K-Lite Codec Pack 8.8.0

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

Multimédiás állományainkhoz ideális kiterjesztés amely segítségével minden formátum megnyitható, nem más mint a K-Lite Codec Pack 8.8.0.

 

Mivel egyre több videó és audio állomány tölthető le a világhálóról mindinkább újabb és újabb formátumok is felütik fejüket amiket a kedvenc lejátszó programunk nem biztos hogy ismer. Minden bizonnyal orvoslásra kerül a dolog, de csak utólag, számunkra csak az jelentheti a problémát, hogy mi azonnal meg szeretnénk az tekinteni, illetve hallgatni.

Ebben az esetben egy szoftver csomagra lehet szükségünk, ami garantálja a számunkra, hogy rendszeresen el leszünk látva friss kodekekkel, akár rendszeresebben mint bármely más szoftver esetében.

 

A fejlesztői ígéretek alapján a K-Lite Codec Pack a jelen fellelhető formátumok közel 99%-ával probléma nélkül el tud boldogulni, ami igen kiemelkedő teljesítménynek számít.

 

 

Multimédiás állományaink kezelésére nem is találhatnánk jobb programot, ami nem csak hogy hatékony, de még rendkívül kis erőforrást igényel számítógépünktől, így bőven marad teljesítmény más a háttérben zajló folyamatoknak.

 

Sok olyan első számítógép tulajdonos található akik számára igen nagy problémát tud jelenteni egy alkalmazás feltelepítése, a jelen szoftver esetében könnyített helyzetben érezhetik magukat, mivel beépített varázslója a szóban forgó kategóriát is végigviszi az egyes lépéseken.

 

Néhány kattintás után minőségromlás mentesen tekinthetjük meg a PC-n tárolt filmjeinket, illetve videóinkat.

 

K-Lite Codec Pack újdonságok:

 

Természetesen ez a kiadás sem maradt újdonságok nélkül, számos összetevő frissítésre került annak az érdekében, hogy hatékonyabban tudja kiszolgálni az igényeinket.

Frissített összetevők:

 

MediaInfo Lite, Codec Tweak Tool, Media Player Classic Home Cinema, Win7DSFilterTweaker 5.3 kiadás. A teljes lista, illetve a termék beszerzése a mellékelt oldalon.

 

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Crysis 2 letöltésCrysis 2 letöltés     Ha egy igazi lövöldözős akciójátékra fenjük a fogunkat akkor mindenképp próbáljuk ki itt a Crysis 2 játékot.       {nice1} Az első rész sem sikerült rosszul de a második most […]
  • HD 3D háttérkép – Android alkalmazásokHD 3D háttérkép – Android alkalmazások     Teljesen új kinézetet varázsolhatunk mobilunkra a HD 3D háttérkép nevű alkalmazás segítségével.   Ha unalmas számba mennek nálad a gyári háttérképek, akkor most itt a lehetőség […]
  • ConvertALL 0.5.2ConvertALL 0.5.2   Mértékegységek átváltását tudjuk a lehető legegyszerűbben végrehajtani a ConvertALL 0.5.2 segítségével. Ma már egyre több dologhoz kell, hogy értsünk, a mértékegységek átváltása […]
  • Ingyenes rajzfilmek – Android alkalmazásokIngyenes rajzfilmek – Android alkalmazások   Nézz mobilodon ingyenes rajzfilmeket az alábbi Android alkalmazás segítségével.   Ha szereted a rajzfilmeket, de sajnos keveset vagy otthon most itt a lehetőség hogy mobilodon utazás […]
  • GO Power Master- Android alkalmazásokGO Power Master- Android alkalmazások   Készülékünk gazdaságosabb energiafelhasználását hivatott elősegíteni a szóban forgó segéd, ami nem más mint a GO Power Master. Készülékünk használata során számos olyan befolyásoló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code