JAlbum 14.0.5

JAlbum

A JAlbum nevű alkalmazással könnyedén létre tudsz hozni Online fotóalbumokat, ebbe számos Multimédiás fájltípus felhasználható, legyen az videó, zenei fájl. A szoftver Magyar nyelven használható. Lehetőség van még vele képeket szerkeszteni, feliratozni, illetve megosztani tartalmakat.

 

Számtalan képformátum kezelésére alkalmas a JAlbum, a konfigurálhatóság széles skálája áll rendelkezésünkre. Kedvenceinket feltölthetjük és megoszthatjuk nem csak a barátainkkal hanem a nagyvilággal is. Az ingyenes alkalmazás mindenki számára szabadon felhasználható.

JAlbum telepítése:

Az install folyamat teljesen a szokásos lépésekben történik tehát nem kell komoly, bonyolult dolgokban gondolkodni.

A letöltött állományt rendszergazdai jogosultsággal kell hogy elindítsuk mivel csak így tud futni teljes értékűen. A program automatikusan elkezdi önmagát kicsomagolni, ami a gép konfigurációjától függően változó időintervallumot vesz igénybe.

Első indítási felületén, egy rövid kedvcsináló szöveges összefoglaló vár minket, amiről a tovább gombra való kattintással tudunk előrébb jutni.

A következő felületen értesít minket arról hogy megválaszthatjuk azt a Windows mappát ahová szeretnénk telepíteni, természetesen teljesen fölösleges vele rabolni az időt, akár gyári beállításokkal sem lehet semmi gond. Ezzel csak akkor érdemes foglalkozni ha speciális elképzeléseink lennének.

A licenc elfogadása után létrehozhatunk gyors ikont illetve hozzáadhatjuk az automatikusan induló programok listájához, amit csak akkor javasolt megtenni, ha a JAlbum napi rendszerességgel lesz használva, ellenkező esetben csak lassítja a rendszer betöltődését, ami gyengébb konfigurációjú gépeken látványos, lassú betöltődést tud produkálni abban az esetbe ha sok ilyen elem van.

Utolsó lépésként még egyszer áttekinthetjük az előzőleg megadott adatokat, majd egyetlen kattintással el is indul a telepítés, a fájlok másolása.

Ennek végeztével, azonnal el is indíthatjuk ami után egy beépített segéd felület nyílik meg hogy segítse első használatát.

A JAlbum egy nagyon egyszerűen használható fotóalbum program, amivel látványos formában rendszerezheted a tartalmaidat. A szoftverrel azokat meg is lehet osztani. A JAlbum nevű alkalmazással egyszerűbb képszerkesztési feladatokat is el lehet végezni. Mindenképp érdemes kipróbálni. 

JAlbum

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • PicPick 4.2.8PicPick 4.2.8 A PicPick egy professzionális screenshot készítő szoftver ami képszerkesztőt is tartalmaz. A hagyományos képlopáson felül azok megosztásában is segédkezik. Ez a Free szoftver telepítést […]
  • PicPick Portable 4.2.8PicPick Portable 4.2.8 A PicPick Portable egy USB meghajtóról is futtatható ingyenes képlopó alkalmazás, különlegessége, hogy az indítása során nem hoz létre semmilyen ideiglenes fájlt a merevlemezen. Egy […]
  • IceCream Screen Recorder 5.0IceCream Screen Recorder 5.0 Az IceCream Screen Recorder egy modern, nagyon egyszerűen használható képlopó, videó felvevő alkalmazás. A szoftver egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz, ami rajzoló funkciót is […]
  • CleanShot 2.2.2CleanShot 2.2.2 A CleanShot egy teljesen ingyenesen használható képlopó, képernyőmentő, videó felvevő szoftver, amivel szabadon rögzíthető bármilyen tevékenység. Az alkalmazás egy beépített […]
  • TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Portable egy telepítés nélkül futtatható képszerkesztő szoftver, rengeteg különleges funkciót bocsájt rendelkezésre, többek között tud vízjelezni, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
4 based on 1 votes
Teljes név
JAlbum
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,00 EURO Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code