K-Lite Codec Pack 8.8.0

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 screenshot

 

Multimédiás állományainkhoz ideális kiterjesztés amely segítségével minden formátum megnyitható, nem más mint a K-Lite Codec Pack 8.8.0.

 

Mivel egyre több videó és audio állomány tölthető le a világhálóról mindinkább újabb és újabb formátumok is felütik fejüket amiket a kedvenc lejátszó programunk nem biztos hogy ismer. Minden bizonnyal orvoslásra kerül a dolog, de csak utólag, számunkra csak az jelentheti a problémát, hogy mi azonnal meg szeretnénk az tekinteni, illetve hallgatni.

Ebben az esetben egy szoftver csomagra lehet szükségünk, ami garantálja a számunkra, hogy rendszeresen el leszünk látva friss kodekekkel, akár rendszeresebben mint bármely más szoftver esetében.

 

A fejlesztői ígéretek alapján a K-Lite Codec Pack a jelen fellelhető formátumok közel 99%-ával probléma nélkül el tud boldogulni, ami igen kiemelkedő teljesítménynek számít.

 

 

Multimédiás állományaink kezelésére nem is találhatnánk jobb programot, ami nem csak hogy hatékony, de még rendkívül kis erőforrást igényel számítógépünktől, így bőven marad teljesítmény más a háttérben zajló folyamatoknak.

 

Sok olyan első számítógép tulajdonos található akik számára igen nagy problémát tud jelenteni egy alkalmazás feltelepítése, a jelen szoftver esetében könnyített helyzetben érezhetik magukat, mivel beépített varázslója a szóban forgó kategóriát is végigviszi az egyes lépéseken.

 

Néhány kattintás után minőségromlás mentesen tekinthetjük meg a PC-n tárolt filmjeinket, illetve videóinkat.

 

K-Lite Codec Pack újdonságok:

 

Természetesen ez a kiadás sem maradt újdonságok nélkül, számos összetevő frissítésre került annak az érdekében, hogy hatékonyabban tudja kiszolgálni az igényeinket.

Frissített összetevők:

 

MediaInfo Lite, Codec Tweak Tool, Media Player Classic Home Cinema, Win7DSFilterTweaker 5.3 kiadás. A teljes lista, illetve a termék beszerzése a mellékelt oldalon.

 

 

K-Lite Codec Pack 8.8.0 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • K-Lite Codec Pack 8.40 K-Lite Codec Pack 8.40   Komplett multimédiás kodek csomag amely mindenki számára hasznos lehet, nem más mint a K-Lite Codec Pack 8.4.0 szériája. Ha rendszeresen ritka formátumú videókat tekintünk meg, […]
  • K-Lite Codec Pack 8.70K-Lite Codec Pack 8.70     Multimédiás állományaink megtekintését a lehető leghatékonyabban támogató szoftvercsomag a K-Lite Codec Pack 8.70.   Számos multimédiás lejátszó van ma már forgalomban. Ezek […]
  • ACE Mega CodecS Pack 6.03ACE Mega CodecS Pack 6.03       Ha videó nézése és kezelése során számtalan formátummal kerülünk kontaktusba akkor szükség lehet egy komplex csomagra, ez nem más mint a ACE Mega CodecS Pack 6.03. A hatalmas […]
  • K-Lite Codec Pack Full 10.2.0K-Lite Codec Pack Full 10.2.0     A K-Lite Codec Pack Full 9.0.2 segítségével szinte bármilyen kodekkel meg tudunk birkózni, többet nem ütközünk kompatibilitási problémákba.   Ha rendszeresen nézünk filmet, kaptunk […]
  • JetAudio 8.0.17JetAudio 8.0.17 Videók és zenei fájlok lejátszására használható professzionális szoftver, ami otthoni igényeinket teljes mértékben képes kielégíteni, nem más mint a JetAudio 8.0.17.   Ha számunkra […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code