K-Lite Codec Pack 8.8.0

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

Multimédiás állományainkhoz ideális kiterjesztés amely segítségével minden formátum megnyitható, nem más mint a K-Lite Codec Pack 8.8.0.

 

Mivel egyre több videó és audio állomány tölthető le a világhálóról mindinkább újabb és újabb formátumok is felütik fejüket amiket a kedvenc lejátszó programunk nem biztos hogy ismer. Minden bizonnyal orvoslásra kerül a dolog, de csak utólag, számunkra csak az jelentheti a problémát, hogy mi azonnal meg szeretnénk az tekinteni, illetve hallgatni.

Ebben az esetben egy szoftver csomagra lehet szükségünk, ami garantálja a számunkra, hogy rendszeresen el leszünk látva friss kodekekkel, akár rendszeresebben mint bármely más szoftver esetében.

 

A fejlesztői ígéretek alapján a K-Lite Codec Pack a jelen fellelhető formátumok közel 99%-ával probléma nélkül el tud boldogulni, ami igen kiemelkedő teljesítménynek számít.

 

 

Multimédiás állományaink kezelésére nem is találhatnánk jobb programot, ami nem csak hogy hatékony, de még rendkívül kis erőforrást igényel számítógépünktől, így bőven marad teljesítmény más a háttérben zajló folyamatoknak.

 

Sok olyan első számítógép tulajdonos található akik számára igen nagy problémát tud jelenteni egy alkalmazás feltelepítése, a jelen szoftver esetében könnyített helyzetben érezhetik magukat, mivel beépített varázslója a szóban forgó kategóriát is végigviszi az egyes lépéseken.

 

Néhány kattintás után minőségromlás mentesen tekinthetjük meg a PC-n tárolt filmjeinket, illetve videóinkat.

 

K-Lite Codec Pack újdonságok:

 

Természetesen ez a kiadás sem maradt újdonságok nélkül, számos összetevő frissítésre került annak az érdekében, hogy hatékonyabban tudja kiszolgálni az igényeinket.

Frissített összetevők:

 

MediaInfo Lite, Codec Tweak Tool, Media Player Classic Home Cinema, Win7DSFilterTweaker 5.3 kiadás. A teljes lista, illetve a termék beszerzése a mellékelt oldalon.

 

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • ImgBurn Portable 2.5.8.0ImgBurn Portable 2.5.8.0 Hordozható adatlemez író és multimédiás tartalom archiváló alkalmazás az ImgBurn Portable, rendkívül egyszerű, letisztult felhasználói felület és használat jellemzi.     Magyar nyelvi […]
  • Multi Virus Cleaner 11.5.2-Vírusirtó letöltésMulti Virus Cleaner 11.5.2-Vírusirtó letöltés   Ingyenes és biztos megoldást nyújt a vírusok ellen a Multi Virus Cleaner.   Ha nem szeretnénk komoly összegeket kiadni védelmi szoftverekért de azért a biztonság mint szempont sem […]
  • Zsirozas- Android játékokZsirozas- Android játékok   Klasszikus Magyar kártyajátékkal üthetjük el az időt, nyerd el az ellenfeleid legértékesebb lapjait. A Zsírozás garantálja a kellemes időtöltést. Ma már szinte bármire fel tudjuk […]
  • Unit Converter- Android alkalmazásokUnit Converter- Android alkalmazások   Pénz átváltását tudjuk elvégezni ha szükségessé válna az Unit Converter segítségével. Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy számunkra ismeretlen pénznemmel akad dolgunk, […]
  • Flick Shoot- Android játékokFlick Shoot- Android játékok   Focis alapokra épülő, remek grafikával rendelkező Android program a Flick Shoot. Magának a játéknak nem különösen bonyolult szabálya van. Neked jut az a lehetőség hogy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code