KCleaner Portable 3.4.0.94

KCleaner Portable

A KCleaner Portable egy igazán egyszerűen használható merevlemez tisztító, karbantartó program. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztíthatod a böngészőket, vele minden olyan fájl eltávolítható ami csak az értékes hely rovására megy. Ideális helyfelszabadítási feladatokhoz. Komolyabb erőfeszítés nélkül üríthető ki a lomtár vele.

Itt a népszerű karbantartó program telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít. A KCleaner Portable annyiban nyújt többet, hogy akár egy cserélhető adathordozóról is futtathatod.

A KCleaner Portable letöltése után egy ZIP fájlt kapsz, azt csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően azonnal használható a szoftver. A program egy úgynevezett alapértelmezett profilt vesz figyelembe, de szerencsére a beállításoknál ez módosítható.

A KCleaner Portable nevű alkalmazással egyetlen kattintással kutathatóak fel a számítógéped merevlemezén felhalmozódott fölösleges fájlok, kiürítheted vele a lomtárat, eltávolíthatóak a böngészők előzményei, ezáltal nem csak hogy helyet szabadíthatsz fel, hanem akár erőforrás javulást is tapasztalhatsz.

A KCleaner Portable alapvetően két módszer szerint használható, vagy a korábban említett alapértelmezett konfigurációval, vagy tartalmaz egy haladó módot, ekkor maga a felhasználó választhatja ki hogy mely területen szeretne vele karbantartási feladatokat elvégezni.

Bármelyikről is legyen szó, garantált eredményeket biztosít. A szoftver a kezelőfelületén néhány a fejlesztő kínálatában található alkalmazást is felkínál letöltésre.

A beállításainál kiválasztható, hogy a korábban telepített, illetve használt programjaid munkafolyamat előzményeit át tudd tekinteni, illetve törölhesd. Itt közvetlenül definiálható, hogy ezt milyen módszerrel végezze el, így a vele végrehajtott munkafolyamatok később nem vonhatóak vissza. A KCleaner Portable Magyar nyelven, illetve ingyenesen használható.

Népszerűbb, egyben sokkal több karbantartási lehetőséget biztosító program a CCleaner vele a regisztrációs adatbázis is tisztítható. A Wise Care 365 rendszer optimalizálója töredezettség mentesítő funkcióval is rendelkezik. Belőle is beszerezhető telepítést nem igénylő kiadás.

A KCleaner Portable funkcionálisan mindent biztosít annak az érdekében, hogy jobb teljesítményt tudj kihozni a számítógépedből. Tisztítható vele a böngészők, a merevlemez, vele kiüríthető a lomtár is. Magyar nyelvű, ingyenes, nem kell telepíteni.

KCleaner Portable

KCleaner Portable összefoglaló:

 • Karbantartó program
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • böngésző tisztító funkció
 • a merevlemez tisztításához
 • kezdő, illetve haladó módú kezelőfelület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.kcsoftwares.com/?kcleaner

Kapcsolódó alkalmazások

 • KCleaner 3.4.0.94KCleaner 3.4.0.94 A KCleaner egy általános Windows tisztító, rendszer optimalizáló alkalmazás, amivel helyet is fel tudsz szabadítani. Ingyenes, Magyar nyelvű. A böngészők előzményeinek az […]
 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • CleanMyPC 1.8.10 Build 1148CleanMyPC 1.8.10 Build 1148 A CleanMyPC egy univerzális, Magyar nyelvű Windows karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez. A szoftver több hasznos kiegészítőeszközt is […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.130Glary Disk Cleaner 5.0.1.130 A Glary Disk Cleaner egy profi, könnyen használható, Magyar nyelvű merevlemez tisztító alkalmazás. Az alábbi karbantartó program segítségével tisztíthatóak a böngészők előzményei, […]
 • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
KCleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code