K-Lite Codec Pack 8.8.0

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

Multimédiás állományainkhoz ideális kiterjesztés amely segítségével minden formátum megnyitható, nem más mint a K-Lite Codec Pack 8.8.0.

 

Mivel egyre több videó és audio állomány tölthető le a világhálóról mindinkább újabb és újabb formátumok is felütik fejüket amiket a kedvenc lejátszó programunk nem biztos hogy ismer. Minden bizonnyal orvoslásra kerül a dolog, de csak utólag, számunkra csak az jelentheti a problémát, hogy mi azonnal meg szeretnénk az tekinteni, illetve hallgatni.

Ebben az esetben egy szoftver csomagra lehet szükségünk, ami garantálja a számunkra, hogy rendszeresen el leszünk látva friss kodekekkel, akár rendszeresebben mint bármely más szoftver esetében.

 

A fejlesztői ígéretek alapján a K-Lite Codec Pack a jelen fellelhető formátumok közel 99%-ával probléma nélkül el tud boldogulni, ami igen kiemelkedő teljesítménynek számít.

 

 

Multimédiás állományaink kezelésére nem is találhatnánk jobb programot, ami nem csak hogy hatékony, de még rendkívül kis erőforrást igényel számítógépünktől, így bőven marad teljesítmény más a háttérben zajló folyamatoknak.

 

Sok olyan első számítógép tulajdonos található akik számára igen nagy problémát tud jelenteni egy alkalmazás feltelepítése, a jelen szoftver esetében könnyített helyzetben érezhetik magukat, mivel beépített varázslója a szóban forgó kategóriát is végigviszi az egyes lépéseken.

 

Néhány kattintás után minőségromlás mentesen tekinthetjük meg a PC-n tárolt filmjeinket, illetve videóinkat.

 

K-Lite Codec Pack újdonságok:

 

Természetesen ez a kiadás sem maradt újdonságok nélkül, számos összetevő frissítésre került annak az érdekében, hogy hatékonyabban tudja kiszolgálni az igényeinket.

Frissített összetevők:

 

MediaInfo Lite, Codec Tweak Tool, Media Player Classic Home Cinema, Win7DSFilterTweaker 5.3 kiadás. A teljes lista, illetve a termék beszerzése a mellékelt oldalon.

 

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • SlimBrowser 7.00.070     Ingyenes és kiváló böngészési élményt biztosít a SlimBrowser jelen változata. Ez a kis méretű böngésző számtalan olyan kiegészítőt is tartalmaz ami fokozza a felhasználói élményt […]
  • AceMoney Lite 4.19AceMoney Lite 4.19   Az AceMoney Lite 4.19 nagymértékben segít kiadásaink hatékonyabb kezelésében.   Ez a kiváló szoftver segíti az otthoni gazdasági rendszer működőképesebb kialakítását a bevétel és […]
  • Eraser 6.0.10Eraser 6.0.10     Fájlok biztonságos és végleges törlésére használható program az Eraser 6.0.10.     Ha olyan fájlt törlünk amit véglegesen szeretnénk eltüntetni, akkor egy olyan segédszoftverre […]
  • Desktop Games 1.12Desktop Games 1.12       Szórakoztató program, amely során kiélvezheted a rombolás élményét, nem más mint a Desktop Games 1.12. Most itt a lehetősé hogy teljesen tönkretedd a munkaasztalodat, de […]
  • XmarksXmarks-kedvencek tárolása     Böngészőnk által használt kedvencek online tárolását biztosító segéd az Xmarks nevű szoftver. Mostantól nem kell amiatt aggódnunk hogy elveszíthetjük böngészőnk által […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code