 5.1.6.3000

Maxthon

A Maxthon Ingyenes, könnyen kezelhető profi böngészőmotor, ami biztosít minden olyan fontos funkciót ami napjainkban fontos lehet.  Minden igényt kimerít. Szinkronizálni is tud. 

 Ha böngészésről van szó, elsősorban arra törekedünk, hogy olyan szoftvert keressünk, ami minél több feladatot képes ellátni egyetlen felületen. Hatalmas a konkurencia ezért a fejlesztők mindent megtesznek annak az érdekében, hogy a legjobbat nyújtsák a számunkra. Ez jelen esetben a szóban forgó szoftver esetében is igaz. Nem más mint a Maxthon.

Maxthon Használata, áttekintés:

 A Maxthon használata rendkívül egyszerű átlátható felületének köszönhetően, a szokásos telepítési lépések után, ami végeztével fel is ajánlja a számunkra hogy alapértelmezetté tehetjük.

 Különlegességét elsősorban a rendkívül gyors oldal betöltődés esetén érezhetjük, továbbá a rengeteg funkció ami alapértelmezetten is megtalálható benne.

 Többek között felületét teljesen át tudjuk alakítani, úgynevezett skin hozzáadásával. Mivel több böngészőmotort is bevethetünk, mi dönthetjük el hogy melyiket vesszük használatba, személyes tapasztalat alapján.

Alapértelmezés szerint találhatunk a Maxthon-ban egy RSS olvasót, képlopót, automatikus űrlap kitöltőt. Érdemes továbbá megemlíteni az éjszakai módot, illetve a böngésző-mód funkciót ami kompatibilitási gondok felmerülése esetén lehet hasznos. Beépített letöltéskezelőjével nagyobb méretű fájlokat is könnyedén letölthetünk, itt is több választási lehetőség áll rendelkezésünkre. Közvetlenül a kezelőfelületén egyetlen kattintással tudunk egész weboldalakat lefordítani, tartalmaz egy beépített fájlszimatoló funkciót, amivel, a meglátogatott weblapokon képeket és videókat tudunk keresni illetve azokat akár le is tölthetjük. A hivatalos oldal itt található. 

Elérhető természetesen telepítést nem igénylő változatban is amit akár egy utazás során is magunkkal tudunk vinni egy USB kulcson, a portable kiadása is teljes funkcionalitású.

Olvasásmód funkciójával sokkal kényelmesebbé teszi olyan honlapok megtekintését amik rengeteg szöveges elemet tartalmaznak. Ingyenes változat.

Maxthon

Kapcsolódó alkalmazások

  • Slimjet 25.0.8.0Slimjet 25.0.8.0 A Slimjet egy modern, remek, gyors böngésző, ami Chrome alapon fut. Az alábbi program tartalmaz egy beépített képlopót, ideális videók letöltéséhez, a kezelőfelületét Skinekkel tudod […]
  • Google Chrome 66.0.3359.181Google Chrome 66.0.3359.181 A Google Chrome böngészője az egyik legnépszerűbb alkalmazás, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal tud büszkélkedni. Lehet szinkronizálni, intelligens címsor, Kedvencek támogatás, illetve […]
  • Mozilla Firefox 59.0.3Mozilla Firefox 59.0.3 A Mozilla Firefox egy igen modern, szinkronizálható böngésző, ami rengeteg különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. funkcionálisan bővítmények hozzáadásával lehet […]
  • Slimjet Portable 18.0.2Slimjet Portable 18.0.2 A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő Chrome alapú böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a biztonságosabb használat érdekében. Tud szinkronizálni, lehetséges vele […]
  • Maxthon Portable 5.1.6.3000Maxthon Portable 5.1.6.3000 A Maxthon Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő változata, ami tud szinkronizálni, lehetőség van vele a rendszeresen meglátogatott oldalakat kedvencekhez adni. Egyszerre […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Maxthon
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Böngészők
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code